Jump to content
BulForum.com

Даскали!!!

chefoto

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply
bih kazal.....tema za bokluka

офф: Такива компетентни обяснения като твойто според мен заслужават едно хубаво WARN 20 % пък после ще видим кои теми са за боклука :angry1 Като не ти харесва (както викат някои админи) не я чети и недей да спамваш :angry1

он: Аз не съм имал много странни учители, но като се сетя имахме една по музика в 8 клас от лилианата. Та тя като изпитваше, взимаше един тебешир, обръщаше се с гръб и го хвърляше. Върху / до който паднеше тебешира него изпитваше :huh: . Иначе даскалката си беше съвсем нормална :lol:

Аз бих разказала за една даскалка по рисуване в музикалното, но тя се обеси, след като направихме подписка с/у нея, а за мъртвите или хубаво, или нищо.

Аз си спомням учителя ми по практика :laughing: :laughing: .Практикувах ЕЛ.Монтйор .Едни ден отидохме в някакъв склад на практика и там имаше някакъв клас и имаше един нахалник :bgrin: .Обаче нашия ги предупреди да млакнат а онзи не го послуша ,а растоянието между нашия клас и други ни разделяше 1 голама маса около 5 метра :excl: и скивайте нашия даскал кво прави хваща една тесла и я хварля по ония (без да се майтапя) целише му се в главата :bgrin: а ма не се шегуваше хварли я с всечка сила :devil .Мале добре че залегна в последния момент онова момче че ся нашия щеше да лежи в затвора :woot ..Даскала преподаваше в "Симеон Велики" назнам дали още е там Герги Какалов се казваше .Беше голям човек

Ами да му мислят тия,които учат в Руската,щото от април съм при тях - тогава ще видят ненормален учител :wir :ph34r:

А иначе най-неормалния ми даскал беше даскала по рисуване,който ни караше да правим казармени обучения в училищния двор :lol:

Ще преподавам по български и литература - да му мислите :lol:

Ami tq be6e po istoriq.Parviq 4as,kogato trqbva6e de ni se predstavi na6ata nova gospoja,tq po4na da ni govori kolko traa da e dalag 4lena na edno mom4e ot na6ta vazrast(7 klas).Kaza sa6to 4e q otvra6tava sado mazoto i 4e v jivoda si edin maj imal 5 to4no pet kofi sperma. :sick Tva e ot men i moita "dobra" gospoja! :punk

Ами да му мислят тия,които учат в Руската,щото от април съм при тях - тогава ще видят ненормален учител  :wir  :ph34r:

А иначе най-неормалния ми даскал беше даскала по рисуване,който ни караше да правим казармени обучения в училищния двор  :lol:

По какво предаваш че аз съм от руската :D

mm i v moeto daskalo imashe edna "leko" perkolqsala uchitelka..

btw.. beshe blondinka.. mladichka i ni prepodavashe po ruski ezik..

kato vlezne v chas nali ni pozdravqva samoche nikoi nishto ne reargira.. koi se obarnal na nqkade i lafi koi si pishe neshtoo.. i tq kato pochne da prepodava uroka pak nikoi ne q slusha vse edno q nqma... tq spokoina i posle izvednaj kato i svetne neshto v glavata stava pochva da psuva da rita uchenicite da hvarlq kvo i pada.. ama na nikoi ne mu puka i posle tq si izlezne ot chesa i nie karame svoboden.. i tva pochti seki den..

sega pyk imame 2-ma uchiteli koito kato minavat do teb trqq da si raztvorih chedyra shot sha te okapat.. taka govorqt che celi plunki hvarchat .. napravo n0 c0m3nt

Ami tq be6e po istoriq.Parviq 4as,kogato trqbva6e de ni se predstavi na6ata nova gospoja,tq po4na da ni govori kolko traa da e dalag 4lena na edno mom4e ot na6ta vazrast(7 klas).Kaza sa6to 4e q otvra6tava sado mazoto i 4e v jivoda si edin maj imal 5 to4no pet kofi sperma. :sick Tva e ot men i moita "dobra" gospoja! :punk

Да не си объркал часът по история с този по сексология??!??!?! :laughing: :laughing:

Най-откачения ми даскал до момента е тоя дето ми водя ся по немски. По цял час крещи. Някав абсолютен пияница. :beerchug Все вика, че щял да чупи на някой главата, ама до ся никой още не удрял. Вече с нетърпение чакаме да удари някой и да го пръснем от бой. :woot :woot

Ами да му мислят тия,които учат в Руската,щото от април съм при тях - тогава ще видят ненормален учител  :wir  :ph34r:

А иначе най-неормалния ми даскал беше даскала по рисуване,който ни караше да правим казармени обучения в училищния двор  :lol:

Ще преподавам по български и литература - да му мислите  :lol:

Аз уча в Руската :D :P При кой даскал ще идваш на стаж?

Бившата ми даскалка по английски от ТЕТА, Албена Паричкова :sick . Тая беше пълна откачалка, такова нещо не бях виждала дотогава :tongue !!! Пиеше ракия и пушеше в часовете пред учениците, на които по принцип им е забранено да правят което и да е от тези две неща в района на училището. Наистина пълна откачалка :wacko: ! Накрая аз бях една от тези, които бяха извикани при директора, за да свидетелстват за това, което правеше в часовете и я уволниха... Ха-ха-ха, отмъщението беше сладко!!! :devil :devil :devil

Аз уча в Руската  :D  :P При кой даскал ще идваш на стаж?

При Нейчев :)

Спокойно,дяца,не ям хора...само плюя парчетата - не мога да ви храносмилам нормално :lol:

Ще преподавам по български и литература - да му мислите  :lol:

Ее,братле аз съм от руската!Искам да те видя,обезателно да ми се покажеш! ;) Ма аз ще те видя щото наща класна е до учителската стая :woot !Няма да можеш да ми преподаваш,щото нашата класна преподава български и не вярвам да я сменят ;)

Иначе ето тук съм разказвал за така "обичаната" от всички,включително и мен :woot ,госпожа по математика,спорд която компютърните вируси влизат в човека и го заразяват!

EDIT:

При Нейчев xmas.gif

Спокойно,дяца,не ям хора...само плюя парчетата - не мога да ви храносмилам нормално laugh.gif

...тоя Нейчев ми беше квестор на изпитите по английски в 8ми клас...не останах очарован!:)

...ти не знаеш кви са ни пекани даскалите по физическо(Савов) и по география(Петков)-дай им да не си вършат работата и тва е... :D

Петков:Я сега да видя в дневника кой няма 2-ка!А!!!8ми номер-ти нямаш.Я да ти напиша една.

И я написа! :woot

Е няма да имам този късмет да ми предаваш  :P Аз съм при Чомпалова(което е много по-зле :P )

ХА-ха, още един колега при Дарт Вейдър :lol:

ЕДИТ:

Петков:Я сега да видя в дневника кой няма 2-ка!А!!!8ми номер-ти нямаш.Я да ти напиша една.

И я написа!

А на нас по география ни е Сънчо-Ах, колко съм уморена днес.... :zzz

ХА-ха, още един колега при Дарт Вейдър :lol:

Ние Дарт Вейдър викаме на тая по история-Димитрина Казакова,щото диша точно като Дарт Вейдър! :woot

"Деца...хххъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ...днес...хъъъъъъъъъъъъъъъ...ще учим...хъъъъъъъъъъ...за историята...хъъъъъъъъъъъъъъъъъ...на България...хъъъъъъъъъъъъ...в периода от...хъъъъъъъъъъъъ...18-...хъъъъъъъъъъ...-19 век! :ghost

Predi ima6e edna daskalka v staroto mi daskalo deto bie6e nared samo nqkoi da be6e guknal ama brutalno!A sega v drugiq klas priqteli mi razpravqt 4e u4itelq im po nemski e absoluten lud kato govoril nqkoi i toq vadil nqkva metalna truba ot 4antata i po4val da udrq po buroto :punk :punk :punk

Toq studenta det t6e idva pri nei4ev kat doide v 8D se zapoznaem.

Тоя студента ще преподава само на 11-те класове и няма да му остане време да скита из даскалото...само някъде на бира може да го намерите... :beer:

Бившата ми даскалка по английски от ТЕТА, Албена Паричкова :sick . Тая беше пълна откачалка, такова нещо не бях виждала дотогава :tongue !!! Пиеше ракия и пушеше в часовете пред учениците, на които по принцип им е забранено да правят което и да е от тези две неща в района на училището. Наистина пълна откачалка :wacko: ! Накрая аз бях една от тези, които бяха извикани при директора, за да свидетелстват за това, което правеше в часовете и я уволниха... Ха-ха-ха, отмъщението беше сладко!!! :devil  :devil  :devil

Паричкова е в тва състояние от части благодарение на мен и класа ми. ний й бяхме първите и доста разходка по нервите й направихме.в началото не беше чак толкоз откачена, ама кат приключихме с нея и вече си беше за освидетелстване. голям образ беше ееееей! и точно кат гледах темата се сетих за нея.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...