galaxi Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 Забелязвам,че масово тук в този форум в секцията продава се редактира обявата след реализиране на съответната продажба в нарушение на следното правило: Оставете да се вижда историята на продажбата и не редактирайте след това постовете си, както неправилно е направено например в тази тема. Докога?Какво толкова крият продавачите,че трият информацията по обявата?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 Явно никой не чете и не му дреме за това правило, а МНОГОКРАТНО е упоменавано това да не се прави.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 (edited) Масово, масово...колко да е масово? Това го прави единствено TNT-динамита, но тъй като обявите вече са в пъти по-малко от преди, не ми е никакъв проблем да запомня кой какво е пускал, колко пъти му е намалявал цената и какви точно са били сумите. Преди редовно правех забележки на ЛС или направо из темите, но сега дори и не съм си направил труда да пусна ЛС до TNT-то, понеже го прави от незнание/непомнене на правилата/разсейване/навик/...или каквото и да е, но не и от някакво тарикатене. Едит: За да спазим все пак формално правилата и за да успокоим притесненията - преди малко му пуснах ЛС със забележка. Edited June 29, 2016 by Midex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcemond Posted July 30, 2016 Share Posted July 30, 2016 Имам един не ясен въпрос за мен. Колко е редно закупена вещ или там нещо от форума в идеално състояние или там според експлоатацията му на определена цена, използваики го след това да го пуснем отново в продажба във форума от който сме го закупили, но на по - висока цена от тази за която сме го закупили ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 30, 2016 Share Posted July 30, 2016 Става въпрос за тази и тази тема, като се предполага, че продаваното във втората тема е закупено от първата на по-ниската цена, нали? Реално в правилата няма точка, засягаща това конкретно положение и то касае единствено някаква морална позиция на този, който препродава нещо закупено от форума, но вече на по-висока цена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcemond Posted July 30, 2016 Share Posted July 30, 2016 Ясно е не че се учудвам, но явно манталитета в нашата страна е такъв, да печелим до край . Благодаря за бързия отговор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 30, 2016 Share Posted July 30, 2016 Не се притеснявай...и от мен са купували евтино продукт, а после са го продавали по-скъпо пак тука, така че не е нещо ново. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Аз така, съвсем профилактично пак да попитам: Освен и аз профилактично да попитам - персонално ли да разреша ъповете или да чакаме консилиума да се събере? Щото ако е първото, няма проблем...ама вече започва да прилича на самоуправство, а за второто вероятно ще трябва да изчакаш няколко месеца, понеже 'екипът' е станал толкова рехав, че някои хора не съм ги виждал от години, а тия дето все пак са в наличност нито влизат в рапортите, нито в търговския раздел, а и в админ-форума като попитам нещо чакам цяла вечност, та вече съм се отказал да пиша и там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Ами хубаво...то и безтуй вече ми писна тоя живот, та малко разнообразие я с ешафода, я с кладата, няма да ми дойде зле. Преди да го анонсирам тук обаче, понеже все пак ми е останало малко възпитание, пък и съм отговорен, ще уведомя "където трябва" за предстоящата промяна и после ще видим къде-какво... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Аз още чакам да ме направите админ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Тоя па...само ако го знаете откога се натиска "да станел ня'къв шеф" и тогава по цял ден щял да осъществява детската си мечта. Ангеле, майтапа настрана - не че има много работа от последните 2-3 години насам, ама ако искаш да говоря да ти дадат модераторски права, че да понаглеждаш и ти малко търговския раздел и рапортите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 Крайно време е в този форум да се реши ъпването, през 168 часа например. Пък тогава може и да скочи делът на успешните продажби. Щото от такива обяви https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=137049 няма смисъл нито за продавач, нито за купувач. Хората пускат нещата и в продавалника с 20-30% по-евтино и познайте къде най-напред им се отваря парашута. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 Аз още чакам да ме направите админ! Ще те направим мандарин тебе... С пускането на ъпове ще дойде кашата и вероятно края на Търговския раздел такъв, какъвто го поддържахме близо 15 години... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 Не бъди толкова песимистично настроен. Спомняш си как сумати време се опитвах да вкарам еднократния разрешен ъп за раздел "Купува" и тогава доводите също бяха същите - че ще стане хаос. Хаос не стана, единствено няколко човека се бяха пообъркали, но като им затворих темите всичко си дойде на мястото. Предполагам, че и с раздел "Продава" ще се получи по същия начин и нищо страшно няма да се случи. Мисля, че за опит спокойно може да започнем с еднократен разрешен ъп (по време избрано от самия продавач), както е за другия раздел. П.П. А по повод 'Мандарина', който от доста време иска да стане някакъв шеф в Булфорум, мисля че е резонно да му дадем права на първо време да обработва рапортите, с които от много време се оправям единствено аз (след като Любо зачезна някъде). В последните години те не са много и са далеч от ежедневните бройки, които имаше преди десетина години например. Като бонус ще му възложим задачата да се кара с потребителите, които слагат изкуствено високи цени с цел бъдещи ъпвания, макар че такава тенденция съм забелязал и в неговите теми...пък може и да го превъзпитаме по тоя начин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 Както решите - аз го знам къде живее, така че... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 Не си прав - в час са си хората...просто взимат решения малко бавно...и трудно...и най-вече ги няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 Едва ли. Като се има в предвид, че решенията се взимат от хора които не са в час. Както между другото е и в парламента. Добре че са такива като тебе "в час", та да ни дават акъл на нас, дето от 2002 се занимаваме. Ама направо свещ ще запаля... Тоя свят е пълен са нахалници... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Подобни тъпанарщини посрещам с широка усмивка... Интересно е че винаги идват от слава богу шепа нахалници, които само консумират, без нищо да дават. Това просто осмисля хилядите часове, които съм отделил, и хилядите, които са отделили колегите, за да угаждат на подобни плазмодии... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Ангеле, майтапа настрана - не че има много работа от последните 2-3 години насам, ама ако искаш да говоря да ти дадат модераторски права, че да понаглеждаш и ти малко търговския раздел и рапортите... Ми може, въпреки че напоследък не съм от най-активните, но по 1 път поне влизам на ден. Видене, още година ще ме знаеш къде живея, после - не Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Ми може, въпреки че напоследък не съм от най-активните, но по 1 път поне влизам на ден. Искам те по-редовен - по 2 пъти! Обади се като се настроиш психически да командваш и ще ти дам една пробна задача...примерно да сложиш този линк в тази тема и да я затвориш, а след това да ми препратиш поздравите, които си получил на ЛС към някои от роднините ти, за да преценя дали си психически устойчив за длъжността. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Нека не забравяме - понеже сме форум, обикновено ни викат пред Форума в Тракия около 19.30 да се разбираме... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Вече и продаващите имат опцията за еднократен ъп - прочетете анонса и се съобразявайте с него, за да няма после неразбрали, че опцията е еднократна в тема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 ЕДНОКРАТНА, повтарям - ЕДНОКРАТНА И сега ако има някой неразбрал... Новобранецът да почерпи! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 И никакви редакции на поста с ъпването, че редовно си пия гинко билобата и помня всичко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 (edited) Я Raptop и MIdex в 19:30 пред Форума в Тракия, да се разбереме... Тамън се оттървахме от един админ Весо Килъра, дето лично ме беше взел за мезе, ся друг "началник" ще ни натресете, жаден за прясно месо Шегувам се естествено, честито на новите админи. Edited October 18, 2016 by Bulgaran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts