chefoto Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Разкажете за най-ненормалния учител който сте имали . Link to comment Share on other sites More sharing options...
speed_ Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 bih kazal.....tema za bokluka Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 bih kazal.....tema za bokluka <{POST_SNAPBACK}> офф: Такива компетентни обяснения като твойто според мен заслужават едно хубаво WARN 20 % пък после ще видим кои теми са за боклука Като не ти харесва (както викат някои админи) не я чети и недей да спамваш он: Аз не съм имал много странни учители, но като се сетя имахме една по музика в 8 клас от лилианата. Та тя като изпитваше, взимаше един тебешир, обръщаше се с гръб и го хвърляше. Върху / до който паднеше тебешира него изпитваше . Иначе даскалката си беше съвсем нормална Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Аз бих разказала за една даскалка по рисуване в музикалното, но тя се обеси, след като направихме подписка с/у нея, а за мъртвите или хубаво, или нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC_1936 Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Nai-ludata daskalka koqto imam e Kru6kova po himiq.Az u4a v Kliment Ohridski i tva e moje bi nai psihqsalata daskalka v cql plovdiv.Taq e otka4ena maina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Аз си спомням учителя ми по практика .Практикувах ЕЛ.Монтйор .Едни ден отидохме в някакъв склад на практика и там имаше някакъв клас и имаше един нахалник .Обаче нашия ги предупреди да млакнат а онзи не го послуша ,а растоянието между нашия клас и други ни разделяше 1 голама маса около 5 метра и скивайте нашия даскал кво прави хваща една тесла и я хварля по ония (без да се майтапя) целише му се в главата а ма не се шегуваше хварли я с всечка сила .Мале добре че залегна в последния момент онова момче че ся нашия щеше да лежи в затвора ..Даскала преподаваше в "Симеон Велики" назнам дали още е там Герги Какалов се казваше .Беше голям човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Ами да му мислят тия,които учат в Руската,щото от април съм при тях - тогава ще видят ненормален учител :ph34r: А иначе най-неормалния ми даскал беше даскала по рисуване,който ни караше да правим казармени обучения в училищния двор Ще преподавам по български и литература - да му мислите Link to comment Share on other sites More sharing options...
andod Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Ami tq be6e po istoriq.Parviq 4as,kogato trqbva6e de ni se predstavi na6ata nova gospoja,tq po4na da ni govori kolko traa da e dalag 4lena na edno mom4e ot na6ta vazrast(7 klas).Kaza sa6to 4e q otvra6tava sado mazoto i 4e v jivoda si edin maj imal 5 to4no pet kofi sperma. Tva e ot men i moita "dobra" gospoja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted March 10, 2005 Author Share Posted March 10, 2005 Ами да му мислят тия,които учат в Руската,щото от април съм при тях - тогава ще видят ненормален учител :ph34r: А иначе най-неормалния ми даскал беше даскала по рисуване,който ни караше да правим казармени обучения в училищния двор <{POST_SNAPBACK}> По какво предаваш че аз съм от руската Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Учителя по география Румен Георгиев който написа на всички накрая отличен 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 mm i v moeto daskalo imashe edna "leko" perkolqsala uchitelka.. btw.. beshe blondinka.. mladichka i ni prepodavashe po ruski ezik.. kato vlezne v chas nali ni pozdravqva samoche nikoi nishto ne reargira.. koi se obarnal na nqkade i lafi koi si pishe neshtoo.. i tq kato pochne da prepodava uroka pak nikoi ne q slusha vse edno q nqma... tq spokoina i posle izvednaj kato i svetne neshto v glavata stava pochva da psuva da rita uchenicite da hvarlq kvo i pada.. ama na nikoi ne mu puka i posle tq si izlezne ot chesa i nie karame svoboden.. i tva pochti seki den.. sega pyk imame 2-ma uchiteli koito kato minavat do teb trqq da si raztvorih chedyra shot sha te okapat.. taka govorqt che celi plunki hvarchat .. napravo n0 c0m3nt Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Ami tq be6e po istoriq.Parviq 4as,kogato trqbva6e de ni se predstavi na6ata nova gospoja,tq po4na da ni govori kolko traa da e dalag 4lena na edno mom4e ot na6ta vazrast(7 klas).Kaza sa6to 4e q otvra6tava sado mazoto i 4e v jivoda si edin maj imal 5 to4no pet kofi sperma. Tva e ot men i moita "dobra" gospoja! <{POST_SNAPBACK}> Да не си объркал часът по история с този по сексология??!??!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Най-откачения ми даскал до момента е тоя дето ми водя ся по немски. По цял час крещи. Някав абсолютен пияница. Все вика, че щял да чупи на някой главата, ама до ся никой още не удрял. Вече с нетърпение чакаме да удари някой и да го пръснем от бой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Imahme edin daskal deto ni vika6e"Deca nevrustni" Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Ами да му мислят тия,които учат в Руската,щото от април съм при тях - тогава ще видят ненормален учител :ph34r: А иначе най-неормалния ми даскал беше даскала по рисуване,който ни караше да правим казармени обучения в училищния двор Ще преподавам по български и литература - да му мислите <{POST_SNAPBACK}> Аз уча в Руската При кой даскал ще идваш на стаж? