Harbachek Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Kade moga da izpe4atam edin plakat na Photoshop CS A3 format cvetno i kolko pari 6te mi izlezne g/d. Priemam barzi predlojeniq za6toto mi trqbva za 10.3 da e izpe4atan Link to comment Share on other sites More sharing options...
st_jt Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 На бул. "Княгиня Мария Луиза" или старото му име "Независимост" след бизнес центъра на М-тел е Импрес. Там съвсем наскоро използвах тяхните услуги. Какви са цените незная точно, но аз имах поръчка за 7 листа формат А3, цветно и ми взеха за това 11 лв. така че можеш да си направиш сметката. А като време за изпълнение на поръчката - не повече от 15 мин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harbachek Posted March 9, 2005 Author Share Posted March 9, 2005 A kato plakat glancirani pravqt li Link to comment Share on other sites More sharing options...
st_jt Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 A kato plakat glancirani pravqt li <{POST_SNAPBACK}> Мисля, че няма да има проблем да ти го направят. Аз специално печатах снимки и станаха доста добри, но не исках да са гланц, а мат. Въпрос на избор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harbachek Posted March 10, 2005 Author Share Posted March 10, 2005 A moje li malko po to4no da znam kade e tova impres 6toto magazina na M-tel ni6to ne mi govori EDIT: A moje li ot nqkoe foto da izvadq A3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.