Jump to content
BulForum.com

Програма за сваляне на сайтове

notor1ous

Recommended Posts

Търся програма за цялостно сваляне на сайтове с всички страници, снимки и т.н. Нещо от сорта на Site Explorer на FlashGet, но да е по-функционално.

Да наистина тази програма е супер.

Сега и аз ще я разгледам тази, дано и на мен да ми свърши работа, от кога търся такава програмка :punk Все намирам някви, ама не ми вършат работа както трябва :angry:

Deathzone: Готина програмка ама, ако ми обясниш малко настройките за сваляне на всички линкове с сайта, а не само това което му зададеш :confused

Deathzone: едит: Идеята ми е да сваля www.bgmaps.com или поне да се помъча, ако успееш да направиш настройките на програмата да почне да сваля сайта ще съм ти благодарен :unsure:

Идеята ми е да сваля www.bgmaps.com или поне да се помъча

кажи в какъв вид ти трябва - картите налепени в 1 картинка, или такак като са намалки но със страничка за разглеждане ?

Сега и аз ще я разгледам тази, дано и на мен да ми свърши работа, от кога търся такава програмка  :punk  Все намирам някви, ама не ми вършат работа както трябва  :angry:

Deathzone: Готина програмка ама, ако ми обясниш малко настройките за сваляне на всички линкове с сайта, а не само това което му зададеш  :confused

Deathzone: едит: Идеята ми е да сваля www.bgmaps.com или поне да се помъча, ако успееш да направиш настройките на програмата да почне да сваля сайта ще съм ти благодарен :unsure:

В Limits се наглася дълбочината на сканиране на сайта. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...