Pravetz Fan Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Фростито е готино. Еми честито Мидекс. Все пак има един към който да се обърнеш за помощ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Фростито е готино. Еми честито Мидекс. Все пак има един към който да се обърнеш за помощ. Интересно защо не ти е сменил цветовете тогава???? Или пак отначало да обяснявам... Ще останеш прецедент в модераторската ми история като грешно опростен бан. Втори път тази грешка не ще я допусна... Между другото е хубаво преди да се коментира да се чете - туй за широката публика го казвам. Върнете се малко назад ПОНЕ из страниците на тази тема... Както и да е, било каквото било. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pravetz Fan Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Раптор твойте есета в които се повтаря едно и също нещо няма да ги чета. На раптор съобщенията Дал съм ти малко почивка да преосмислиш тона си и начина си на поведение. Ако след това няма положителна промяна наистина ще бъдеш изхвърлен от Форума. Продължаваш нареждания ли да ми даваш? Кой те е възпитавал тебе? Първо - за нищо не си молил, постоянно и нагло нахалстваш. Второ - нищо не се разбира от писанията ти освен още дози нахалство Трето - какво те грее тебе случая unix и въобще наясно ли си какво се случва? Всъщност на трето знам отговора - НЕ, така че го прескачаме. Не, не си ме питал, опита се да издадеш някаква заповед. Груба грешка. 1. Уорна си го виждаш само и единствено ти 2. Не знам за какви цветове става дума, но по принцип всичко е фиксирано и не може да се променя. Какво по-точно трябва да чета??? Ти ако на това викаш молба още отсега ще бъдеш баннат, за да не се занимавам повече с глупости, че и без това ми писна да си губя времето! ЦЯЛОТО "изказване" е нагло и невъзпитано и ако не престанеш да ме занимаваш с простотии ще ти блокирам акаунта. Сега аз изразявам ли се правилно и разбираемо? Ти кво говориш за unix и само повтаряш што за стока е? Погледни се сам. Ти имаш власт, но трябва да я използваш разумно, Г-н модератор, а не да казваш кой колко струва. Утре всеки може да стане модератор, а ти да станеш обикновен потребител. Затова ти препоръчвам да си спечелиш добро име. Не ти заповядвам или ти давам нареждания. Просто те съветвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afsjr Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 што Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemonade Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Вдигането на цената от продавача не е ли против правилата на форума? Ако е така, ТУК има нарушение. Или поне човека да обяви търг, ако не е сигурен за колко иска да продава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Съобщенията на Pravetz fan под мъдрия надслов "moderead или там квото е": От кога молба е равно на команда? Питах ако може да стане синьо. Ама нали? Ако обидиш модератор направо те изхвърлят от форума, ама ако обидиш новодошъл не си мърдате пръста. --- Отговори ми на въпроса който ти зададох. --- Аз те помолих за нещо ти направи от мухата слон и се обзалагам, че ако не беше модерато до сега Unix да ти е спукал канчето. --- Питах те дали може да смениш цвета на уорна. --- Ми прочети ми поста и виж второто изречение. --- Тоест третото. Грешка на клавиатурата. --- Не разбрах коя е наглата и невъзпитана част. Лично аз смятам, че просто коментара е излишен. Като се започне от първоначалната "молба" та до последния ред... Отново ще постна първоначалната "молба": И ги разкарай тия 20 процента, че цвета не се връзва с аватара и фона. Ако можеш да ги направиш вместо оранжеви сини нема да е зле. Един вид "Я фани земи ми донеси едно питие. Ако може и мезе да ми туриш нема ти се сърда." Ако пак не си разбрал какво говоря повече няма смисъл от комуникация Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pravetz Fan Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 А бе ти нещо не схващаш. Говоря ти едно, а ти си говориш същото. Ето това е МОЛБАТА: Ако можеш да ги направиш вместо оранжеви сини нема да е зле. Съобщенията на Pravetz fan под мъдрия надслов "moderead или там квото е": Еми сори, ама то не се помни лесно. Не можахте ли да го напишете просто бан? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 (edited) Не искам да се намесвам в спора Ви, но защо не вземете да направите каквото Мидекс каза и не си починете тва са излишни нерви и пушек за глупости Edited December 16, 2008 by waren Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Не искам да се намесвам в спора Ви, но защо не вземете да направите каквото Мидекс каза и не си починете тва са излишни нерви и пушек за глупости Добрият тон, толерантноста и взаимното уважение към ВСИЧКИ, независимо кои са - това е пътя към разбирателството. Честността да признаеш грешките си и да помолиш за прошка тези които си обидил. За съжаление това са само добри пожелания. Има нагли душици които те дразнят като забит трън който се мъчиш да извадиш но вместо това той влиза на по дълбоко. По този начин те предизвикват ответно същото лошо отношение като тяхното. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 чакай някой да си признае грешките тука Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pravetz Fan Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 То всички сме грешни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Вдигането на цената от продавача не е ли против правилата на форума?