Jump to content
BulForum.com

Парламентарни избори 2005

bakara

Кой ще изберете?  

258 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

AKO  СТЕ  ГРАЖДАНИ  ТРЯБВА  ДА  ГЛАСУВАТЕ,  НЕЗАВИСИМО  ЗА  КОГО,

ДЕМОКРАЦИЯТА  Е  ВЕЛИКО  ЯВЛЕНИЕ,  НО САМО  ЗА  СВОБОДНИТЕ  ХОРА :excl:

Свободата се изразява също в избора дали да гласуваш или не - поправи ме ако греша!

И защо трябва да КРЕЩИШ?!?!?!?!?

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply
Бих искал да Ви призова,естествено ако имате възможност,да си направите едно моренце преди изборите и да се разкарате до хотелите на Милен Велчев(мисля,че бяха в Равда)Аз нямам думи да Ви ги опиша!!!Струва си да се видят и да се позамислите малко как се строи такова нещо и по-важното-с какви пари и с чии пари се строи(то вече може би са завършени,но още по-добре)!!!

...и в Златни Пясъци - единствения 6 звезден хотел в BG е негов. (ама нали финанси - тва , онова...)

• 1 month later...

Десните партии си вкараха голям гол с тия разединения и събирания и някви тъпи коалиции. Толкова грубо интересчииство и борба за кокала не бях виждал.Мислих да гласувам за Гергьовден но те взеха че се обединиха с Михайлова, която пък не харесвам. Ако гласувам пък за царя ще се окаже че подкрепям още 100 партии и движения на които ще се разпадне неговата партия влизайки в парламента(пример-новото време и т.н.-което си беше гавра и подмяна на вота). Да не говорим че от СДС и БСП хората в листите са живи мамути които живеят вече 17 години в парламента(а техните родители от много преди това). Да ви призная честно направо незнам за кой да гласувам :wacko:

Аз напълно подкрепям НДСВ,защото те направиха повече за България от всички свои предшественици взети заедно.По време на тяхното управление влязохме в НАТО и благодарение на тях ще влезем в Европейския съюз през 2007година.Само като се сетите кои бяха предишните премиери на БСП и СДС - Жан Виденов и Иван Костов си помислете пак за кой ще гласувате!Така че яко НСДВ :punk !

да влязохме в нато и кво?? По-богати ли станахме? Каква е ползата? Нямам търпение това правителство да си отиде,и с него най-големия престъпник в държавата бате ви Бойко,тоя бивол! НСБОП се занимава със нелегален софтуеър, а пък по улицата стрелби,убийства и изнасилвания...Аве нямам думи...ТРАГЕДИЯ! Гласувам за БСП

Гласувай за сина на племенничката на Берия тогава! И тогава ще гледаме Европейския съюз през крив макарон.

Само се опитай да се сетиш какво стана когато за последно комунистите бяха на власт! :angry1

Аз напълно подкрепям НДСВ,защото те направиха повече за България от всички свои предшественици взети заедно.По време на тяхното управление влязохме в НАТО и благодарение на тях ще влезем в Европейския съюз през 2007година.Само като се сетите кои бяха предишните премиери на БСП и СДС - Жан Виденов и Иван Костов си помислете пак за кой ще гласувате!Така че яко НСДВ :punk !

Айде не говори само против управлението на СДС. То е лесно като се дойде да се управлява наготово. Каквито и да са СДС взеха властта при липса на икономика, сринат лев и нулеви заплати. Курсът към НАТО се взе от тях. Тогава БСП правеха протести срещу НАТО (за справка), а Симеон Борисов си беше на топло в Испания.

Ама щото сме българи, не можем да похвалим нашето без да оплюем чуждото.

От този форум разбирам че всеки който стане политик веднага се заема да граби, да мачка, да тероризира нещастния български народ. Значи ако някой е бил например добър лекар, който е спасил десетки живота и изведнъж стане депутат той венага спира да бъде Българин и става чудовищте което се включва в Световната конспирация за унищожението на Бъгария. Колко лесно извинение за собствените ни страдания!!!

Всъщност тези 240 БЪЛГАРИ в Парламена са точно копие на това в което бихте се преварнали всички вие в този форум ако бяхте на тяхно мясо. Може да не е приятно да се признае но според мен е така.

Следвайки тази логика хората в тази държава гласуват винаги по-скоро 'против' отколкото 'за'.

Аз ще гласувам за Костов (ДСБ) засщото той според някой 'умници' е узаконил корупцията (една традициона черта на хората по тези земи) и е грабил бедните сънародници в продължение на години. Предполагам че ако му се отдаде възможност ще го граби отново...все пак мисля че го прави както трябва.

