Ghetto_Freak Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 хора ! има ли някой тука който цъка тенис на маса ! тфа ми е идин от любимите спортове искам да знам какви хикли и топчета използвате и на каква маса ви харесва да играете най - добре ? аз играя с хилка ГОЛД ЦЪП а топчетата ми са ХЕЛИКС или ДОНИКС , маса предпочитам ДЪРВЕНА (на закрито) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 И аз разцъквам чат-пат (за съжаление напоследък все по рядко). Играя с топчета Nittaku, хилката е некфа мизерна от метро си е купих за двайсетина лева. Играя на дървена маса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Аз играя, но не съм от добрите. Държа хилката по китайския начин . Нямам си моя хилка, и отдавна не съм играл. Но предпочитам дурвена маса, в даскало е много готина масата. Предпочитам топче Activ, нямам претенции само да е от левче някъде. Но квото има с такова играя Един път си купих такова и без да искам след 10 мин. го настъпах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 и аз обичам да играя тенис на маса. хилката дървената част е TIBHAR а гумите са DONIC топчета DONIC или JOOLA. маса естествено дървена edit: мен ракетата за тенис ми е GOLD CUP Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 аз играя през лятото предимно на масата пред блока направена от бетон хилките ми са някви дарвени останали от на баща ми времето а топче играя с топчета които полувам от дядката на пазара за 10 ст но всичко това не ми пречи да Рулирам като играя с приятелите не че те са слаби ама аз наистина сам горе доло добар Link to comment Share on other sites More sharing options...
aJ|eKc Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Mrazim vetar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Мен много ме кефи тенис на маса.Както и повечето хора, което познавам, за съжаление незнам къде да играя.Ние разцъкваме само в училище със съучениците... Играта си е луда Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 hilkata mi e SCHILDKROT i hodq da 4akam na stadion academic Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 I men mnogo me kefi da cekam tenis na masa. Igraq s hilka Active i nai mnogo me kefi na tiq sgevaenite masi(tenkite)-Active. Ina4e nai dobrite top4eta s koito sem igral sa na Active moje da ima i po qki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 15, 2005 Author Share Posted March 15, 2005 Mrazim vetar! <{POST_SNAPBACK}> ами няма смисъл то това ! то кой ли не мрази ВЯТЪР при игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 оооо, жестока игра миналата година на градксото даскалото станхме 3-ти някои пут може да направим 1-2 геимчета ще си платим масата за 1-2 часа (зависи колко хора сме) и ще си направим турнирче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 20, 2005 Author Share Posted March 20, 2005 оооо, жестока игра миналата година на градксото даскалото станхме 3-ти някои пут може да направим 1-2 геимчета ще си платим масата за 1-2 часа (зависи колко хора сме) и ще си направим турнирче <{POST_SNAPBACK}> то каде е тая маса ! аз съкам пред блока метална е ама кфо да се прави ама и в даскало играем там на ДЪРВЕНИ маси АКТИВ Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 то каде е тая маса ! аз съкам пред блока метална е ама кфо да се прави ама и в даскало играем там на ДЪРВЕНИ маси АКТИВ <{POST_SNAPBACK}> Mai v zala "Akademik" ima masa Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Всяка седмица,събота или неделя,играя на Академик,има 5 маси и се плаща 2 лева на час ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Всяка седмица,събота или неделя,играя на Академик,има 5 маси и се плаща 2 лева на час ! <{POST_SNAPBACK}> много скъпо бе на ВСИто е 50-60ст на час Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 много скъпо бе на ВСИто е 50-60ст на час <{POST_SNAPBACK}> Ами защото играем и бадминтон във волейболната зала,та да е на едно място всичко,да не се налага да се местим.Но можеш да дадеш малко INFO за ВСИ-колко маси има,има ли мрежи(щото на Академик трябва да си носиш),и квото там се сетиш още ! 10X предварително ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Ами защото играем и бадминтон във волейболната зала,та да е на едно място всичко,да не се налага да се местим.Но можеш да дадеш малко INFO за ВСИ-колко маси има,има ли мрежи(щото на Академик трябва да си носиш),и квото там се сетиш още !10X предварително ! <{POST_SNAPBACK}> не съм ходил от доста време там. за цените съм сигурен защото миналата зима ходихме да играем, ама нямаше свободни маси та не можахме да влезем. значи има си всичко, масите са дървени, мрежи има, само си носите хилките и топчета. броя на масите, може би 7-8 да бяха, но не съм сигурен Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Преди в старото училище играхме нон-стоп на тенис на маса...сега по-малко!Играя с хилка Rucanor,а за топчета нямам предпочитания.Масата,разбира се,дървена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Много играхме едно време , не съм играл от години... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Преди време бях доста добър но не съм играл от 3 години сега не знам дали ще мога да уцеля топчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Ас пък като повечето от вас цъкам в даскалото на две дървени маси. Иначе играта е зарибена. Ама незнам каде да тренирам и хем да е евтино хем да е интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 aз чат-пат цъкам тенис на маса ама иначе като цяло тоя спорт си е зарибен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Ako nqkoi iska da go fanna samo da kaje Predi v staroto daskalo v simeona po cql den cakaxme s mreja s si4ko!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 тренирах 8 години и съм ходил на много състезания. имам 3 професионални хилки. едната е с дърво butterfly off - и гуми tibhar supra другата дърво tibhar 4s и гуми tibhar rapid другата с дърво yasaka allround и гуми yasaka mark V отказах се преди 2 години.от време на време разцъквам.на вилата имам дървена маса и там играя мноо през лятото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Къде може да се играе на закрито срещу заплащане и колко ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.