ACHE Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Имам си TV tuner-че Asus, обаче програмката за неговото управление (Asus Home Theater), която идва в комплект с тунера е доста зле направена и не съумява да го управлава добре. Та исках да питам - коя е най-добрата програмка за управление на тунер и по възможност да ми кажете откаде да си я дръпна (ако не ще я намеря, само име ми трябва )? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted March 10, 2005 Author Share Posted March 10, 2005 http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=28317 Това не съм го видял сори Може да се трие темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Значи линка не работи , та аз имам подобни проблеми с ТОЗИ ТV Tuner или по точно със софтуера. Немога да си наглася каналите както аз искам ( Примерно Btv да е номер 2 ) , нещо не запомня станциите , а също не изпълнява някой път зададения час за запис. Ползвам същата програмка която е спомената по-горе - Home Theater . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 този тунер: http://www.kworld.com.tw/en/product/Studio...Terminator.html е подобен на Асус-а и софтуера му работи доста по-добре от асуския, само дето не всички функции на дистанционното бачкат.това е линк: http://www.kworld.com.tw/en/product/Studio...terminator.html към софтуера, но в момента дава 404 Not Found Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 този тунер: http://www.kworld.com.tw/en/product/Studio...Terminator.html е подобен на Асус-а и софтуера му работи доста по-добре от асуския, само дето не всички функции на дистанционното бачкат.това е линк: http://www.kworld.com.tw/en/product/Studio...terminator.html към софтуера, но в момента дава 404 Not Found <{POST_SNAPBACK}> Благодаря ти за линка , дано се оправи та да мога да го изтегля. А да те питам , възможно е да се настроя програмите по мой образ и подобие , нали ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted April 29, 2005 Author Share Posted April 29, 2005 click Ето ви линк към програмата Трябва и аз да я пробвам да видим колко е добра Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 И тук дава грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted April 29, 2005 Author Share Posted April 29, 2005 Мдааам има проблем, щото прехвърля свалянето към сайта на фирмата производител, където не работи А за линка който бях дал във втория пост - ето така работи :click Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 10x за линковете , но нещо са ги прецакали явно. Кажете кой софтуер да ползвам ? И дали мога да си направя програмите както питах по - горе. 10x again Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Chris TV Fly 2000 TV тези пробвали ли сте ги(в data.bg ги има)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magare Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Пробвай с тази D-Scaler Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Fly 2000 TV с това пробвах , но не става нещо . Хваща само един канал и това е. Като дам Auto Search , нищо не прави.... или по точно нищо не може да хване. След малко ще пробвам с другите 2 които ми казахте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Fly 2000 TV с това пробвах , но не става нещо . Хваща само един канал и това е.Като дам Auto Search , нищо не прави.... или по точно нищо не може да хване. След малко ще пробвам с другите 2 които ми казахте. <{POST_SNAPBACK}> Според моя личен (не многоголям) опит с софтуера за Тв тунери Fly2000 e най-добрия! Проблема ти е в грешното избиране на тунер(в контролния панел). Сигурен ли си че си избрал точно твоя модел карта? Аз имах същия проблем А и до колкото знам тая програмка работи само със Philips чипове но не съм сигурен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Според моя личен (не многоголям) опит с софтуера за Тв тунери Fly2000 e най-добрия! Проблема ти е в грешното избиране на тунер(в контролния панел). Сигурен ли си че си избрал точно твоя модел карта? Аз имах същия проблем А и до колкото знам тая програмка работи само със Philips чипове но не съм сигурен. <{POST_SNAPBACK}> Моя е с Philips chipset. A това дето го казваш ще го проверя пак. edit: Нищо не става Какво ли на правих... хваща само един канал и след като сканира , нищо не намира А с оригиналния софтуер ..... направо ме хваща яд Не започва да записва, ако примерно е Switch User , и ме подлудява. Казвайте к'во да права..... edit2: Сега , оправих каналите , хваща всичко , но нямам звук ? Това пък от какво може да е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Моя е с Philips chipset.A това дето го казваш ще го проверя пак. edit: Нищо не става Какво ли на правих... хваща само един канал и след като сканира , нищо не намира А с оригиналния софтуер ..... направо ме хваща яд Не започва да записва, ако примерно е Switch User , и ме подлудява. Казвайте к'во да права..... edit2: Сега , оправих каналите , хваща всичко , но нямам звук ? Това пък от какво може да е ? <{POST_SNAPBACK}> Провери си как са ти настроени от къде да хваща звука Примерно от Line In или от MIcrophone Btw на коя програма направи каналите ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Виж тук: http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=221048. Аз лично се сблъсках със същите проблеми, и още не съм ги решил. Ако стане при теб, постни в темата как си се справил. П.П. За звука - бях си качил Fly2000 2.38 RC2, но не стана както го описват. Затова се наложи да деинсталирам Fly2000 и драйверите, и отново поставих тези от диска на тунера, както и Home Theater. Много е тромав, не хваща всички канали (не хваща 5, между които Дискавъри ), обаче е единствения начин да работи що-годе добре. Ако си използвал вътрешното кабелче, звукът от тунера трябва да ти е на "CD". П.П.П. А действително Fly2000 май е най-доброто. Просто чипът 7135 е нов и докато се изпипат драйверите, минава известно време. А известно е, че WDM-драйверите са много капризно нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 @Sempliok С Fly 2000 TV , се оправих с каналите , но каквото и да правя , за звука.... нищо не става @alchemy - За сега нямам напредък , но ако изкочи нещо ще пиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted May 2, 2005 Author Share Posted May 2, 2005 Успях и аз да подкарам тунер-а с fly2000tv RC2 и е точно както го описва alchemy: няма 5 програми (сред които освен дискавъри трябва да прибавя и евроспорт ) Единственото нещо което се сещам е да се настроят ръчно по дадени мегахерци, но тук идва проблема откаде да се намерят точните данни Спомням си преди по инфо канала на еврокома пускаха точните честоти на всички програми, но правят ли го още? Ае някой който знае да каже, че не м се гледа цял ден инфо канал Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Успях и аз да подкарам тунер-а с fly2000tv RC2 и е точно както го описва alchemy: няма 5 програми (сред които освен дискавъри трябва да прибавя и евроспорт ) Единственото нещо което се сещам е да се настроят ръчно по дадени мегахерци, но тук идва проблема откаде да се намерят точните данни Спомням си преди по инфо канала на еврокома пускаха точните честоти на всички програми, но правят ли го още? Ае някой който знае да каже, че не м се гледа цял ден инфо канал <{POST_SNAPBACK}> Не ги пускат вече , точните мегахерци. Поне таки си спомням , скоро го мернах. А аз също подкарах програмите , но много по ми харесва като интерфеис Chris TV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted May 2, 2005 Author Share Posted May 2, 2005 Не ги пускат вече , точните мегахерци. Поне таки си спомням , скоро го мернах.А аз също подкарах програмите , но много по ми харесва като интерфеис Chris TV. <{POST_SNAPBACK}> Eeeee то не може всичко Програми, неоткривани от FLY2000TV: 1) Reality TV: 135 MHz 2) EuroSport: 143,10 MHz 3) Discovery: 254,80 MHz 4) Vh1: 263,10 MHz 5) Диема Екстра: 279 MHz EDIT: ето ви още 2 честоти (едната специално за alchemy ): EDIT2: намерих още 2 горе съм го подредил всичките във списък. Смятам, че това са всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
timon4o_bg Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Pomagaite molq vi az sam sas GeForce FX5200 imam tv out i mnogo iskam da gledam tv programai ama neznam s kva programa probvah s po-gore poso4enite ama nestava vse nqkvi errori mi izpisva a moge i az ne6to da barkam mnogo vi se molq pomognete mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Pomagaite molq vi az sam sas GeForce FX5200 imam tv out i mnogo iskam da gledam tv programai ama neznam s kva programa probvah s po-gore poso4enite ama nestava vse nqkvi errori mi izpisva a moge i az ne6to da barkam mnogo vi se molq pomognete mi <{POST_SNAPBACK}> Ми тва е Vc , a на теб не ли ти трябва тунер , а тв - оут не е ли да си прехвърлиш изображението на телевизора примерно ?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Зет ми също се оплакваше от софтуера на неговия тунер (мисля че беше някакъв асус с Хоум театър). Той ми каза че е много доволен от това което е свалил от сайта на асус Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted May 5, 2005 Author Share Posted May 5, 2005 Ми тва е Vc , a на теб не ли ти трябва тунер , а тв - оут не е ли да си прехвърлиш изображението на телевизора примерно ?!?! <{POST_SNAPBACK}> Прав си трябва му, просто се е объркал човека Зет ми също се оплакваше от софтуера на неговия тунер (мисля че беше някакъв асус с Хоум театър). Той ми каза че е много доволен от това което е свалил от сайта на асус <{POST_SNAPBACK}> Незнам кво е свалил от сайта на асус ама там не намерих нищо, та затова изобщо започнах темата......както и да е ако има проблем му казвай за флу2000тв и всичко ще е 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.