Jump to content
BulForum.com

Тема за всякакви коментари, касаещи търговския раздел

Recommended Posts

nonsan - също е редно да се засрами и да започне да си плаща,

Да,плащам и то много плащам....и за това не ме е срам!

..както казах имам и друг бизнес и храня 6 души още освен мен!!!

...но тази държава освен данъци,налози и глоби друго не знае!

Години съм плащал и като работник-не малки данъци и осигуровки...и какво от това.

...наложи се да се оперирам и си плащах като поп!

Да се засрами държавата и тогава АЗ!

...защото се оказа,че най голямата пирамида е държавата!

Това е от мен!

....а за бедните душици по-горе съм писал-много са.

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Проблемът е тук:

12А. Този форум/раздел е предназначен за продаване и купуване на лични стоки в ограничени количества. Това означава, че ако сте фирма/ET и/или искате да продавате масово даден продукт, то мястото на обявата ви не е тук, а някъде където ще трябва да си платите.

Е, точно в правило 12А е двойният стандарт. А заобикалянето на видимото за всички, с изключение на модераторският екип е, че въпросният човек няма фирма/ЕТ. С други думи: специалното отношение е, че след като няма фирма и продава на "сиво" няма проблем, НО!, само защото е nonsan. Ако е друг - брадва.

Какъв е проблемът, nonsan да си плаща и да си пуска колкото теми иска или да си направи една важна тема и в нея да продава?

Само не правете целият форум малоумен, рапторе. Засрамете се! nonsan - също е редно да се засрами и да започне да си плаща, ако има достойнство и морал, де. А, може и да си регистрира фирма и да си плаща и данъците на държавата.

Всяко правило има своите изключения. Както вече казах - хора като него има НЕ ЕДИН тук. Повече няма да повтарям. Също както и няма да повтарям, че ние изгода от неговото присъствие/отсъствие НЯМАМЕ. Изгода имате ВИЕ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ. Защото много е лесно да му искаме пари, той да се махне и маса народ да "духа супата", образно казано. Та нито имаме от какво да се срамуваме, нито имаме намерение да го правим.  

Всяко правило има своите изключения. Както вече казах - хора като него има НЕ ЕДИН тук. Повече няма да повтарям. Също както и няма да повтарям, че ние изгода от неговото присъствие/отсъствие НЯМАМЕ. Изгода имате ВИЕ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ. Защото много е лесно да му искаме пари, той да се махне и маса народ да "духа супата", образно казано. Та нито имаме от какво да се срамуваме, нито имаме намерение да го правим.  

Защо да се махне? Защото ще му секне авантичката ли, единственото поради което е тук? А уж тоя раздел беше за постоянни потребители, на които са им останали излишни части след ъпгрейд и т.н. Голямо "духане на супата" ще падне, направо ще се видим в чудо без неговите обяви тука. :laughing: Да не би да има някакви реклами, които Адблока ми ги скрива, та е ценно да се натрупват брой посещения? А това, че не бил единственият е просто върхът на наглостта.

Аз лично изгода от търгаши нямам, повярвай ми. Дори да продават читава техника. Защото цените са им поне 10-20% отгоре на подобни стоки.

Между другото, защо не сложите едно правило което да гласи това, в подчертаното? Така се решават всички проблеми. На всички ще е ясно, че има "наши и останалите" и готово - мир и любов във форума.

Защо да се махне? Защото ще му секне авантичката ли, единственото поради което е тук? А уж тоя раздел беше за постоянни потребители, на които са им останали излишни части след ъпгрейд и т.н. Голямо "духане на супата" ще падне, направо ще се видим в чудо без неговите обяви тука. :laughing: Да не би да има някакви реклами, които Адблока ми ги скрива, та е ценно да се натрупват брой посещения? А това, че не бил единственият е просто върхът на наглостта.