Ако е така, ТУК има нарушение. Или поне човека да обяви търг, ако не е сигурен за колко иска да продава Нарушение е. В този промеждутък от време не бях в Пловдив, а явно и колегите са пропуснали изцепката на sobieski_boy, когото между другото вече съм наказвал. Не е проблем пак да го накажа, но...темата вече е затворена, празници идват....мисля да мине метър засега. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 То всички сме грешни. Не е вярно - някой могат да осират темите в раздела и постовете им да си стоят там, а другите получаваме warn Няма да споменавам име(на) - който следи раздела се сеща. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Точно пък ти да говориш за коректност е малко смешно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afsjr Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Май има проблем с изпращането на ЛС. И не е само при мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Май има проблем с изпращането на ЛС. И не е само при мен. (Ъпвам поста си, че да го видят повече хора) Така е от вчера...админите са уведомени и се надявам в скоро време проблемът да бъде решен. Едит: Имало e срив в системата и преди малко Дриймър е оправил нещата, като е върнал последния бекъп. Сега вече може да се пращат ЛС-та...пробвах го преди малко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 (edited) Точно пък ти да говориш за коректност е малко смешно Ами смей се тогава Другия път като ти пишат и звънят 20 човека от и извън форума за някакви тъпи дъна и процесори (че по отделно, без/със охлаждания...) ще те видим какво ще направиш - на мен ми писна да се занимавам цял ден и дадох всичко на първия, който дойде Edited December 28, 2008 by Overdrive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 (edited) Ако не си спомняш аз ти се обадих сутринта от работа и те попитах удобно ли е да го взема вечерта в 19:30, на което ти ми отговори че си в отпуска и е удобно.В 18:30 като ти се обадих че мога малко по рано да дойда ,ми каза че някакъв твой приятел е дошъл и си му дал всичко. Така че като поемеш ангажимент към някого си го спазвай. Относно звъненето по телефона ,и аз имам около 4 ри часа на ден само говорене и съпорт. Edited December 28, 2008 by marty979 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 (edited) На мен ли ми се струва или наистина е така.... ... г-н v.parvosolov май се появява вече с два ника:Unix и EyeS Може и да греша,но и наглоста също е от значение:«x» EyeS is now known as Unix «x» EyeS Dec 24 2008, 00:19 Мнение #3 Новобранец Група Members Мнения 4 Регистрация: 17-December 08 От: Стамболийски Потребител No.: 30812 Уточни за какво точно Audi става въпрос че са 2 варянта 80 B3 и 80 B4 с чек контрол и без както има и различия в буксите за свързване.Ако е B3 и от 90-ка също става но пак с уговорка.Драсни ми на skype:v.parvosolov или тук в темата за какво точно иде реч до утре около 2 че отивам да гледам два такива варела и ако има нещо оцеляло ще те информирам своевременно.Само мога да предположа че нее B4 от тук насетне става интересно.Може и от B4 да ползваш но трябва да смениш куплунзите при това положение от всяко ауди до 95-та година може да вземеш нужното ти -------------------- «x» EyeS is now known as Unix «x» Все ми се струва,че бореца за правда сам нарушава правилата. Или:да нямаш принцип,също е принцип Edited December 28, 2008 by nonsan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Не ти се струва - един и същ е. Unix беше баннат от форума преди известно време и си е направил нов ъкаунт - админите ще бъдат уведомени за това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EyeS Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 (edited) Само да попитам nonsan така и така повдига въпроса: -не е ли оЧевадно от подписа кой съм -не си ли отговори на въпроза след като си прочел подписа -как реши че пиша с 2 акаунта и ще си драсна такъв подпис -забавата е пълна в пъти по-добро е от Комиците PS: Midex позволи ми да те коригирам малко "Unix е баннат" PS2: Ако искате след като си направя нов акаунт ще развея байрака за да не се чудите кой съм и да се мъчите (nonsan за теб спецялно!!!) PS3: Благодаря за вниманието и весели празници. На мен ли ми се струва или наистина е така.... ... г-н v.parvosolov май се появява вече с два ника:Unix и EyeSМоже и да греша,но и наглоста също е от значение:«x» EyeS is now known as Unix «x» PS4: nonsan ако обичаш не ме приравнявай до твоя мироглед и виждане за сътворяване на вселената и прочие научна фантастика Edited December 29, 2008 by EyeS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Е за какво са тия скандали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EyeS Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Преди време знам за какво бяха и не будя духовете от тогава но сега >?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pravetz Fan Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Точно пък ти да говориш за коректност е малко смешно За мен ли става въпрос? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 (edited) За мен ли става въпрос? До колкото мога да видя , като прочетеш по подробно предишната страница ще разбереш че става въпрос за Overdrive. Edited December 31, 2008 by Bulgaran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts