Jump to content
BulForum.com

RQ:Търся програма за напомняне

sandman

Recommended Posts

Предварително се извинявам, че отварям нова тема, но пуснах мнение в AppZ and CrackZ Requests, ала като гледам май-никой вече не използва тази тема и всеки пита направо тук!

Та...Трябва ми програмка, където да си записвам дати за рожденни дни и да си я настройвам така, че да излиза съобщение в точния ден, че еди кой си има рожден ден. Или пък като имам някъква среща да си я настроя да ми звъни в точен ден и час с кратък текст за събитието! И още една програма търся (ако има такава де) Такава, където се използва в полицията за рисуване на заподозрян! Ама наистина да е качествена, а не някаква детска! Да има голям архив от прически, очи, вежди и т.н.

Това е! Ако някой знае такива да пише!

Ako си с М$ офис пакет мисля, че Office Outlook би ти свършила работа....или греша :unsure:

A за тази за рисуването...незнам :blink:

Много ми е сложна, а нямам време да се занимавам да я разучавам! Трябва ми някоя по-проста, но все пак благодаря ти за информацията! Все ми е от полза!

Програмата която ти трябва е : Chameleon clock.Ползвам я от няколко месеца :лесна за употреба,работи се почти по интуитивност, много функций за напомняния (като почнеш от рамката на съобщението за напомняне,фона,текста и други глезотийки и стигнеш до избор на мелодията за напомняне - вкл.и музикални файлове ).Незнам дали я има в warez.ru - но определено лесно се намира.

help!Как да наместя субтитрите, така че да си паснат на филма при правене на VCD.Използвам програмата VOBSUB за вкарване на sub във видео файла, но не си пасват с говоренето във филма.Как се настройват примерно да се забавят с 1-2 секунди защото избързват

accel, Teddy-King, LaN, благодаря ви много за информацията!

rumen_1977 - прочети първо правилата на форума и след това заглавието на темата!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...