Jump to content
BulForum.com

Парламентарни избори 2005

bakara

Кой ще изберете?  

258 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

aJ|eKc

естествено че има изключение ,но не ми се вярва да си знаеш поколенто с 10 рода назад,както и аз ,общо взето знаеш ли дали някои от пра пра родните ти не била насилена от някои облстен оправител на някое селище така че,няма смисал да говориш предварително...

Моля само да не ме разбирате погрешно - аз смятам за правилно в управлението да има турци в процентно съотношение , което да е равно на съотношението българи-турци в държавата. Така е справедливо.

Лошото е, че с тоя внос на избиратели и с парите , идващи от чужбина, съотношението бая се омота и нещата взеха да приличат на колонизация.

мился че е много съотношението да е българи-турци това прави 7-1 доста е .

Недейте го обръщайте на кавга! Важното е да се гласува, защото иначе влака ще го карат тия, дето вече са го обръщали с колелата нагоре.

Аз лично си мечтая за държава, в която няма да ми дреме дали министърът е българин, турчин или ескимос, защото животът ми е добър и при единия, и при другия.

Малко offtopic, ама айде ...

Момчета и момичета, ако щете гладувайте за Азис, но гласувайте все пак! Щото ако не гласувате, наливате вода в мелницата на тия, дето ще ни вкарат обратно в батака.  Сещайте се кои.

И не забравяйте за едни, дето идват с автобуси  от Бурса, Измир и прочее китни градове на юг от България , гласуват и си хващат пътя обратно. В Добрич точно тези напраскаха 36 000 гласа! Точно по този начин утре могат да ударят Пловдив, че и София. 

Колкото повече от нас са в категорията "сърдити негласуващи",  толкова повече фесове ще има в парламента и по министерствата. Ако ви харесва идеята -  моля, не гласувайте !

Просто мислете с главите си!

Добре казано CHEESE,и като се замисля подобен прецедент няма никъде другаде по света,а именно представители на етническо малцинство да са начело на управлението на дадена страна,било то и в коалиция !

Ако бъркам ме коригирайте .

Cheese. Ne slu4aino vsi4ki imat takova mnenie za turcite. Interesno kak suvpada! Dobre 4e ne sa arabi .. shtoto sum si imal vzemane davane.

ps. est. ima arabi i arabi, no govorq za murgavite ot tipa na aljircite

Само БСП! Аз съм твърдо зад Станишев! Не че и той ще направи нещо по различно, ноо.... мисля че поне ще се опита.

Майна, когато последно управляваха станишевците, заплатата ми беше шест долара и петдесет и няколко цента. И не знаех да ли ще имам пари да купя на детето си поредната кутия хуманизирано мляко. Ама тебе тогава мама и тате са те хранили, та не го помниш това!

(Извинявай за малко резкия тон, ама мразя, когато хората говорят без да мислят!!! )

Okolo Centralni Hali imashe opashka koqto gi obikalqshe 2 puti. I beshe za kakvo ??? Ne beshe za 4eren haiver .. a za obiknoveno .. razredeno prqsno mlqko. Ama ne beshe Fibela ili Danone ... sesh li se ? Rafaello ???a ??? Vsi4ki ot BSP trqbva da budat exekutirani.

ps. tova ne beshe tolkova otdavna ..

Kajete neshto kofti za Milen Vel4ev....

По принцип Милен Велчев е от малкото министри, към които съм положително настроен, ОБАЧЕ, в интерес на истината, пича има и една доста сериозна издънка.

Значи, след като направи в Брейди облигации външният дълг навсякъде от чужбина го поздравиха, после награди т'ва ти ми ...онва ти.

След това обаче дойде голямата издънка, като направи незнам си к'ва част от дълга в Евро, когато Еврото и Долара бяха г/д равни. И после като падна долара с 50ст...това в играта с милярдите :rolleyes: си е бая пара. Сега...аз незнамех, че долара ще падне, ама ....аз и не съм министър на финансите :huh: , за съжаление :lol:

Аз няма да изказвам политически пристрастия, освен да отбележа:

Дано комунистите не вземат властта, щото ще си :censored2:

За тези, които до сега не са гласували и са решили да не гласуват, нямат право да се оплакват :angry1 А и с това бай Ганьовското "Всички са маскари"...доникъде няма да стигнем.

[Off] Някой моддер, ако реши, че е правилно може да вкара в анкетата и "Не съм решил, все още", понеже аз още не съм 100% решен, ама все пак гласувах :D [/Оff]

Тази година ще пусна моят вот за БСП.......

