Mama Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Майка получила писмо с два прикачени файла ОТ МЕН без да знам за подобно нещо . Един .bmp и един .zip. Забелязах, че .bmp-то е 5 КБ, което е малко странно, не мислите ли? Казах й да не ги пипа, отворих моята поща и какво да видя - същото писмо (никакъв текст, само някаква реклама) със същите файлове, изпратено от някой си (може и да ми е познат, но аз му нямам мейла). Пощата ми е на abv.bg. Има ли други такива случаи?? Ако има по-добре не пипайте съдържанието съдържанието Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Майка получила писмо с два прикачени файла ОТ МЕН без да знам за подобно нещо . Един .bmp и един .zip. Забелязах, че .bmp-то е 5 КБ, което е малко странно, не мислите ли? Казах й да не ги пипа, отворих моята поща и какво да видя - същото писмо (никакъв текст, само някаква реклама) със същите файлове, изпратено от някой си (може и да ми е познат, но аз му нямам мейла). Пощата ми е на abv.bg. Има ли други такива случаи?? Ако има по-добре не пипайте съдържанието съдържанието <{POST_SNAPBACK}> Мисля ,че има "закарфичена" тема за вируси.Задай въпроса си там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.