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prime Hellix Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Бившата ми даскалка по английски от ТЕТА, Албена Паричкова . Тая беше пълна откачалка, такова нещо не бях виждала дотогава !!! Пиеше ракия и пушеше в часовете пред учениците, на които по принцип им е забранено да правят което и да е от тези две неща в района на училището. Наистина пълна откачалка ! Накрая аз бях една от тези, които бяха извикани при директора, за да свидетелстват за това, което правеше в часовете и я уволниха... Ха-ха-ха, отмъщението беше сладко!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Аз уча в Руската При кой даскал ще идваш на стаж? <{POST_SNAPBACK}> При Нейчев Спокойно,дяца,не ям хора...само плюя парчетата - не мога да ви храносмилам нормално Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Ами да му мислят тия,които учат в Руската,щото от април съм при тях - тогава ще видят ненормален учител :ph34r: А иначе най-неормалния ми даскал беше даскала по рисуване,който ни караше да правим казармени обучения в училищния двор Ще преподавам по български и литература - да му мислите <{POST_SNAPBACK}> Ее,братле аз съм от руската!Искам да те видя,обезателно да ми се покажеш! Ма аз ще те видя щото наща класна е до учителската стая !Няма да можеш да ми преподаваш,щото нашата класна преподава български и не вярвам да я сменят Иначе ето тук съм разказвал за така "обичаната" от всички,включително и мен ,госпожа по математика,спорд която компютърните вируси влизат в човека и го заразяват! EDIT: При Нейчев xmas.gifСпокойно,дяца,не ям хора...само плюя парчетата - не мога да ви храносмилам нормално laugh.gif ...тоя Нейчев ми беше квестор на изпитите по английски в 8ми клас...не останах очарован! ...ти не знаеш кви са ни пекани даскалите по физическо(Савов) и по география(Петков)-дай им да не си вършат работата и тва е... Петков:Я сега да видя в дневника кой няма 2-ка!А!!!8ми номер-ти нямаш.Я да ти напиша една. И я написа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Е няма да имам този късмет да ми предаваш Аз съм при Чомпалова(което е много по-зле ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Е няма да имам този късмет да ми предаваш Аз съм при Чомпалова(което е много по-зле ) <{POST_SNAPBACK}> ХА-ха, още един колега при Дарт Вейдър ЕДИТ: Петков:Я сега да видя в дневника кой няма 2-ка!А!!!8ми номер-ти нямаш.Я да ти напиша една.И я написа! А на нас по география ни е Сънчо-Ах, колко съм уморена днес.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 ХА-ха, още един колега при Дарт Вейдър <{POST_SNAPBACK}> Ние Дарт Вейдър викаме на тая по история-Димитрина Казакова,щото диша точно като Дарт Вейдър! "Деца...хххъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ...днес...хъъъъъъъъъъъъъъъ...ще учим...хъъъъъъъъъъ...за историята...хъъъъъъъъъъъъъъъъъ...на България...хъъъъъъъъъъъъ...в периода от...хъъъъъъъъъъъъ...18-...хъъъъъъъъъъ...-19 век! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scarface Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Predi ima6e edna daskalka v staroto mi daskalo deto bie6e nared samo nqkoi da be6e guknal ama brutalno!A sega v drugiq klas priqteli mi razpravqt 4e u4itelq im po nemski e absoluten lud kato govoril nqkoi i toq vadil nqkva metalna truba ot 4antata i po4val da udrq po buroto Link to comment Share on other sites More sharing options...
icinkyyy Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Toq studenta det t6e idva pri nei4ev kat doide v 8D se zapoznaem.A pa nai ludiq daskal mi e sq po matematika...G-n Nikodimov. Toi e super to4en daskal i samo bazici rasi..ne slu4aino e sekssimvola v daskalato Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Toq studenta det t6e idva pri nei4ev kat doide v 8D se zapoznaem.<{POST_SNAPBACK}> Тоя студента ще преподава само на 11-те класове и няма да му остане време да скита из даскалото...само някъде на бира може да го намерите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Бившата ми даскалка по английски от ТЕТА, Албена Паричкова . Тая беше пълна откачалка, такова нещо не бях виждала дотогава !!! Пиеше ракия и пушеше в часовете пред учениците, на които по принцип им е забранено да правят което и да е от тези две неща в района на училището. Наистина пълна откачалка ! Накрая аз бях една от тези, които бяха извикани при директора, за да свидетелстват за това, което правеше в часовете и я уволниха... Ха-ха-ха, отмъщението беше сладко!!! <{POST_SNAPBACK}> Паричкова е в тва състояние от части благодарение на мен и класа ми. ний й бяхме първите и доста разходка по нервите й направихме.в началото не беше чак толкоз откачена, ама кат приключихме с нея и вече си беше за освидетелстване. голям образ беше ееееей! и точно кат гледах темата се сетих за нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.