Midex Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Не, аз няма да чистя нищо и няма да наказвам никого - нека този път друг да го направи. @Лада, ако държиш това да стане по-бързо - пусни ЛС на някой от останалите модератори. П.П..... и това дето си писал, че може да сложиш и 1000 лв. ако искаш, просто няма как да стане, защото тогава трябва да ти се затвори темата по други причини, отразени в Т.8 от правилата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 иначе все така ще я караме Я ми го дефинирай това. Как точно я караме според тебе? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 (edited) https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=74057 ако може да се поизчисти спама и мненията на "псевдо" разбирачите ,а също и за неспазване на правилата да се наложат справедливи наказания иначе все така ще я караме Ти си доста нагъл да ти кажа честно. Първо пишеш врели-некипели, второ обиждаш доста нагло (поне аз бих реагирал доста неприятно, ако някой ме нарече "палячо"), както ти наричаш хора във форума и трето си толкова нагъл, че дори пледираш за наказания някакви ... ?!? ...казах ли вече, че си нагъл ??? П.П. Цената е такава каквото я определям аз,ако на теб не ти харесва не купуваш ! така пише в правилатаМоже да му искам и 1000лв... А 1 000 000 дали не можеш да му искаш ??? И да си го ъпваш на 5 минути до 2010 -а а ? Edited January 15, 2009 by neslomim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=74057 тоя за какъв се мисли?? Не, не съм "специалист", нито пък той е, затова не мисля, че е редно да (ме) обижда и да (ми) говори с такъв тон, както и да подвежда хората, че продаваната стока е супер маркова и най-доброто, а наистина добрите са китайски... Нямам никакъв интерес към въпросната стока, просто се издразних от глупостите, които пише Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 (edited) Нямам никакъв интерес към въпросната стока Като нямаш интерес що пишеш в темата ама тря да ти хакнат 1 банан за да се научиш защото пак ще осереш на някои темата безнаказано решил бил тои да се обади .....като преценя че имам нужда от платени консултации кои диск е по добър със сигурност няма да се обърна към теб Я ми го дефинирай това. Как точно я караме според тебе? като на руския пазар, като е тоя отгоре осира тема след тема а наказания няма...... е, кво ще го спре да го направи днес пак ? нямал абсолютно никакъв интерес към темата обаче като световно известен специалист по хард дискове се почуствал длъжен да внесе на нас необразованите малко акъл ,пък и сме го били нервили даже едит: щях да забравя .....RaptoR , може ли да поразчистиш темата от ненужните коментари ,мерси Edited January 16, 2009 by lada_1500 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 ...осира тема след тема а наказания няма...... И как разбираш ,че няма наказания. Да не би някой да ти дава отчети кой колко warn е получил... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 @Лада, наистина...как точно установяваш кого наказваме и кого не? Да не би да имаш втори, модераторски ъкаунт и да виждаш това, дето само ние виждаме? За твоя информация Overdrive е наказан от колегата по-горе и то 2 пъти (Overdrive...извинявай, че изнасям информация, което може да не ти е приятно, но държах да го кажа)...а и кого решаваме да накажем във всеки един определен случай си е лично наша работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 мидекс ,не си ме разбрал или просто така ти изнася.Нито ме интересува кои ще наказвате нито е моя работа,само казвам че "х" потребителя е нарушил правилата. Объркването ми идва от тва че преди се гледаше под аватара на юзъра има ли наказания или не,сега явно тва е премахнато или аз не го виждам без очилата но както и да е ако тва е обидило някои се извинявам.Ако приемате градивна критика би било добре наказанията да са публични защото сега излиза че само вие и наказания евентуално знаят .RaptoR, мерси че поизчисти темата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Да ти кажа честно проблема не е в друго, а в реакциите ти. И не визирам само този раздел. Поведението ти е на човек, който е дошъл от града в селото и раздава акъли и квалификации - много неправилно отношение. Хубаво е да осъзнаеш, че всички юзъри в този наш Форум са на равна нога (включително и ти) и да свикнеш да се съобразяваш с това. Забелязал си със сигурност как повечето хора тук реагират на писанията ти. Пробвай по-полека така, по-възпитано, по-културно. Ще видиш, че повечето така и ще ти отвърнат. It's all about attitude. Който е тръгнал с рогата напред далече не е стигнал, вярвай ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