А ти тука за ползу роду ли си, господине? Благотворително ли търгуваш? Този раздел е за ВСЯКАКВИ потребители , nonsan е един от дългогодишните постоянни такива. Дали теб те касаят неговите обяви мен лично не ме интересува. Дългогодишната му репутация на коректен търговец е достатъчна. Естествено че е не единственият подобен търговец, но пък и ние няма как да знаем досиетата на всички. Ти ако можеш да докажеш, че някой тук е фирма, магазин, склад и т.н. - заповядай. За него знаем, че НЕ Е.

Аз лично изгода от търгаши нямам, повярвай ми. Дори да продават читава техника. Защото цените са им поне 10-20% отгоре на подобни стоки.

Между другото, защо не сложите едно правило което да гласи това, в подчертаното? Така се решават всички проблеми. На всички ще е ясно, че има "наши и останалите" и готово - мир и любов във форума.

Още един с лични интереси. Странни хора... И на теб мога да ти кажа, че не ме касае личното ти мнение. Вие сте двама тук, а стотици са доволните от това, което с купили и продали от този юзър. Ето това е важното, а не махленското НАШИ и ВАШИ. Никой досега не е оплаквал от nonsan по никакъв начин нито на тема стока, нито на тема пари. И никой не е купил примерно 100 чипа от него или 15 монитора, да кажем. Надявам се ясно се изразявам. 

Ами тогава като сгащите някой съмнителен не го изтривайте, а го оставете да си върти бизнеса една-две години да натрупа репутация, че може и той да се окаже коректен и полезен за потребителите facepalm.gif

На мен ми е все тая кой какво и колко продава. И дали това отговаря на правилата. Щом сте преценили, че правилата в тази насока имат изключение- ОК. Все пак форума не е мой- ако не ме кефи се махам.

Напоследък преглеждам "Продавам" секцията предимно от интерес. Купил съм/продал съм по 3 неща за повече от година. Мился, че раздела е направен точно за хора като мен, а не такива които да си вадят хляба тук.. но ОК- не спорим.

Подразних се от друго: 

-може ли човека, за който не важат правилата да казва на другите как да си оформят темите за продажба?

-и как намирате следните цитати:

....еххх,защо хората са толкова жалки - всеки съди сам по себе си!

Лошо е да завиждащ ...- тези хора нищо не постигат в живота.За тях е кофти,че канчето на другият е пълно....

Бедни хора,но с душа има милиони,но бедни по душа са милиарди!

...но тази държава освен данъци,налози и глоби друго не знае!

Да се засрами държавата и тогава АЗ!

...защото се оказа,че най голямата пирамида е държавата!

Това е от мен!

....а за бедните душици по-горе съм писал-много са.

На мен ми се струва, че жалките и завистливи дребни душици са тези на колегите от форума? Или не съм разбрал нещо?

И как модераторът-патриот RaptoR толерира: най голямата пирамида е държавата!

...то е ясно за кого иде реч..щом си се  припознал!!!

Даже и можеш да манипулираш.Баш като депутат.....

Защо не цитираш всичко,ами избрани неща извадени извън контекста!

Да.....и сега ще го кажа,най-голямата пирамида е държавата!

Нашата,не други...

Със НОИ,НАП,НЗОК,ХЕИ,БАБХ - можеш да попиташ или да се поинтересуваш от много други хора....

И от майка ти,и от баба ти или някой близък(дано нямаш такива) лежал или се лекувал в болница......

..ще ти обясня малко по-долу в подробности,защото са много лични нещата,но наглоста на някои хора надминава някои граници....

Момченце или младеж и всички останали тука които плюете....

Защо да се махне? Защото ще му секне авантичката ли, единственото поради което е тук?

аванта се казва на нещо друго,а не за работа по 20часа...ако аванта е нещо което си купил за 5лв и го продадеш за 6лв явно или аз съм малоумен или ТИ!

това пък е простотия граничеща с ...да не казвам с какво!

Да продаваш неща на 30-40% под всякакви оферти в БГ и да ти говорят за друго.....нямам думи...!

..покажи ми една моя оферта  с цена завишена с 10-20% от цените в тази държава....

Ако не-плюй на себе си!

...и сега за младежа-депутат!

Прекалено много съм плащал на инстанциите по-горе описани и то за нищо.Без никакъв смисъл!