Е такива заблудени много ме кефят. А бе пич По време на тяхната управление влязохме в НАТО - да, но дали се дължи на тях? А? Ще влезем в Европейския съюз - ще влезем да, но благодарение на тях ли??? Освен, че царя се "върна" полвин България, друго какво направиха??? Преди четири години и аз бях за тях, но сега........

Като му дойде времето... Ми то не му дойде времето четири години, дайте им още четири. Англичаните са казали: "Всеки народ си заслужава правителството."

не ми се чете кой кво е писал и за кой ще гласува, но аз давам вота си за НДСВ и това ще направя и на изборите тази година B) ;)

П.С. може наистина обаче БСП да събере най-мого гласове

Guest Patron

err0r^ Posted Yesterday, 21:12 PM

Аз напълно подкрепям НДСВ,защото те направиха повече за България от всички свои предшественици взети заедно.По време на тяхното управление влязохме в НАТО и благодарение на тях ще влезем в Европейския съюз през 2007година.Само като се сетите кои бяха предишните премиери на БСП и СДС - Жан Виденов и Иван Костов си помислете пак за кой ще гласувате!Така че яко НСДВ !

Spored Natovskite spogodbi,rezoliutsii i pro4ee vsi4ki durzavi 4lenki na pakta trqbva da za6titavat interesite na vsqka edna durzava 4lenka na NATO,4iito suverenitet i prava sa naru6eni.Ami nali na6ite medici sa v Libiq?Vsi4ki evropeiski eksperti kazvat 4e sa nevinni.Ta vaprosa mi e za kakvo sme v NATO kat izob6to ne im puka za nas?Da nakarat sus sila Kadafi da gi pusne :angry1

Аз още не съм решил за кого да гласувам. Най-вероятно за БСП, защото директорът на МГ-то Кирил Атанасов трябва да е в тяхните листи. Ако не се лъжа на 4-то място. А иноче най-вероятно ще спечелят НДСВ, защото Милен Велчев си е написал домашното и има доста пари в "излишък". та преди изборите ще има какво да се раздава. Пък и нали ще направят някво минимално увеличение на пенсийте със задна дата, заради увелечението на минималната заплата. А като дадат на пенс-овете по 60-70 лева ивънредно, познайте те за кого ще гласуват...

err0r^ Posted Yesterday, 21:12 PM

Аз напълно подкрепям НДСВ,защото те направиха повече за България от всички свои предшественици взети заедно.По време на тяхното управление влязохме в НАТО и благодарение на тях ще влезем в Европейския съюз през 2007година.Само като се сетите кои бяха предишните премиери на БСП и СДС - Жан Виденов и Иван Костов си помислете пак за кой ще гласувате!Така че яко НСДВ !

Spored Natovskite spogodbi,rezoliutsii i pro4ee vsi4ki durzavi 4lenki na pakta trqbva da za6titavat interesite na vsqka edna durzava 4lenka na NATO,4iito suverenitet i prava sa naru6eni.Ami nali na6ite medici sa v Libiq?Vsi4ki evropeiski eksperti kazvat 4e sa nevinni.Ta vaprosa mi e za kakvo sme v NATO kat izob6to ne im puka za nas?Da nakarat sus sila Kadafi da gi pusne :angry1

Да се хващаме за пищаците и към Либия.

Ах колко елементарно решение, как не се е сетил никой!

Ние искаме да ги признаят за невинни или приемаме че са виновни, но ако може да ги пуснат? И стига с това медици. Медицински сестри са.

• 4 weeks later...

Spored men НДСВ pak 6a spe4elqt izborite za6oto mladite hora 6a glasuwat za tqh

za drugite partii sigurno ДПС и БСП 6a spe4elqt dowolno glasowe no ostanalide

"demokrati4eski"partii sa mnogo zle dane goworim za ДСБ i onia ciganin BAi Iwan :ph34r:

супер кухи парчета сте 32 броя от вас.

и да-казвам го заради резултатие от анкетата.

и наистина го мисля.

щото трябва да си цифра тъп,че да си на не повече от 30 години и да гласуваш за комунистите.

пс-25-има от вас пък са безгръбначни мекотели.

Pi4aga w BG-to e demokracia te izqwqwat mnenieto si pak za koi towa e tehen problem :ph34r:

werno 4e e malko kofti no seki si ima mnenie

именно.

всеки има право да каже какво мисли за отсрещният свободно.

без цензура при това

аехехеххехее :online2long:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...