Fibaman Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 ... тъй че може да се играе, обаче е адски студ Или ще изчакаме да се стопли малко или слагаме шапки , якета , ръкавици , ботуши и отиваме да цъкаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Или ще изчакаме да се стопли малко или слагаме шапки , якета , ръкавици , ботуши и отиваме да цъкаме Няма да са ти необходими. С такава разлика ще те бия, че ще се изпотиш от срам и по тениска да си Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiNiPoLiX Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Здравейте !! Играя тенисче за разпускане и за запълване на свободното време !! Преди бях доста зарибен, но не се е стигало до нещо по-сериозно. Играя с хилка с бодли от едната страна ! Незнам марка или някакви характеристики на гумите. Не мисля че са толкова важни . Както и да .. интересно ми да е дали МГ-то ще имат отбор на това градско... и дали някои от този отбор иска едно 'спарингче' !! Ако се прави турнирче на warez-a бройте ме !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Аз искам да питам от къде мога да си купя хубави хилки и мрежа, щото старите ми са вече за хвърляне.Искам да е нещо свястно, но да не е и безбожно скъпо.Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Аз искам да питам от къде мога да си купя хубави хилки и мрежа, щото старите ми са вече за хвърляне.Искам да е нещо свястно, но да не е и безбожно скъпо.Благодаря предварително Зависи колко свястно ти трябва, но в МЕТРО има разни подобни изпълнения на Active. Хилките са отврат, ама за толкова пари толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Зависи колко свястно ти трябва, но в МЕТРО има разни подобни изпълнения на Active. Хилките са отврат, ама за толкова пари толкова А къде има по-свястни Хубави да кажем и колко струват примерно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 А къде има по-свястни Хубави да кажем и колко струват примерно? В спортни магазини, не мога да ти кажа точно кои, но като тръгнеш по главната 100% ще видиш някой. Цени...от 30ина лева има прилични хилки за аматьори, дооооо...места където ще ти сглобят хилката по поръчка с каквито искаш елементи. Моята хилка е Kettler от Метро. Там мисля, че са 3 модела и са на доста прилична цена. Според мен любител не може да оцени достойнствата на хилка, по-добра от тези, така че за мен този ценови диапазон е най-добрият вариант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Аз искам да питам от къде мога да си купя хубави хилки и мрежа, щото старите ми са вече за хвърляне.Искам да е нещо свястно, но да не е и безбожно скъпо.Благодаря предварително Срещу халите има един спортен магазин, моята от там ми я купиха.Имало свястни.Ако не се лъжа беше Формула...или някакви други магазини бяха Формула ... И за по-малко от 30 можеш да си купиш що годе свястна Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiNiPoLiX Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 не че много ги разбирам цените и къде какво се продава , но да кажем моята е кучи марка т.е дърво от Gold Cup+ гуми (баща ми ги бе купил) но мисля че са към 40 лв двете. Варианта да си купиш всичко отделно е малко по-скъпичък от готовите хилки,но мисля че ако малко се позамислиш каква хилка искаш и съответно избереш добри гуми(според показателите на гумата няма да ти е трудно) - за 60-70 лв можеш да си вземеш нещо доволно. За аматъорска игра по-добра ракета мисля че не си заслужава. Магазин в който знам че има(поне преди имаше) гуми на сносни цени има с/у ТЕТ-а . Спортен магазин се водеше.. успех с избора !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 До гребната база, там, където обръща 10-ката има едно спортно магазинче. По принцип стоките са много качествени и скъпи. Наскоро минах и ми направи впечатление че хилките не са от най-добрите, но за около 30-40 лева можеш да земеш една доста добра гума. Комбинирани са: лошо дърво + добра гума, за да може да е приемлива цената. Тъй че проверете там. Не знам как се казва. Някой ако може да хелп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Неска направих 42 гейма по 11 точки и установих, че съм GodLike !Айде да се организираме и да ви подпуквам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiNiPoLiX Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Неска направих 42 гейма по 11 точки и установих, че съм GodLike !Айде да се организираме и да ви подпуквам... brei ti si se razglobil.Az tolkova ne sum igral prez jivota si .. Ako imash vreme i jelanie moje da 4uknem niakoi den,samo me e strah da ne te depresiram neshto ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 brei ti si se razglobil.Az tolkova ne sum igral prez jivota si .. Ako imash vreme i jelanie moje da 4uknem niakoi den,samo me e strah da ne te depresiram neshto ! Тц, вероятността от депресия е малка.