1.НОИ-върха на пирамидата,плащаш цял живот осигуровки и накрая пенсия от 150-250лв(не ми цитирай само малцинство от 15-20% с по-голями пенсии)

Ако си достатъчно умен можеш да провериш как е в другите държави или поне да сметнеш колко пари са ти взели за 40години трудов стаж.И по статистика на наши легитимни и оторизирани агенции средният живот е 72г.

Колко ще вземеш за тези години никой не знае.А колко(около 30%) не са доживяли - далавера...

2.НАП идват ти на насрещна проверка за ДДС.Всичко е изрядно....да,ама не.Ти си внесъл ДДС и после години чакаш да си го вземеш!Срив в бизнеса-твоите пари държавата не ти ги дава....кредит,лихви ако искаш да съществуваш...

3.НЗОК - много ми е болна темата ще я оставя за накрая...

4.ХЕИ - идват бабаитите на проверка за тютюнопушене...Преди 6месеца са разрешили да се пуши,но ако си направиш зала щом си над 50кв.метра.Правя зала(разделям половината заведение)-7000лв,входяща аспирация 2000лв,изходяща аспирация-3000лв.

Да...добре до тук...Но след 6месеца идва друг закон(лятото не го броя)..няма пушене. и какво от това ще кажеш.

Нищо...12000лв вътре от законите в държавата!

И след 6месеца - край.

5.БАБХ - нали няма други пиявици,съсздадоха още една Агенция по храните.....

16книги има да се пише всеки ден...прочети и ще видиш какви простотии...

Да пишеш годността на уиски или вино...пълна простотия-при хорта отлежават с години!!!

....трябва да имаш термометър и на всяко нещо което печеш да го отразяваш в книга - простотия граничеща с идотщина!Ами аз печа днес 50-60порции уши-нарязани на резенчета по 1см и трябва да имам 4-ма готвачи отгоре да ги мерят и още един да пише!Да не говорим за 50 други артикула.

Правила написани само за да има за какво да те глобяват!

И накрая:

Някои ме познават доста добре,някой не-толкова,други хич!

..иде реч за НЗОК

..никога не ми се е говорило по тази тема,защото е много лична и много боли.

Детето ми почина преди 2години и малко в ръцете ми и тази ДЪРЖАВА не направи НИЩО!

Наистина тежка диагноза - 10% оцеляват!Но докато има и 1% аз бях длъжен да опитам и да продължа...

В нашата мила родна страна всички го бяха отписали....Да до тук нормално...

Но нито един лекар не искаше да се подпише под официален документ,че не могат да го лекуват.

Защо?....защото трябва да плати държавата,ако има официален документ!

Къде ли не съм ходил,къде ли не съм се молил(при зам.министър,при депутати)....НЕ.

Първата операция извън страната струваше 28000евра,след това лъчетерапия 5000евра.

Втората операция беше 18000евра.В Токуда след това лъчетерпията беше 3000лв(нашата мила каса отпуска 800лв)...

Ще питате защо в Токуда... - защото в Пловдив апарата работеше 1ден и 4дни беше в ремонт...,а от това няма никакъв смисъл!

В София ако отидеш те препращат по регион-пак в Пловдив!

Трета операция - вече парадокс.

Нямаше вече от къде и как да се намерят повече пари.Прави се в БГ.

Свети Ив.Рилски-София.

-7000-8000лв????? плюс 70лв на ден за ВИП стая 2х2.50кв.м.,където с операция на гръбначен стълб те вкарват с одеяло!!!!!

От количката до леглото!

Не го пожелавам на НИКОЙ!

Но ако за всичко изброено спорите,че държавата не е ПИРАМИДА - ГОСПОД гледа!

Съжалявам за дългият ферман,но  рано или късно сами ще стигнете до тези заключения(убеден съм,че 40% от ВАС са стигнали)!

Модераторите,моля изтрийте ми профила,за да няма проблеми и дано всички са мирни и тихи!

Проблема не е толкова кой съм аз и кои са другите.

Проблема е пустата завист!

