Jump to content
BulForum.com

MP3-WAV

S_one

Recommended Posts

trqbva mi programa s koqto da isturkam 4ast ot nqkoq pesen ne6to kato musikDJ no as neznam kak se seve na tazi programa tui 4e ako moje nqkoq po prosta.tva mi trqbva za da namalq sudurjanieto na pesenta nepitaite za6to.ako moje s link 6te e idealno. blagodarq predvaritelno.

trqbva mi programa s koqto da isturkam 4ast ot nqkoq pesen ne6to kato musikDJ no as neznam kak se seve na tazi programa tui 4e ako moje nqkoq po prosta.tva mi trqbva za da namalq sudurjanieto na pesenta nepitaite za6to.ako moje s link 6te e idealno. blagodarq predvaritelno.

Nero Wave Editor има го в пакета на Неро .

btw: Нямаше ли такива теми вече :confused

daj malko podrobnosti kakvo tochno iskash da napravish s pesenta... inache se seshtam za baq programi za wave editting - sound forge, cool edit pro, music maker, fruity loops... samo mi kaji kakvo tochno shte pravish i shte ti obqsnq kak da go napravish optimalno..:)

na4i trqbva mi programa s koqto da preobrazuvam edna MP3-ka vav WAV za GSM-ma mi . TOI E SIEMENS M55

ами щом като ти трябва програма що пишеш в раздел Mp3 :confused

http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=5365&st=0

http://www.warez.ru/invision/index.php?sho...ic=23764&hl=wav

awe vie qvno ne me razbirate.iskam ot MP3-ka da napravq cqlata pesen vav WAV(dimek na telefona da mi izliza ne samo melodiqta ami i tva deto se pee).i iskam da si q sloja cqlata pesen.trqbva mi takava programa deto da prevurne taq MP3-ka vav takuv format.

awe vie qvno ne me razbirate.iskam ot MP3-ka da napravq cqlata pesen vav WAV(dimek na telefona da mi izliza ne samo melodiqta ami i tva deto se pee).i iskam da si q sloja cqlata pesen.trqbva mi takava programa deto da prevurne taq MP3-ka vav takuv format.

Пробвай със CDeX :) може доста неща...ЕТО

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...