Повече се притеснявам за теб...Но като си решил да поемеш този риск... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiNiPoLiX Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 heh..ne se boi za men,az igraia za udovolstvie i pobedata ne e ama nikak vajna za men !! Iska mi se da razshiria kruga ot hora s koito igraia i zatova hvurlqm predizvikatelstva,ne 4e sum neshto osobenno kato igra4. Ako si navit nedelq moje da cuknem v panaira. Az li4no ne sum hodil nikoga(neznam dali i otkolko raboti), no da kajem v 11 (sutrinta) bi triabvalo da e otvoreno !! Do nedelq imash vreme da se otkajesh s dostoinstvo..sled tova .. znam li ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 heh..ne se boi za men,az igraia za udovolstvie i pobedata ne e ama nikak vajna za men !! Iska mi se da razshiria kruga ot hora s koito igraia i zatova hvurlqm predizvikatelstva,ne 4e sum neshto osobenno kato igra4. Ako si navit nedelq moje da cuknem v panaira. Az li4no ne sum hodil nikoga(neznam dali i otkolko raboti), no da kajem v 11 (sutrinta) bi triabvalo da e otvoreno !! Do nedelq imash vreme da se otkajesh s dostoinstvo..sled tova .. znam li ! Еми аз принципно съм навит, само че в неделя няма да мога вероятно...Но виж примерно утре съм навит?Който иска също може да дойде.Аз ще домъкна още един човек и ако се съберем достатъчно хора може да си спретем турнирче Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiNiPoLiX Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 кажи в колко часа и къде ..и аз ще съм там !!! Който може ..да заповяда,колкото повече,толкова по-добре !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiNiPoLiX Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 ei 4e ste deini v tazi tema..radvate me ! Ako niakoi iska sparing partnior4e za 10-tina games.. da se obajda !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
night_angel Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 И аз разцъквам тенис за удоволствие Мернах някои пише с к'во играем Еми цъкам с хилка Gold Cup,имам още 2 Shield Brand ,топчета преди имах Gold Cup ама ся нещо са останали 2-3,иначе другите не са лоши :) Posted Mar 5 2006, 19:28 Неска направих 42 гейма по 11 точки и установих, че съм GodLike !Айде да се организираме и да ви подпуквам... Лятото няколко дена се бях подлудил и от 10 до 18-19 часа разцъквах после поспрях като почнахме даскало и ся напоследък в даскало по физическо цъкам когато мога Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Професионалист съм,8 години тренировки около 20 състезания,имам три професионални хилки-butterfly off- с гуми tibhar supra,yasaka с анатомична дръжка и карбон с гуми yasaka mark V и дърво tibhar 4s с гуми buttefly Fx .Който иска да играем да казва,но ще е на вързано.Не тренирам от 2 години и от тогава почти не съм играл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Професионалист съм,8 години тренировки около 20 състезания,имам три професионални хилки-butterfly off- с гуми tibhar supra,yasaka с анатомична дръжка и карбон с гуми yasaka mark V и дърво tibhar 4s с гуми buttefly Fx.Който иска да играем да казва,но ще е на вързано.Не тренирам от 2 години и от тогава почти не съм играл. абе хората разцъкват само за кеф.ако си отворен и на тенис на корт там веча мога да те хвана на вързано-никога не съм тренирал и съм самоук Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 тенис на корт не съм играл нито веднъж в живота си тенисът на маса ми е любимият спорт за практикуване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 мм аз преди играех в панаира 19 палата много хубаво беше но спрях защото не успях да си разделя времето правилно и така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 незнам на кво ниво е обучението там,но аз си тренирах първо при бат гоче в олимпиада,после при ростислав в академик и накрая ни тренираше една от тенисистките на "стоянстрой еър виа" в панаира май заро е тренер ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 незнам на кво ниво е обучението там,но аз си тренирах първо при бат гоче в олимпиада,после при ростислав в академик и накрая ни тренираше една от тенисистките на "стоянстрой еър виа"в панаира май заро е тренер ? еми точно мен ме тренираше ростислав.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Днес бяхме да играем в "Академик" и какво да кажа ... 1 - 2 левчета на час . 2 - Хилки и топче трябва ти да си носиш . 3 - Дори нямат мрежи на масите . Иначе останалото става ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.