zynth Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 ами много е странно,пускам го...зарежда се всичко и изведнъж се рестартира само... с нод 32 съм и нортън систъм уъркс(без антивируса ест.!) незнам дали е от тях или не,ама... иначе съм на екс пи със сп2...някакви идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Не знам но един приятел така му ставаше с ХР без сървис пакети-зарежда и до 2-3 минути се ресва.Ако е същия проблем трябва да го преинсталираш щото има вирус.Само не пробвай да слагаш анти вирусна.Не става-от опит го знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTASY Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 ами много е странно,пускам го...зарежда се всичко и изведнъж се рестартира само...с нод 32 съм и нортън систъм уъркс(без антивируса ест.!) незнам дали е от тях или не,ама... иначе съм на екс пи със сп2...някакви идеи? <{POST_SNAPBACK}> probvai s windows ot drugo cd imashe edin virus sasser ili winblaster ne pomnia koi tochno ot dvata beshe i e lepnat oshte na install cd-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Да си го клоквал нещо?Да си сменял паметта или да си добавял нова?Какво ти е захранването?И кажи каква ти е конфигурацията?Също така провери вентилаторите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 probvai s windows ot drugo cd imashe edin virus sasser ili winblaster ne pomnia koi tochno ot dvata beshe i e lepnat oshte na install cd-to <{POST_SNAPBACK}> Абе според мен това са червей но да са на "install cd-to" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted March 10, 2005 Author Share Posted March 10, 2005 Да си го клоквал нещо?Да си сменял паметта или да си добавял нова?Какво ти е захранването?И кажи каква ти е конфигурацията?Също така провери вентилаторите! <{POST_SNAPBACK}> ами не съм клоквал нищо,само преместих рам паметта на друг слот,но това беше още преди да форматирам и да сложа този уин,с който съм сега...това се наложи,защото нещо бъгваше... вентираторите са наред AMD Athlon XP 2200+ 1.81 GHz 256 MB РАМ 128МБ NVIDIA GeForce 4 MX 440 Преди имах проблем,защото нямах вентилатор на VGA,ама сега имам и всичко си е ОК...уж... Абе според мен това са червей но да са на "install cd-to" <{POST_SNAPBACK}> може и така да е,ама защо чак след месец с епояви,а и антивирусната нищо не хваща,смених 3-макафи,нортън и нод32,нищо не засичат... а и,имам един странен процес PQV2iSvc.exe както и в старт ъп,нещо странно,не пише нищо не него,но с една програма го чистя,после пак се появява:Blaster Contorl for Creative Video Cards странна работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
repsyho Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 ами много е странно,пускам го...зарежда се всичко и изведнъж се рестартира само...с нод 32 съм и нортън систъм уъркс(без антивируса ест.!) незнам дали е от тях или не,ама... иначе съм на екс пи със сп2...някакви идеи? <{POST_SNAPBACK}> tova ne e virus a hardwaren problem. vlez v BIOS-a i dai laod fail-safe dafaults ili neshto podobno beshe i vij dali shte ti se restartira pak, ako da togava veche e neshto ot software-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^WickeD^ Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 preinstalni si windows-a i ako ne se opravi znachi e hardware-n problem...pone az taka pravia kato imam niakoi po slojen problem.inache samo habish nervi za nishto.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sairos_ Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Pi4 Windowsa ti e rezan,skaraten da se kaje smeni si go format i sloji dryg za tva ti se restartira postoqno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 А можеш ли да вземеш от някой друг памет и да пробваш дали ще рестартира пак?Незнам, ама много ме съмнява да е софтуерен проблем.Нещо друго е, поне според мен.Дъното какво е, а захранването колко вата е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Ако си лепнал Blaster или Sasser ти се появява прозорец, дето ти казва, че ще се рестартира след 10-15 секунди. Windowsa също може да се рест-ва, ако си претоварил процесора, но при теб ме съмнява да е от това. При мен се рестарираше заради лоша РАМ, но може и да е от захранването (включително и захранващия кабел) или чаркове не са добре наместени в слотовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted March 11, 2005 Author Share Posted March 11, 2005 Ако си лепнал Blaster или Sasser ти се появява прозорец, дето ти казва, че ще се рестартира след 10-15 секунди. Windowsa също може да се рест-ва, ако си претоварил процесора, но при теб ме съмнява да е от това. При мен се рестарираше заради лоша РАМ, но може и да е от захранването (включително и захранващия кабел) или чаркове не са добре наместени в слотовете. <{POST_SNAPBACK}> ами аз за тези знам,но не се появява прозореца,обаче това се случва предимно след рестарт или като го пусна,може би нещо не се е заредило,ала бала днес напускам града за няколко дни,като се върна ще нося ПС-то на доктор,да проверят всичко,защото наистина май май е хардуерно! Весел weekend! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.