Проблема е хора на които преча!

А защо - много хора се сещат!

А тези които завиждат на работата ми,да не се окаже да завидят и на съдбата МИ!

Оня отгоре и това гледа!

Ето как е протекла мисловната дейност според мен:

1.Живота е труден, живота е несправедлив. Ама те повечето хора сигурно не са достигнали до тоя извод. Нека да им обясня. Всъщност те правилата не важат за мен, ще го поместя това цялото в "Коментиране на проблемите в КУПУВА/ПРОДАВА".

2.Ама те хората завиждат- Проблема е пустата завист! 

Сигурно заради мустака. Че кой не иска да има фалирало заведение и багажник пълен с компютърни чарколяци. Кой не би искал да е компютърен търгаш. Нищо, те хората са завистливи, жалки... нищо не постигат в живота...

3.Ама проблема е в другите. Ще взема да имигрирам. Не се справям тук. Така и така се махам, що да не взема да обиждам хората от форума. Те трябваше отдавна да са ми изтрили акаунта, пък и аз повече няма да го ползвам... що да не помоля модераторите да го изтрият :)

Всичко това е публикувано само с една умисъл...

Да се докаже на един манипулатор,че лъже...който продължава да лъже....и изкарва неща извън контекста!

А,че някой е фалирал или не се е справял - пълна глупост...и нищо вярно!

Нищо...остани си със здраве.Той онзи гледа!

И не забравя!

nonsan,

случайно да забелязваш, че общо взето се възмущават хора, които не търгуват ежедневно като теб? Я виж аз колко теми за продажба имам. Че, ти на ден пускаш повече, отколкото аз за цялото време от регистрацията ми та до днес!

След като те пускат да правиш каквото си искаш -ОК, форума си е техен, но да ми казваш, че съм ти завиждал, че съм бил дребна душица и прочие обиди... айде моля. И не намесвай Господ, защото той май наистина гледа... и като те чета, не само гледа, но и си върши работата!

Толкова от мен по този въпрос. Ще помоля някой от модераторите да ми пише на ЛС как да стана и аз като теб - наш човек, но не по отношение на търгашество, а да мога да обиждам всички и не само да оставам без наказания, но даже и да ме защитават и насърчават да го правя.

Edited by future

Някой да е казал кой е дребна душа,кой е завистник....

...ако сам се припознаваш като по-горния - припознавай се!

Лично на теб ти отговорих поради причината:

също е редно да се засрами и да започне да си плаща, ако има достойнство и морал, де. А, може и да си регистрира фирма и да си плаща и данъците на държавата.

Аз не съм се обидил и припознал,защото имам и Достойнство,и Морал....

Или като теб можех да рева,че си ме обидил!

Отговорих ти и на това:

Или се доказва,или плюеш по себе си,вместо да  плюеш по-другите!

Отговорих ти и на това:

Или се доказва,или плюеш по себе си,вместо да  плюеш по-другите!

OK, Нямаш проблем. Взимам първата ти тема, която излиза от търсене на твоето съдържание през профила ти:

https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=128486

И взимам цената на 1-я процесор: T7500 - 40 лева.

Взимам първата оферта, попаднала ми в продавалник:

http://prodavalnik.com/intel-protsesori-za-laptopi-intel-processors---11a11-i31307567

цената е 33 лева! Със сигурност, ако се поразровя 10-15 минути ще намеря и доста по-ниска.

Нещо да кажеш по въпроса? Дори след последното ти намаление, ТВОЯТА цена е по-висока.

А, следващата оферта е за 30 лева:

http://prodavalnik.com/protsesor-intel-core2-duo-t7500-4m-cache-2-20-ghz-800-mhz-fsb-i41399913

И ако пиша на някого от тези хора/фирми, ще получа макар и дребно намаление (2-5 лева). A, ти, цена не коментираш. Справка: профила ти в продавалник:

Цените не се коментират,при необходимост се актуализират с времето!

http://nonsan.prodavalnik.com/ Edited by future

И аз да добавя два примера за двойните стандарти във форума:

1. преди време едно момче беше пуснало обява,че продава ножчета за бръснене Gillette Mach 3,които бил донесъл от Англия

аз му писах,видяхме се из града и си купих една опаковка  и той ми се "похвали" че е бил наказан като "крупен" търговец и темата заключена

2.Аз бях писал някои истини за Кулбокс в тяхната тема и разбира се получих наказание и модрежим (заедно с мен и future)

Но разбира се това не пречеше на други юзери да плюят на воля в моята тема за Мтел

Подчертавам , че от две години живея извън БГ и оттогава нямам нищо общо с Мтел

jijigali:

до колегата SVDIABLO

Здравей Митко .    аз можеше да ти донеса хардиска на Авксентий велешки 56 в МОСТ ..   но впредвид че съм взел даден предмет от даден човек .  аз н емога да го вурна на някой друг случаен . и да казвам случаен защото ти с този пост ме обеси на бесилката .  (харда бил се продава  в продавалник ) харда бил изчезнал . и така на татак.   НЕ харда е тук и при мен в момента прилагам серийните номера с цел спекулация на по късен етап.   с/н WXH0AA9M8384.

ДОВЕЧЕРА ЩЕ НАПРАВЯ И ЯСНА СНИМКА НА ХРДДИСКА

Здравей,

В случая човека, който ти е оставил диска се опитваше да те открие в продължение на 6 месеца. До колкото си спомням в мое присъствие ти звъня 2 пъти в които ти обещаваше, че ще направиш всичко възможно докато той е в БГ да му върнеш диска и парите. Само, че едно е да обещаеш, друго е да го изпълниш.

Edited by svdiablo

• 2 weeks later...

Типичен пример за неправилна преценка на стойността на стоката, която продаваш. Някои го правят умишлено с цел ъпове, но тук мисля че просто е надценил интереса към "златния" номер.

Цена 100 95 90 85 75 70 65 60 55 50 23  21  19 17  15  13 11  10  9 лева .

-------------------------

А що се отнася до двойните стандарти, за които сте писали по-горе - искам в темата да се оплаче с конкретен сравнителен пример дори и само един единствен потребител на форума, на който съм му затворил темата заради нарушение на точка 12А (а по тази точка съм затварял доста такива теми). От време на време в раздела модерират и някои от колегите, но без значение дали аз или някой от тях е затворил дадена тема - нищо не възпрепятства този, дето се е почувствал засегнат от действието на модератора, да му изпрати запитване защо му е била затворена темата и защо едикоя си друга идентична тема на друг потребител все още е отворена.

Във форума има поне 15-20 човека, които отдавна продават големи количества еднообразни стоки, но тези стоки са разпределени във времето (месеци и години), а не са изсипани на сергията накуп в 1 или 2 обяви. Някои от тях продават само телефони, други - само лаптопи (един дори набляга основно на мострените), трети продават велосипеди, четвърти - компютърни части и т.н. ; дори преди време имаше един, който през месец обявяваше по една кола - доста дълго го търпяхме, но когато започна да обявява по кола на седмица и май даде адрес към автосалон, му закрихме акаунта.

Истината е, че правилата са писани доста отдавна и няколко пъти са променяни/допълвани ; в точка 12А останаха повечето от първоначалните изречения на бившата вече точка 12 и от някои изрази остава известно двусмислие, което може да се третира различно от различните хора. По тази причина преди няколко години сложих по един "bold" на думите, които са най-важни - "лични" и "масово", визирайки че ако напр. имаш малък собствен бизнес (разбирай ЕТ) и продаваш по малко и разпределено във времето - няма проблем, но ако JAR или MOST започнат да си обявяват листата с продуктите и тук - това вече няма как да стане. Така че условията за продажба на по-големи количества предмети са 2 и трябва да бъдат изпълнени едновременно - да не си фирма/магазин (и да не си ги рекламираш в обявите) и да продаваш умерено (според преценката на модератора, има си написано червено изречение в правилата). Затова обяви от рода на "Продава се чисто нов гаранционен лаптоп модел ХХХХХХ, за връзка ул. Янко Сакъзов 19, тел.0875325586" или пък "Продавам 1 тон картофи" няма да бъдат оставени в раздела заради неизпълнено едното или другото условие.

