Jump to content
BulForum.com

Парламентарни избори 2005

bakara

Кой ще изберете?  

258 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply
БНС БЪЛГАРИЯ ТИ СИ НАЙ ВЕЛИКА НА СВЕТА :)

pravo.gif

Защо пък точно те?

Няма да гласувам - все още няма политически правилен за мен модел, който да може да завърши прехода като хората.

Ето ви една приказка пък вие се сещайте какво искам да кажа с нея.

"Един цар чул за някакъв много мъдър овчар.Отишъл предрешен, изпитал го и се убедил.След това го направил свой първи министър.Един ден решил да иде в кабинета на своя овчар-министър.Като отворил вратата,нещо го цапнало по челото - що да види - старите цървули на овчаря.Ядосал се царя - защо,каже, ги държиш тия миризливи цървули тука, само развалят хубавия кабинет.Овчаря го попогледал, поклонил му се и рекъл:"Царю честити - може да миришат, може да развалят кабинета, ама съм ги оставил така да пошибват, че да помня какъв съм бил и откъде съм тръгнал."

Е? :)

Ето ви една приказка пък вие се сещайте какво искам да кажа с нея.

"Един цар чул за някакъв много мъдър овчар.Отишъл предрешен, изпитал го и се убедил.След това го направил свой първи министър.Един ден решил да иде в кабинета на своя овчар-министър.Като отворил вратата,нещо го цапнало по челото - що да види - старите цървули на овчаря.Ядосал се царя - защо,каже, ги държиш тия миризливи цървули тука, само развалят хубавия кабинет.Овчаря го попогледал, поклонил му се и рекъл:"Царю честити - може да миришат, може да развалят кабинета, ама съм ги оставил така да пошибват, че да помня какъв съм бил и откъде съм тръгнал."

Е? :)

Тука си много прав. Всички се самозабравят, като дойдат на власт, ама не съм сигурен дали това е достатъчно основание, за да не се гласува.

Не е, естествено! Но съм запознат с Конституцията, и отказвайки се да упражня моето основно гражданско право, не се отказвам от гражданството си.Защото и това е вид съпротива ;) Но всяка коза за свой крак. :)

Винаги има начин да бъде свалено едно правителство. :ph34r:

Не е, естествено! Но съм запознат с Конституцията, и отказвайки се да упражня моето основно гражданско право, не се отказвам от гражданството си.Защото и това е вид съпротива ;) Но всяка коза за свой крак. :)

Винаги има начин да бъде свалено едно правителство. :ph34r:

Но всяка революция има своите водачи.

Никога хората не правят революциите, всичко си е по заговор.

Следователно би подкрепил някой все пак, но за момента той не може да управлява чрез избори.

Рядко (почти никога) нещата налагани със сила са успешни.

Демократи за Силна България или някоя друга дясно-ориентирана партия..НДСВ също е вариант..но със сигурност ще гласувам против БСП :)

Не съм казал нищо за революция.Защото самата революция накрая се обръща сама срещу себе си.Примери не са нужни, май....

:punk Glasuvam za sebe si , dimek za nikoi  :love

И аз така :punk Не мога да си губа времето с глупости.

Няма да гласувам.Миналия път гласувах за глупавия цар и е било за последно.

Aggressiv е прав те се подиграват с нас.

Явно на всички Ви е познато лицето проф. Вучков , предполагам някой от вас му се кефят други го псуват , на мен лично не ми е от любимците, та наскоро гледах едни негови размисли в ефир и ми хареса една неговата теза , която аз напълно поддържам . Всички политически партии в сегашния парламент доказаха на какво са способни и най - вече на какво са НЕспоспобни и не заслужават да им бъде гласувано доверие , да не говорим за любимите ни народни избранници , които получават заплати от нашите данъци , а съвсем редовно отсъстват от пленарната зала когато се решават жизнено важни въпроси за страната ни .. Това не е ли подигравка с нас избирателите .. В този ред на мисли нуждаем се от нови фигури , които да засвидетелстват доверие , да са доказали себе си и да им бъде гласувано доверие да управляват тази държава ...

Дал Господ всички да сме живи и здрави да дочакаме тези хора ...

И аз така  :punk  Не мога да си губа времето с глупости.

Няма да гласувам.

Ще ти отнеме около 15-20 минути до секцията и обратно приблизително:) :) :) :) :)

Майтап бе, твоя си работа:)

Много ми е интересно кои са тея които са гласували за Евророма :) Не че нещо но лидера им не само че не е ром циганин или както щете го наричайте но е пълен престъпник , който го лишиха от депутатски права и т.н. :sick :sick :sick :sick :sick :sick :sick :sick :sick :sick :sick :sick :sick :sick :sick :sick

Мда. Той дон Цеци и в затвора полежа.

Но пък неговите бай Мангал и прочее ще гласуват, както гласуват винаги - под строй, организирано, за по две бири и тройка кебапчета. И току-виж влязъл в парламента дон Цеци, под ръка с Азис.

Така че, драги негласуващи, преценете за последно, струва ли си да прежалите тридесет нминути от скъпоценното си време да идете и да гласувате все пак, за да не гледате пет години Азис и прочее мазньовци. Тридесет минути срещу четири години.

Изборът е ваш!

Мда. Той дон Цеци и в затвора полежа.

Но пък неговите бай Мангал и прочее ще гласуват, както гласуват винаги -  под строй, организирано, за по две бири и тройка кебапчета. И току-виж влязъл в парламента дон Цеци, под ръка с Азис.

