Jump to content
BulForum.com

Internet With LAN Card

_Dave_

Recommended Posts

Slojih si edna LAN Card i WinXP si mi q zase4e , oba4e problema mi e , 4e sled kato vnimatelno sym vkaral kabela ot LanCard kym modema za Kabelniq Net , ne mi zasi4a vryzka ! :confused

Modema ot4ita PC/ACTIVITY i Lan kartata syshto za4ita modema , no Windowsa neshte . Probvah na Win98 ama i tama ne moga da si go pusna .

Na Win98 sled kato installnah driverite ne mi za4ete net.

Za pyrvi pyt polzvam lan karta i ne znam kak da se opravq s neq . 4uval sym ot moi poznati , 4e kato si preinstalvat WinXP to si im za4ita Lan kartata i si imat net , ama az nqmam.

Neznam kak da go opravq tova zatova mnogo vi molq pomognete mi , zashtoto kabela , koito dosega izpolzvah ( USB ) se precaka totalno i postoqnno mi prekysva neta , tova beshe pri4inata , za da si kupq i Lan karta , a sega kato ne moga da si q opravq izliza , 4e sum si dal parite naprazno :angry1

Molq vi pomognete mi , kajete kakvo da napravq

Molq vi pomognete mi , kajete kakvo da napravq

Вадиш MAC адреса на мрежовата карта (в XP отваряш Command Prompt и пишеш командата ipconfig /all, която ще ти покаже адреса - на реда Physical Address), обаждаш се на съпорта (635063) и им го диктуваш, за да ти променят данните в DHCP, след което ще имаш нет.

Другият вариант е да си настроиш ръчно TCP/IP, ако си знаеш IP адреса.

Вадиш MAC адреса на мрежовата карта (в XP отваряш Command Prompt и пишеш командата ipconfig /all, която ще ти покаже адреса - на реда Physical Address), обаждаш се на съпорта (635063) и им го диктуваш, за да ти променят данните в DHCP, след което ще имаш нет.

Другият вариант е да си настроиш ръчно TCP/IP, ако си знаеш IP адреса.

10x man , sega shte probvam

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...