Това е обяснението на точка 12А в разговорен вид, но тъй като точките от правилата трябва да са по-синтезирани, затова вероятно и някои места от тях се тълкуват двусмислено. Ще видя като ми остане време дали това, дето го обясних по-горе може да се събере в подходящ вид и да се заменят някои изречения.

П.П. От време на време съм правил компромис за продажба на по-голямо количество дребни неща в 1 тема като книги, игри за конзоли или памет за компютри, но само ако предметите са еднообразни, а и в тия случаи най-често са ме питали преди да пуснат темата. Друг е моментът, че обикновено успявам да хвърлям по един поглед на форума всеки ден или евентуално през ден, но понякога през годината има периоди, през които не влизам по цял месец или повече, така че през този период изпускам какво е ставало в търговския раздел и кой какви теми е пускал.

Ето ви още един Типичен пример за реклама на продук, за който говореше Midex.

Тук в тази темя няма здравейте колеги, тук ми останаха 10бр филтърчета, ако някой му трябват....................

Той направо започва с рекламата на филтрите, изглежда точно като разносна търговия. Този човек въобще не прочел правилата на форума, то си личи и от единствения му пост де.

Видях я преди малко...още с първия пост и за 10 филтъра няма резон да му се затвори темата, но вече е маркиран за бъдещо наблюдение. :) ...още повече, че предвид явния ник подозирам, че няма да има нужда да бъде следен дълго. Друга точка от правилата обаче е достатъчна да му се затвори темата - няма право да продава на същата цена както в официален магазин (в случая - сайтът, който рекламира с ника). Така че или ще ги пуска на по-ниска цена от официалната или няма да пуска изобщо, а и така със сайта много ме улеснява с намирането на цените. ;)

Бих искал да поясня нещо, макар и със закъснение, тъй като се наложи да изчакам мненията на възможно най-много колеги от Екипа. 

От дванадесет години съм в Булфорум и мога смело да заявя, че съм се нагледал на почти всички видове закани, заплахи, обиди, цветущи псувни и прочее през годините между юзърите и разбира се по адрес на Екипа. Не съм предполагал обаче, че е възможно да видя не само тук, а където и да било нещо толкова долно, толкова гнусно, бих казал дори изродско от това да се злорадства по повод смърт на дете. Останах абсолютно потресен. Каквито и да са родителите на едно дете, каквото и да са направили, то няма начин да носи вина за техните действия или бездействия. Поне така разсъждавам аз. Този коментар ще остане в историята на Форума като най-долния изобщо. Нищо чудно, че future е единственото лице от 2002 досега, срещу което юзъри сформираха своеобразна коалиция.  

Каквото и да се случва тук, каквито и неразбирателства да има между потребителите, подобни изстъпления са абсолютно недопустими. 

Във връзка с това лицето future е баннат от Булфорум. Решение, взето единодушно.

За своето арогантно държание по същия повод, лицето david_launcher също ще бъде наказан, като в следващите 15 дни само ще чете Булфорум. Силно се надявам това да му е за последно, тъй като определено не е първото му наказание.

nonsan, ако изобщо прочетеш това, в Булфорум акаунти не се трият. Ако си решил, просто спираш да използваш своя. Според мен допусна грешка, споделяйки толкова лична информация пред силно неправилна аудитория... Иначе съм абсолютно и изцяло съгласен с разсъжденията ти.     

Бих искал да поясня нещо, макар и със закъснение, тъй като се наложи да изчакам мненията на възможно най-много колеги от Екипа.

От дванадесет години съм в Булфорум и мога смело да заявя, че съм се нагледал на почти всички видове закани, заплахи, обиди, цветущи псувни и прочее през годините между юзърите и разбира се по адрес на Екипа. Не съм предполагал обаче, че е възможно да видя не само тук, а където и да било нещо толкова долно, толкова гнусно, бих казал дори изродско от това да се злорадства по повод смърт на дете. Останах абсолютно потресен. Каквито и да са родителите на едно дете, каквото и да са направили, то няма начин да носи вина за техните действия или бездействия. Поне така разсъждавам аз. Този коментар ще остане в историята на Форума като най-долния изобщо. Нищо чудно, че future е единственото лице от 2002 досега, срещу което юзъри сформираха своеобразна коалиция.

Каквото и да се случва тук, каквито и неразбирателства да има между потребителите, подобни изстъпления са абсолютно недопустими.

Във връзка с това лицето future е баннат от Булфорум. Решение, взето единодушно.

Я сложи един линк към това толкова гнусно и потресаващо мнение, което съм пуснал..., че нещо не се сещам да съм коментирал подобно нещо.

едит:

Ako имаш в предвид изказването ми по повод nonsan и това, че Господ си гледа работата, то аз съм визирал този негов пост:

nonsan.jpg

а не поста му в който пише, че е починало детето му, който изобщо игнорирах и не прочетох в тази му част. Аз деца не нападам, нито ги ползвам по форумите за да си оправдавам действията като великият nonsan. И, преди да решите нещо единодушно в екипа..., поне питайте ако не ви е 100% ясно. Ако бяхте си направили труда да погледнете поста ми, щяхте да забележите, че нямам цитат на поста му, който визирате..., а аз почти винаги отговарям с цитат от мнението което коментирам! Просто тази негова наглост ми дойде и на мен в повече и реших да напиша това, което вие изопачавате! и сега ме клеветите!... оставям го на вашата съвест (ако имате такава, разбира се)

За непредубедените като ТЕБ! ще напиша какво съм имал в предвид в последният си пост преди този:

nonsan и Господ (който ТОЙ намеси в темата, освен детето си, чиято смърт няма нищо общо с това, което той прави)са си оправили сметките помежду си - видно от шота, който поствам и който се намира на предната страница.

За това, че nonsan ползва смъртта на детето си в друг пост, с цел да се защитава за неправомерните си действия тук... нямам думи. Аз лично не бих си и помислил да направя подобно нещо не само с моето дете.

Толкова по въпроса.

Само не си позволявай да ме клеветиш на публично място! Иначе може да ме банваш колкото си искаш. Толкова са ти възможностите - толкова можеш да мислиш и разсъждаваш. За това също не ти се сърдя. Човек никога не може да надскочи себе си.

Edited by future

А тези които завиждат на работата ми,да не се окаже да завидят и на съдбата МИ!

Оня отгоре и това гледа!

И не намесвай Господ, защото той май наистина гледа... и като те чета, не само гледа, но и си върши работата!

Толкоз по въпроса - едва ли може да е по-ясно. Цитати няма и разбира се сега е удобно "ама аз това не, онова да". Само че елементарната хронология на постовете е налице и няма как да се скрие. Така че клевети аз не виждам, а ясно виждащи се факти. Да си цитирал каквото визираш тогаз, няма кой да ти гадае тук злобните нападки. А с обясненията си nonsan отговаряше защо е нарекъл държавата пирамида, без да има нищо общо с търговия. Та може би е редно ти да се научиш да четеш постовете. Ама явно не можеш да се надскочиш, та затова нападаш другите. Позната история. 

• 2 weeks later...

Ако адресът не завършва с ".jpg", ".bmp", ".gif" и т.н., а е например с ".png" или пък накрая няма никакъв файлов формат (защото е някакъв вътрешен адрес на сървъра) - тогава вероятно няма да може да се приложи снимка.

П.П. Прати ми проблемния линк, за да се опитам да го вградя в пост.

Господа админи,защо не може да се слага линк с адрес от снимка.бг ? 

You are not allowed to use that image extension on this community

Вероятно не е снимката това, което се опитваш да качиш а страница със снимка на нея. Освен това ако има ? в URL-a форума има против показването на такива. Т.е. ако адреса на снимката ти е: http://myphoto.com/?id=123 дори това като го отвориш да е самата снимка форума няма да иска да го покаже