Jump to content
BulForum.com

компютъра се рестартира странно

zynth

Recommended Posts

ами много е странно,пускам го...зарежда се всичко и изведнъж се рестартира само...

с нод 32 съм и нортън систъм уъркс(без антивируса ест.!)

незнам дали е от тях или не,ама...

иначе съм на екс пи със сп2...някакви идеи?

Не знам но един приятел така му ставаше с ХР без сървис пакети-зарежда и до 2-3 минути се ресва.Ако е същия проблем трябва да го преинсталираш щото има вирус.Само не пробвай да слагаш анти вирусна.Не става-от опит го знам

ами много е странно,пускам го...зарежда се всичко и изведнъж се рестартира само...

probvai s windows ot drugo cd imashe edin virus sasser ili winblaster ne pomnia koi tochno ot dvata beshe i e lepnat oshte na install cd-to :)

Да си го клоквал нещо?Да си сменял паметта или да си добавял нова?Какво ти е захранването?И кажи каква ти е конфигурацията?Също така провери вентилаторите!

probvai s windows ot drugo cd imashe edin virus sasser ili winblaster ne pomnia koi tochno ot dvata beshe i e lepnat oshte na install cd-to :)

Абе според мен това са червей но да са на "install cd-to"

Да си го клоквал нещо?Да си сменял паметта или да си добавял нова?Какво ти е захранването?И кажи каква ти е конфигурацията?Също така провери вентилаторите!

ами не съм клоквал нищо,само преместих рам паметта на друг слот,но това беше още преди да форматирам и да сложа този уин,с който съм сега...това се наложи,защото нещо бъгваше...

вентираторите са наред

AMD Athlon XP 2200+ 1.81 GHz

256 MB РАМ

128МБ NVIDIA GeForce 4 MX 440

Преди имах проблем,защото нямах вентилатор на VGA,ама сега имам и всичко си е ОК...уж...

Абе според мен това са червей но да са на "install cd-to"

може и така да е,ама защо чак след месец с епояви,а и антивирусната нищо не хваща,смених 3-макафи,нортън и нод32,нищо не засичат...

а и,имам един странен процес PQV2iSvc.exe

както и в старт ъп,нещо странно,не пише нищо не него,но с една програма го чистя,после пак се появява:Blaster Contorl for Creative Video Cards странна работа...

tova ne e virus a hardwaren problem. vlez v BIOS-a i dai laod fail-safe dafaults ili neshto podobno beshe i vij dali shte ti se restartira pak, ako da togava veche e neshto ot software-a.

А можеш ли да вземеш от някой друг памет и да пробваш дали ще рестартира пак?Незнам, ама много ме съмнява да е софтуерен проблем.Нещо друго е, поне според мен.Дъното какво е, а захранването колко вата е?

Ако си лепнал Blaster или Sasser ти се появява прозорец, дето ти казва, че ще се рестартира след 10-15 секунди. Windowsa също може да се рест-ва, ако си претоварил процесора, но при теб ме съмнява да е от това. При мен се рестарираше заради лоша РАМ, но може и да е от захранването (включително и захранващия кабел) или чаркове не са добре наместени в слотовете.

Ако си лепнал Blaster или Sasser ти се появява прозорец, дето ти казва, че ще се рестартира след 10-15 секунди. Windowsa също може да се рест-ва, ако си претоварил процесора, но при теб ме съмнява да е от това. При мен се рестарираше заради лоша РАМ, но може и да е от захранването (включително и захранващия кабел) или чаркове не са добре наместени в слотовете.

ами аз за тези знам,но не се появява прозореца,обаче това се случва предимно след рестарт или като го пусна,може би нещо не се е заредило,ала бала

днес напускам града за няколко дни,като се върна ще нося ПС-то на доктор,да проверят всичко,защото наистина май май е хардуерно!

Весел weekend!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...