notor1ous Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Търся програма за цялостно сваляне на сайтове с всички страници, снимки и т.н. Нещо от сорта на Site Explorer на FlashGet, но да е по-функционално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 HTTrack Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted March 9, 2005 Author Share Posted March 9, 2005 HTTrack <{POST_SNAPBACK}> Благодаря! Току що я свалих и я разгледах. Мисля, че това ми трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Благодаря! Току що я свалих и я разгледах. Мисля, че това ми трябва. <{POST_SNAPBACK}> Програмата е перфектна и е супер нагла , сваля много ама много здраво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Да наистина тази програма е супер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted March 11, 2005 Author Share Posted March 11, 2005 Програмата е перфектна и е супер нагла , сваля много ама много здраво. <{POST_SNAPBACK}> Да наистина тази програма е супер. <{POST_SNAPBACK}> Поразцъках я малко и Да наистина е така. 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Сега и аз ще я разгледам тази, дано и на мен да ми свърши работа, от кога търся такава програмка Все намирам някви, ама не ми вършат работа както трябва Deathzone: Готина програмка ама, ако ми обясниш малко настройките за сваляне на всички линкове с сайта, а не само това което му зададеш Deathzone: едит: Идеята ми е да сваля www.bgmaps.com или поне да се помъча, ако успееш да направиш настройките на програмата да почне да сваля сайта ще съм ти благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Идеята ми е да сваля www.bgmaps.com или поне да се помъча <{POST_SNAPBACK}> кажи в какъв вид ти трябва - картите налепени в 1 картинка, или такак като са намалки но със страничка за разглеждане ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Сега и аз ще я разгледам тази, дано и на мен да ми свърши работа, от кога търся такава програмка Все намирам някви, ама не ми вършат работа както трябва Deathzone: Готина програмка ама, ако ми обясниш малко настройките за сваляне на всички линкове с сайта, а не само това което му зададеш Deathzone: едит: Идеята ми е да сваля www.bgmaps.com или поне да се помъча, ако успееш да направиш настройките на програмата да почне да сваля сайта ще съм ти благодарен <{POST_SNAPBACK}> В Limits се наглася дълбочината на сканиране на сайта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.