wlado Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 зна4и исползвам копете и искамда си сложа моя снимка на потребителя(това съм си аз) как ствава и може ли изобщо да стане (ако ви интересува със сузе 9.2 съм)версията на копете не я знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Кое точно от копетето използваш? То има нахакани в него сумати работи. Примерно не виждам как на IRC-то ще си сложиш снимка. Иначе питах сестра ми (тя е 7-ми клас, която го ползва, ама тя му ползва msn messenger-а и каза, че можеш да си сложиш снимка на юзъра, ама не от копетето, а от msn.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted March 11, 2005 Author Share Posted March 11, 2005 Кое точно от копетето използваш? То има нахакани в него сумати работи. Примерно не виждам как на IRC-то ще си сложиш снимка. Иначе питах сестра ми (тя е 7-ми клас, която го ползва, ама тя му ползва msn messenger-а и каза, че можеш да си сложиш снимка на юзъра, ама не от копетето, а от msn.com <{POST_SNAPBACK}> ами аз позвам ай сийк ю на копете ама не знам просто как става? ина4е ай ар си и разни други не само ай сийк ю и скайп.за ай ар си си има или х 4ат или ирсии2 или бит4х Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.