BoFFo Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Кой от изброените играчи,няма да може да бъде заменен от Христо Стоичков?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Засега май само моя глас е за Стилян.Аз мисля че той ще липсва най много по няколко причини: 1.той е капитана на отбора 2.това е човека ,който най много се раздава и тича във всеки един мач 3.Може би е единственият ни класен футболист,който може да се противопостави по някакъв начин на шведите в средата на терена(на Фреди Люнгберг например). След снощните мачове всички видяхме колко е важно да имаш футболисти като Макелеле,Емерсон,Гатузо в състава си,които да отнемат топката.Стилян играе на подобен пост в Селтик и в нац. отбор и в момента е в много добра форма. Не че Мартин е по маловажен ,но аз си мисля че Стенли ще ни липсва няй -много.Кой ще отнема топки и ще ги рита шведите?Боримиров,Кривия,Букарев...ми дано да успеят.Иначе наистина голям карък за тоя мач точно най-важните футболисти контузени и наказани.Дано поне да имаме шанс ,а не както в Португалия при 0:0 и 0:1 изтървахме положения и после .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 opredelo martin petrov. negovata burzina, ostrota, to4nost v podavaneto i izobstot stila mu na igra nikoi ne moje da kompensira Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted March 10, 2005 Author Share Posted March 10, 2005 Да ви кажа според мен,най много ще е Мартин,просто нямаме толкова скорсотен играч който да развинтва защитата на другия отбор,и да повлича със себе си по 2-3 играча,а като стане това Бербатов има много много пространство,и не е толва пазен,пак и е доказал че може всеки един мач да го решава за секунди Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Най-много ще липсва Стилян. Аз неразбрах с Бербо какво стана Нали вчера се контузи и излезна рано рано? Ще се оправи ли за мача? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Според мен най-много ще ни липсва Мартин Петров, също и Стилян защото не виждам как без двамата халфове ще се справим в атака !!! Кои ще дава пасовете към нападателите, които и без това няма да са най-добрите ???? Просто ми се иска мача да се състои когато се върнат в игра големи звезди ! Иначе без тях сме Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted March 10, 2005 Author Share Posted March 10, 2005 За Бербо, лекарите казаха ,че максимум до седмица е на терена do4okarako4ev за повече инфо натисни тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
HELL PATROL Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 za men Martin Petrov e naj-klasniq ni futbolist v momenta. vidq se v kantrolata s Rusiq kak igrata ni prosto ne varve6e bez nego. ne4e i toj kato vlezna igrahme mnogo dobre, ama pone se porazdvijihme malko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 в последната контрола много ясно се видя че това е Мартин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ron*Weasley Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Кой от изброените играчи,няма да може да бъде заменен от Христо Стоичков?! <{POST_SNAPBACK}> МАРТИН ПЕТРОВ МОЙ ЧОВЕК. НЯМА ЗАМЯНА ТОЯ . ТОЙ Е НАЙ ДОБРИЯТ В ОТБОРА СЛЕД БЕРБАТОВ Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Marto-samo toi moge da nadbqga 6vedite pri nqkoq kontra i da go nabu4i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Това е почти същата тема..... И вземете оправете грешката на пол-а,че ме дразни много.Пише се определено "сигУрно". Иначе по въпроса-разбира се,че М.Петров.Той е бърз,и е в много добра форма.Да не забравяме какво ги направи шведите в Португалия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted March 10, 2005 Author Share Posted March 10, 2005 Това е почи същата тема.....И вземете оправете грешката на пол-а,че ме дразни много.Пише се определено "сигУрно". Иначе по въпроса-разбира се,че М.Петров.Той е бърз,и е в много добра форма.Да не забравяме какво ги направи шведите в Португалия. <{POST_SNAPBACK}> Не знам защо ми говориш за грешки,всеки прави ,а иначе пише се определено "почти "! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 според мен мартин и стилян. ама повече мартин Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Не ми стана ясно защо е необходима втора тема за 1 мач. Но иначе смятам, че всички ще липсват и шансовете определено намаляха много Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted March 10, 2005 Author Share Posted March 10, 2005 Не ми стана ясно защо е необходима втора тема за 1 мач. Но иначе смятам, че всички ще липсват и шансовете определено намаляха много <{POST_SNAPBACK}> Еми защото първата тема,е за изход от двубоя,а тази е за проблемите на Националите,по твойта логика защо има 10-20 теми за диабло.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 ми Здравков? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 За мен ще е Марто Петров ... не знам дали можем да играем добре и нападателно без него , а и всички знаем лудите му спринтове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Кой от изброените играчи,няма да може да бъде заменен от Христо Стоичков?! <{POST_SNAPBACK}> Няма играч,който да не може да бъде заменен..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
12345_ Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Сморед мен най-много ще липсва Мартин Петров.Защото той несравнимо игра най-добре на ЕП! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Според мен със сигурност сичкит4е ще ;ипсеат много ама мисля че най-много ще е Мартин.Ще повторя сички мнения дося ама наистина бързината и техниката му много ще липсват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Според мен със сигурност сичкит4е ще ;ипсеат много ама мисля че най-много ще е Мартин.Ще повторя сички мнения дося ама наистина бързината и техниката му много ще липсват. <{POST_SNAPBACK}> Napalno sam saglasen s tova mnenie.Nqmam kakvo da dopalnq Link to comment Share on other sites More sharing options...
gosh1936 Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 6te ni lipsva nai-mnogo Martin Petrov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Определено Мартин Петров. Другите контузени ше ги прежалим, ама Марто няма кой да го замени пълноценно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 от къде могат да се купят билети за мача Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.