Ghetto_Freak Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 ами кфо да ви кажа ! аз се кефих по едно време по него ама ся вече съм много ОХЛУЗЕН и спрях да си го практикувам! ами вие практикувате ли този спорт или не ? дайте мнения на тези който сега започват да се занимават с този спорт или им продайте статия си BMX на тях :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Хахах-имам едно старо кулило на село-ВМХ Ама не мога да карам добре Ти..как така си охлузен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 10, 2005 Author Share Posted March 10, 2005 Хахах-имам едно старо кулило на село-ВМХ Ама не мога да карам добре Ти..как така си охлузен <{POST_SNAPBACK}> ами не много охлузен ама си чупих зъба с BMX-чето ми то е българско от ония яките ! супер много му се кефя и ся миля лятото да си го стегна (че имам малко излишни зъбки ) ами ходило е на ремонт около 30 - 40 пъти кфо ли не се е чупило (без рамката и вилката де) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 ами не много охлузен ама си чупих зъба с BMX-чето ми то е българско от ония яките ! супер много му се кефя и ся миля лятото да си го стегна (че имам малко излишни зъбки ) ами ходило е на ремонт около 30 - 40 пъти кфо ли не се е чупило (без рамката и вилката де) <{POST_SNAPBACK}> ...е ся...карай-един зъб повече или по-малко Моя пък ВМХ си е чисто нов,ама не го карам щото си стои на село Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 имах един ... фабрично направен с израстъци на оста но го счупих при едно падане ина4е мноо зарибявам да гледам състезания Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Крепя се Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnes.s Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 q kajete otkade moje dase kupi bmx-4e i kolko struva gore dolo ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LinkinPark-16m Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 ми зависи , аз имам 2 и не ми трябват вече , стига ми да се трепа с бегача ми на съединение , иначе ако ти трябват казвай Link to comment Share on other sites More sharing options...
goggo Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 И аз мноо се кефя на тва спортче.До скоро се мъчих да науча нещо и имах известен успех,кат се има предвит че се учих на бегач,а не на BMX .Макар че като се замисля аз съм падал повече от колко номера научих Link to comment Share on other sites More sharing options...
LinkinPark-16m Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 и аз се научих на бегач и ся сам на bmx ( бг боклук ) и за сега и аз мога туй онуй та ако искаш заедно да покараме да пробваме некое трикче Link to comment Share on other sites More sharing options...
goggo Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 и аз се научих на бегач и ся сам на bmx ( бг боклук ) и за сега и аз мога туй онуй та ако искаш заедно да покараме да пробваме некое трикче по принцип нямам нищо против да покараме,но има няколко проблемчета,колелото ми е в Крумово (щот там живея ),и не съм го карал от повече от година и е в окаяно състояние Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 и аз се захванах с BMX-a btw ако някой си търси Х, подробности на линка в подписа ми или на ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Гледам малко позападнала темата... Я кажете къде в Пловдив може да се купи НОВО подобно возило (искам нещо хубаво и горе-долу на какви цени? То се видя че скейт не е за мен, реших да се пробвам в този спорт :п Link to comment Share on other sites More sharing options...
ways Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Около числото на дявола са хубавите, на части . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Около числото на дявола са хубавите, на части . Ахам, това предполагам става дума за професионално колело, само че аз съм абсолютен начинаещ и не съм убеден че изобщо ще се зарибя по ВМХ, така че някакви идеи за нещо приемливо до 300 лева? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Аз имам един насело но е с пласмасови капли и не става за мятане иначе е мн як.Не е български. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 aaaaa кво общо има тва с скеит или блеид ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.