HOLO Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 www.anidb.net ~> така и нямах търпението да го разгледам по-подробно и да разуча каде, какво и как, но ако търсиш аниме, хентай ... тук има ДОСТА линкове. ам ... разгледах го отново и видях, че Онизука е в ТОП10 на сайта. http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=191 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 ммм само ако ми кажеш и как се сваля от тоя сайт... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOLO Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 ами ... намирам анимето, в инфото гледам кои групи са го "обработили", харесвам си една и я търся с Гугъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 ili go drapni ot tuka http://www.mininova.org/search/?search=Gre...eacher+Onizuka+ eto o6te nqkolko linka as kade tarsq anime http://srs.targetpoint.com/external.htm?ur...tokyotosho.com/ http://www.animesuki.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Някои да знае каде преместиха аниметата от фтп'с защото ги няма и в movies.co.jp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Там са си http://movies.co.jp:8083/anime Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Да но на порт 8082 имаше още анимета! А него май го затвориха! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Там са си http://movies.co.jp:8083/anime Там са ама трънки я потърси Elfen Lied, Ragnarok които преди бяха в порт 8080, няма ги! До към ГМ-ите: Искам да знам какво е станало с свичкото аниме и хентай от порт 8080, защото заради внезапното им изчезване съм навътре с 22 лева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOLO Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 До към ГМ-ите:Искам да знам какво е станало с свичкото аниме и хентай от порт 8080, защото заради внезапното им изчезване съм навътре с 22 лева! Сериозно ли питаш ? Надали някой ще ти отговори. Още преди поне 2 месеца затриха доста аниме и хентай накачени от АлукарД. Защо ? Никой не казва? А и да питаш никой не отговаря ? Елфен Лайд и аз го търсих, но го нямаше. Като минат изпитите и сменям доставчика. Защо да им плащам на ГГбит за локалната, щото само тя е добра, и да няма никво ново аниме на сървъра. Простотия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Днес забелязах, че вече няма никакви анимета.... ЗАЩО??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOLO Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Няма НИКАКВИ анимета? Преди малко погледнах. Вандред и Servant Princess са наред, шаман кинг също. ФТП-то е празно, или почти. Какво имаше предвид Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Помислих си, че са изтрити защото чял ден от 5 пц-та не можех да влезна в порт 8083, явно са го оправили, но взе пак доста анимета липсват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Не му е тука мястото но все пак да питам на Samurai Deepers Kyo има една мноо зарибена музичка нещо метал точно когато диипър кйо ще пребива някой може ли някой да ми каже от къде мога да си е сваля.Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 anime.myth.se:6969 пробвай в тоя сървър в dc++. Awaken се казва парчето. ПП. Аз ли да не знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 виж дали не е Kakusei тя е най-яката музичка от Самурай Диипър Кйо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chacho Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Някои може ли да ми помогне с 1 аниме немога да се сетя името му.Става въпрос за Футбол и момчето в отбора се казваше Грегор.Някои може ли да ми каже името на това аниме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FX-2 Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 На това Аниме търся Soundtrack-a ako moje nqkoi da mi go nameri. Street Fighter 2 Victory , но да не е този които е даден там.Тои не ми върши работа искам другия които е във Аниме-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Guys препоръчайте някое fighting/comedy като Get Backers, много моля. BTW Get Backers е УЛТРА МЕГА ЯКО, препоръчвам го на всеки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Guys препоръчайте някое fighting/comedy като Get Backers, много моля. BTW Get Backers е УЛТРА МЕГА ЯКО, препоръчвам го на всеки. Аз ти препоръчвам The Law Of Ueki. Много фън, екщън, страхотна анимация и ефекти. Определено добре е съчетано комедийните елементи с екшънчето в това аниме. Мисля, че до този момент има 36 епизода излезли и всяка седмица излиза по още един нов. Нз може да си го гледал, но ако не си няма да останеш разочарован от него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 напълно съм съгласен за The Law Of Ueki. Анимето е супер и става още по хубаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDn3sZ Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Naruto tva e .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Според мен Наруто е един от най-глупавите шонени, да не говорим колко дебилни са филерите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 за мен Наруто е шедьовър(лично мнение) ,просто не е имало аниме ,което да ме зареби така и да ме накара да се чувствам по подобен начин(не говоря за филърите ,те яко sucks) Наруто е един път Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 В момента гледам Ikkitousen анимето е fighting/comedy/ecchi (само да предопредя, че е точна на границата между ecchi и hentai) има го тук. П.П. Не обръщаите внимание на началото в първа серия. 2 П.П. До колкото за Наруто... от както спряха да дават Саске анимето за мен стана скучно, а и самият стил на анимацията се промени лошо.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 от както спряха да дават Саске ,анимето влезе в няква серия от малоумни филъри ,които нямат нищо общо със Кишимото ,сега април месец като почнат оргиналните неща ,става адски интересно ,сами ще се убедите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.