Jump to content
BulForum.com

Anime

Recommended Posts

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Пичове. Бе изобщо хора...не съм почитател на жанра, но филмите от типа на Vampire hunter + Ninja сериите...Имам впредвид Ninja Scroll и Resurrection или нещо такова беше ми харесват.

Ама на Akira чесно кво му харесвате. Т.е. то е доста старо, още като малък съм го гледал по ТВто. И ми беше супер интересно и ме кефеше до момента, в който филмчето не се доближи до своя край. Накрая е супер гнусно и гадно и отвратително. Просто е направо нечовешко да гледаш как някъв пич става на една голяма буца и омаза всичко около себе си. Отвратително е!!! И само исках да питам тва вас кефи ли ви? Щото ясно вече всеки го определя като голяма класика в жанра, и наистина е яко донякъде. Просто е ужасно гадно накрая...

Пичове. Бе изобщо хора...не съм почитател на жанра, но филмите от типа на Vampire hunter + Ninja сериите...Имам впредвид Ninja Scroll и Resurrection или нещо такова беше ми харесват.

Ама на Akira чесно кво му харесвате. Т.е. то е доста старо, още като малък съм го гледал по ТВто. И ми беше супер интересно и ме кефеше до момента, в който филмчето не се доближи до своя край. Накрая е супер гнусно и гадно и отвратително. Просто е направо нечовешко да гледаш как някъв пич става на една голяма буца и омаза всичко около себе си. Отвратително е!!! И само исках да питам тва вас кефи ли ви? Щото ясно вече всеки го определя като голяма класика в жанра, и наистина е яко донякъде. Просто е ужасно гадно накрая...

Бих ти препоръчал да гледаш Naruto. Аз дълго време го избягвах, но когато се появи с български превод на нашия сайт, си го пуснах. Сериите са наистина ужасно зарибяващи. На co.jp го има до 125 епизод (като част си стоят в ftp-то половин година). Не можах да правя нищо друг докато не изгледах всички налини епизоди (153 от тази седмица). Превода е в .hu и мисля че е някъде до 40 епизод.

А за Akira. Наистина е един от най-великите филми. Много хора правят грешката да считат anime жанра за детски. Всъщнот това е много сериозен жанр, като често е брутален колкото живота (че и малко повече). Другата отличителна черта е че винаги има рязвитие, сюженто и емоционално. С една дума няма нищо общо с клишетата на Hollywood. Специално този момент в Akira мисля че ставаше докато приятелката му го увещаваше. Ако беше американски филм щеше да я прегърне и да заживеят щасливо в мир и рози. Вместо това ....

И да, мен лично такива неща много ме кефят.

Може би ще се навиеш да гледаш и другата класика в жанра Ghost In the Shell. Той е по-кибернетичен.

Всички тука ли искате нинжи и боища? Дойте някое добро и НОВО романтично аниме.

Kakyuusei2, Hack Sign ... your turn ...

p.s.

Naruto след 98 епизод на локал? Каде?

Midori No Hibi. Вече е в "Даунлоуд" :D

Chise i Phoebe rulez.

p.s.: Macross Zero, наистина е много добро. С риск да се повторя, който не е гледал Elfen Lied, нека да не оставя отворена тази дупка в образованието си :love Кръв, екшън, драма и любов не на квадрат, ами на куб.

Midori No Hibi. Вече е в "Даунлоуд" :D

Chise i Phoebe rulez.

p.s.: Macross Zero, наистина е много добро. С риск да се повторя, който не е гледал Elfen Lied, нека да не оставя отворена тази дупка в образованието си :love Кръв, екшън, драма и любов не на квадрат, ами на куб.

Никаде не мога да го намера Elfen Lied ще help-неш ли малко :).

Само да питам някой знае ли колко филма има Наруто (не говоря за сериите те са 155 до момента) свалих единия филм ама мисля че са два

да два са ,но втория ще можем да го гледаме през април ,защото тогава излиза на DVD

a кога ще се качат всичките 150 серии на Наруто ? Някой беше казал, че са качени нейде из movies.co.jp, но не ги намерих. Дайте линк ако ги знаете къде са забутани, ако ги има изобщо :blink:

a кога ще се качат всичките 150 серии на Наруто ? Някой беше казал, че са качени нейде из movies.co.jp, но не ги намерих. Дайте линк ако ги знаете къде са забутани, ако ги има изобщо :blink:

az s udovolstvie moga da gi kacha ,no nqmam prava :(

ммм да е :) хуу 4е са намери някои да уплоудни Naruto в ггбита :) и поне слагат новите серии :)

баси авантата :) ноооо тва е единственото аниме -_-: нооо ако слозат и get backers 6а ги по4ера по една бира :rolleyes:

Това е на movies.co.jp

link1

link2

Драгонбол-а не съм го гледал, но ако има нови серии търси на AnimeS-bg.com,Chise и Phoebe. За последните бях дал линк някъде по-нагоре в темата

аз почнах да гледам Blood+ ,до сега са излезнали 2 епизода и изглежда обещаващо ,който желае да си го дръпне от тук(торент)

повече инфо тук

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...