Разбирам те, приятелю-съфорумец...

Бил си само на няколко месеца, когато властваше последното за момента правителство на БСП. Няма начин да помниш какви ги натвориха.

Хубаво е, че все пак имаш позиция. Макар и погрешна.

Успех! Но все пак помисли за кого да гласуваш!!! И вземи питай майка си и баща си как им хареса зимата на 96-а !!!!! Отговорът ще е поучителен!

Ха със здраве!

cheese,чак на няколко месеца не съм бил.11 години,но много добре помня събитията...Много вода изтече от тогава,хората са други,времета-също,идеите и целите на България......Пък и няма да се повтори това и ти много добре го знаеш....Това е лично мое мнение и не обвързвам никого с него......По тази твоя логика нито БСП,нито СДС,нито НДС трябва да спечелят тези избори......

Лелеее, наистина не съм видял добре датата , ивзинявай :D Е, може да почерпиш, че те подмладих :D

Прав си, това си е твое мнение. Но все пак аз ще се надявам да не дойде на власт Сергей ДИМИТРОВ Станишев . Нали знаеш кой беше Димитър Станишев?

Това ти го пиша, за да знаеш, че хората далеч не са други.

А за това, че няма да се повтори това или онова - човече, посочи ми един случай , когато комунисти са свършили нещо като хората !!!!!!!!!! Само един!

Нека се върнем още веднъж на израза за каране на влака! Нима намираш, че е разумно да кара пак този, дето вече веднъж го обърна тоя влак??????

Кое не е българския отбор,това че е събрал най-кадърните българи от Англия,САЩ и т.н..

cheese,В българия живеят околко 1 мил. турци(като включим и циганите,макар че нямат нищо общо но се самоопределят като турци),в Германия живят над 4мил. турци,в Белгия и Холадния общия им брой е около 1-1.5,това е нормално,а и се замислите има ли българин който няма поне малко турско,и на мен ми се иска да не е така но е така,просто е невъзможно от гледана точка на историята ни,ДПС винаги е бил фактор и ще бъде,както и в германия има такав партия,коята също фактор,така и на всякде,самата глобализация налага тенденцията за премхване не национализма,и донякаде съм сългасен(не бъркайте патриотизма с национализма) Просто милите рационално..

В Кьолн има 300 хиляди турци,но там дори няма и джамия!!!Аз пък не знам за турска партия в Германия камо ли пък и да е "Фактор".Какви глупости говорите бе хора?!?БЪЛГАРИЯ не е турция!И който е за това да има ДПС значи е родоотстъпник!Peace!И знайте,че резултатите не са реални,защото бабичките не влизат в чата. :rolleyes: А иначе тая година е ред на БСП-то.

А пък аз да ви кажа ,че който и да дойде на власт нищо няма да се промени.Всичко ще си върви както досега,а важните решения ще се взимат от ония "готините" хора от Брюксел, дето така им лижат задниците нашите политици,чеее .... :cry

А сега както идват избории,ох баткаа,колко глупости ще има да се говорят ,колко празни обещания ще се дадат,напрао не ми се мисли.И после който и да вземе власта,какво ще последва ...,ами ще последват оправданията : "Ами то миналто правителство това и онова ни е оставило,ами то за това не сме виновни ние,ами те еврпейците ни накараха..."И пак същата история ще си е.Борбата обаче преди изборите обаче ще е доста интересна според мен,защото който вземе власта ще подпише договора с ЕС през 2007г. ,а пък оттам идват фондове,фондове,фондове...парии,парии.

Интересните неща тепърва ще се случват в нашия мил политически живот...

"Евророма" super 4e nqma glasove shtoto neshta da ni opravlqvat cigani.I bez twa kat gi gledam nastroenieto mi stava nqkwo podtisnata ama twa e druga tema.

Както казах по- рано, няма да гласувам но от друга страна не правим ли така услуга на онези мангали от ДПС:angry1 (не съм расист)!!!???

няма да гласувам но от друга страна не правим ли така услуга на онези мангали от ДПС:angry1  (не съм расист)!!!???

за това си прав, естествено! защото всичките гаджали ще се юрнат да гласуват и пак ще вкарат ДПС в кабинета :sick

моят съвет е гласувайте както намерите за добре, но не си хвърляйте гласа на вятъра!!! все пак ние живеем в тази страна , нали!?!?!?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...