Така че, драги негласуващи, преценете за последно, струва ли си да прежалите тридесет нминути от скъпоценното си време да идете и да гласувате все пак, за да не гледате четири години Азис и прочее мазньовци. Тридесет минути срещу четири години.

Изборът е ваш!

Със или без нашия глас той пак ще влезне в парламента благодарение на уважаваните ни събратя , а и за бат Азис сигурно ще се намерят доста почтитатели , които да гласуват за него :sayjin :rolleyes:

Със или без нашия глас той пак ще влезне в парламента благодарение на уважаваните ни събратя , а и за бат Азис сигурно ще се намерят доста почтитатели , които да гласуват за него  :sayjin  :rolleyes:

Аз мисля, че няма да влезне мафиотът в НС

Аз мисля, че няма да влезне мафиотът в НС

Той няма как да влезе но неговите хора ще влезнат, което е все едно. И как няма да гласуват под строй - след като разсрочиха плащането на здравни осигуровки до 2007 за хора които не са ги платили до сега и имат доход до 200 лева (познайте повечето кои са) :bgrin:

Той няма как да влезе но неговите хора ще влезнат, което е все едно. И как няма да гласуват под строй - след като разсрочиха плащането на здравни осигуровки до 2007 за хора които не са ги платили до сега и имат доход до 200 лева (познайте повечето кои са)  :bgrin:

Не съм сигурен дали и неговите хора ще влезат, но ще видим- възможно е. Надявам се разумът да надделее у хората все пак.

Какво общо има разсрочването на осигуровките с представянето на Евророма не разбирам? А и не знам дали е окончателно прието тва разсрочване или е още само идея. Има ли изменение на ЗЗО скоро?

Ако Азис(тоя гнусен, дебел мангал) влезе с парламента тва ша е най-голямата идиотщина от доста време насам, по голяма дори и от царя-министър-прецедател...

Не съм сигурен дали и неговите хора ще влезат, но ще видим- възможно е. Надявам се разумът да надделее у хората все пак.

Какво общо има разсрочването на осигуровките с представянето на Евророма не разбирам? А и не знам дали е окончателно прието тва разсрочване или е още само идея. Има ли изменение на ЗЗО скоро?

Аз доколкото рабрах не е само идея, и има общо с Евророма.

Относно анкетата мисля, че е безсмислена освен ако не се води(обновява и изтрива старата) веднъж седмично. Въпреки че и аз съм гласувал в нея преди и съм на мнение че съм колеблив, но ще гласувам. Те затова някои вестници водят и рейтиги на политиците.

NEO_DDT, ще влезе, ако са много намусените негласуващи. Ако го допуснем, иначе казано!

И, между другото, виж там ... правописния речник ... прецеждане някакво ти се върти в главата май :D Недей така, нека си уважаваме езика!

Не знам кое е по-тъжно, гласуването за Евророма или за БСП. Смешно може да ви звучи, но аз се настръхвам само при мисълта, че някоя от тези две партии, може да спечели изборите. Няма да се пускам в приказки. Хората над 23-22 години знаят за какво говоря. Жалко, тъжно. Преврат! Това е истината. Мразя войната, ненавиждам я, но друг начин според мене няма. Ще цитирам един познат (може и другаде да е писано): "Според мен, България няма да се оправи, докато и последният човек, който помни какво е пионерче и чавдарче не умре." Не знам дали е прав, не знам дали ние младите, можем да оправим държавата, НО МОЛЯ ВИ НЕ СЕ ПРИМИРЯВАЙТЕ!

Не знам кое е по-тъжно, гласуването за Евророма или за БСП. Смешно може да ви звучи, но аз се настръхвам само при мисълта, че някоя от тези две партии, може да спечели изборите. Няма да се пускам в приказки. Хората над 23-22 години знаят за какво говоря. Жалко, тъжно. Преврат! Това е истината. Мразя войната, ненавиждам я, но друг начин според мене няма. Ще цитирам един познат (може и другаде да е писано): "Според мен, България няма да се оправи, докато и последният човек, който помни какво е пионерче и чавдарче не умре." Не знам дали е прав, не знам дали ние младите, можем да оправим държавата, НО МОЛЯ ВИ НЕ СЕ ПРИМИРЯВАЙТЕ!

1. Аз съм над 23 .. 2. За какво говориш. 3. Ти си набор 80 какво толкова си хванал по времето на комунизма или социализма както ти е по - удобно да го наричаш , защото аз май съм по - голям от теб и имам отксълечни спомени и да ти кажа не са лоши .... 4. Подчертавам не съм фен на Бсп просто подобен род постове ме провокират... 5. Какви войни , какви преврати ?!? 6. Българина няма да се оправи не поради това , че помни какво е пионерче и какво е чавдарче , а по редица други причини , които сигурно всички знаем ..

1. Аз съм над 23 .. 2. За какво говориш. 3. Ти си набор 80 какво толкова си хванал по времето на комунизма или социализма както ти е по - удобно да го наричаш , защото аз май съм по - голям от теб и имам отксълечни спомени и да ти кажа не са лоши .... ......

Това си беше моето мнение. Който както иска да го разбира, имах баби, дядовци, има история там пише, макар не винаги истината. Това е. ;). Приятен ден на всички. :D

Това си беше моето мнение. Който както иска да го разбира, имах баби, дядовци, има история там пише, макар не винаги истината. Това е. ;). Приятен ден на всички.  :D

Ми питай баба ти и дядо ти като пенсионери как за 100 и няколко лева са ходили на почивка 14 дена пълен пансион , защото мойте и мен водиха и ги питай , ако са живи и здрави и дано да е така , дали сега могат да си позволят изобщо такъв лукс ...

Хайде \/ peace :huh:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...