borracho Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 оплакване от flear - некоректен, защото е пуснал обява че продава неща, а не отговаря. явно не само на мен. моля модераторите да вземат мерки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 (edited) Една сутрин модераторите да се успят и секцията се напълни със спам и глупости... 1,2,3 лошото в случая е че потребителя е член тука от 2006 и би трябвало да е запознат с правилата ама уви.. 4 и 5(2 последователни теми) Edited January 17, 2009 by puF4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 4 и 5(2 последователни теми) За този потребител имам съмнения, че по невнимание е натиснал 2 пъти бутона за публикуване на обявата, или поради някаква техническа неизправност било то прекъсване на интернета. На мен ми се е случвало и в двата случая преди време. След като натиснах бутона за публикуване, чаках поне 2-3 минути и не се беше публикувало и натиснах бутона пак, вследствие на което се оказах с 2 пуснати обяви Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 За двойни теми през малък период от време не се наказва...лошото е когато втората (някой път и третата...и четвъртата...) са пуснати през няколко часа. Това, че докато спим се понатрупват нарушения...няма лошо...важното е като станем да ги изчистим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Всичко изписано е много хубаво, ама на ладата му правя евала за коментара с банана и гъзъ.Смях се три минути Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Явно много малко ти трябва, за да се развеселиш...интересно когато наистина чуеш нещо смешно, колко минути се смееш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Явно много малко ти трябва, за да се развеселиш...интересно когато наистина чуеш нещо смешно, колко минути се смееш... за минути незнам ама след някакъв изтормозен ден с проблеми и малкото може да те развесели Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pravetz Fan Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Правец Фена - и 2009-та почваш накриво. ДА - за тебе става въпрос - представяш ли си? Странно как САМО ти не си разбрал. Между другото имаш вече достатъчно "устни забележки". Следващият тъп, безсмислен, спамерски пост ти обещавам да ти бъде последен. Постарай се да няма такива. Дървиш ли ми се, заплашваш ли ме. За разлика от тебе, аз не пиша есета. Ето ТОВА Е СПАМ КОЛЕГА!!! Твоите постове са спам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Три! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Аз пък, ако бях модератор щях да те изритам от форума. ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЦЕЛИЯ СВЯТ: ГРЪМНЕТЕ СЕ ВСИЧКИ.И member ИМА ОЩЕ 20% КОИТО НЕЗНАЯТ ЗА ТЕМАТА. ТАКА, ЧЕ СИ ЗАТВАРЯЙ УСТАТА. Дървиш ли ми се, заплашваш ли ме... Не ми е ясно колко по-нагъл трябва да е някой от Pravetz Fan, колко по-просташки да се държи и да обижда, за да бъде изпратен по живо по здраво по другите форуми... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 (edited) Честно да Ви кажа, аз по-добър форум buy/sell не съм виждал! Всичко е ясно и подредено и най вече КОНТРОЛИРАНО! Евала на екипа, който го поддържа. Тук съм продал и купил десетки неща и никога не съм имал проблеми. А колкото до правеца.... винаги ще има такива... Edited January 22, 2009 by CyberHill Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Благодарности на тези, които оценяват работата ни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Благодарности на тези, които оценяват работата ни Рапторе, обичам та Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Няма да е зле да има раздел за недвижимости и един за автомобили.Просто тези сделки третират суми доста, често несъразмерими с обявите които ги затрупват( при положение, че up-а е забранен ).Само предлагам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 (edited) ... също не е зле и за компютърни неща/техника да има подраздел, защото е малко странно обяви за хардуер, гсм-и и до тях за кисело зеле или носени обувки Edited January 22, 2009 by Overdrive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Разбирам ви като опитни юзъри и боравещи адекватно с Форума, нo "разсичането" на подраздели ще усложни нещата и за the noobs, и за нас контролиращите... Засега системата работи много добре и в двете посоки Неправилно е аз да го казвам, но наистина откъм контрол и ред сме в челните редици. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts