Alukard Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Prepory4vam Gungrave. Tva e krystnika na animetata. Novo e i e mafiotsko. Pyrviq epizod te kara da se zapita6 kva e taq tapnq. sled nego stava mnogo interesno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 И ако има някой да не е гледал Ruroni Kenshin - Reminiscence значи нищо не е гледал. <{POST_SNAPBACK}> OAV-тата на Кеншин са наистина грандиозно произведение на японската анимация и слага в задното си джобче всичко що сте гледали до сега от жанра Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Ето нещо уникално: Final Fantasy VII: Advent Children Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 аз да попитам ,кой от тук се кефи на Bleach ,независимо дали става въпрос за манга или аниме? и да попитам ,ако оправят вареза да качвам ли сериите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlitHead Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 аз да попитам ,кой от тук се кефи на Bleach ,независимо дали става въпрос за манга или аниме? и да попитам ,ако оправят вареза да качвам ли сериите? <{POST_SNAPBACK}> няма да е зле гледах няколко епизода преди няколко месеца и ми се стори доста добро а иначе препоричвам Fullmetal Alchemist и Last Exile доста ме изкефиха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 и да попитам ,ако оправят вареза да качвам ли сериите? <{POST_SNAPBACK}> Сички тва чакаме . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalchev Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 препоръчайте ми някое аниме с много насилие и кръв. гледах ninja scroll и някакъв Кеншин (но от 95 не сериите) и ми харесаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Хора скоро заради брат ми гледах Robots.Ми яко филмче свалете си го(по вазможност с БГ узвочение)и го изгледайте Ми така и така си писал поне кажи кфо значи аниме кат толкова знаеш Едит:ОК благодаря за просветлението Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Хехе... напоследък на няколко места се сблъсках с объркването, че аниме значи анимация Ама не значи Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 /оффтопик: За всички, които не знаят какво точно значи "Аниме" - препоръчвам ви да прочетете Манга/Аниме терминология. А за който не му се чете ето най-кратките определения за аниме и манга: Anime : апонска анимацияManga : японски комикси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Hentai (само напиши в гугъл-а) Мога да те посъветвам няколко заглавия,ако те интересува де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalchev Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 препоръчайте ми някое аниме с много насилие и кръв. гледах ninja scroll и някакъв Кеншин (но от 97 не сериите) и ми харесаха. <{POST_SNAPBACK}> е някой няма ли да каже някой филм с японска варварщина Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoT|Demandred Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 elfen lied - това е истината любов, драма и много кръв омешани в едно невероятно аниме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Precakan Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 а ве които мое да уплоадва да слага 4е ништо не остана за гледане а от другите саитове мноо бавно MORE ANIME MORE FUN !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoT|Demandred Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 се сетиш, че няма нищо вече единственият начин засега е от БГ сървъри: Чисето Фоебе ^^ има и още, но щв ги постна после. Have Fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlitHead Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 в anime-bg.com има много линкоже и ревюта на български ако се чудите кво да гледате Link to comment Share on other sites More sharing options...
Precakan Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 мноо е прецакано 1 еписод го тегла за 5 4аса а като вида наруто колко епизода липсват и тряа да ги тегла ми стааа ло6о или Get Backers... ужас .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 OFF: Споменахте за Hentai........ Ако можете да кажете заглавия и от къде да ги изтегля,ще съм ви мнооо благодарен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 OFF:Споменахте за Hentai........ Ако можете да кажете заглавия и от къде да ги изтегля,ще съм ви мнооо благодарен! <{POST_SNAPBACK}> 1.bitcomet.com 2.=============== www.animeyume.org www.boxtorrents.com www.iso-hunt.com www.google.com ----------------------------- viper gts angel blade marin chan a go go eiken discipline etc etc etc etc btw,gotin avatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Ееей @Precakan от кога търса такъв аватар не е истина. Целия google съм преровил. Samurai deeper Kyo ми е най-любимото аниме на 1-во място в класацията ми даже можеш да видиш къв comment съм изпраскал гледал съм сериите 4 пъти и още изтръпвам като ги гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 www.boxtorrents.com в боксторентс ги махнаха хентай торентите (: а ве които мое да уплоадва да слага 4е ништо не остана за гледане а от другите саитове мноо бавно мен лично малко ме съмнява да си изгледал всичко,което е качено на уарез. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 в боксторентс ги махнаха хентай торентите (: Така си мислиш ти! Просто трябва да се регнеш и да си изключиш 18- филтъра от контролния панел.Боксторентс е фрашкан с хентаи,само дето ги изписват като "ова" в търсачката си. м/у другото: www.hongfire.com (виж форума) www.deadfrog.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Новото сериалче Tide-Line Blie не е за изхвърляне. Доста е забавно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Просто трябва да се регнеш и да си изключиш 18- филтъра от контролния панел.Боксторентс е фрашкан с хентаи,само дето ги изписват като "ова" в търсачката си. ах,гадините,аз се чудя за кво не ги намирам с търсачката,те 18+ филтър сложили Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpbrok Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 къде са епизодите на Naruto след 97?!? търсих из форума но не открих линк... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.