bakara Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Скоро... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 vsi4ki sa edin dol drenki i ve4e ne mi puka koi 6a e 6toto pak 6a e sa6toto Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Wse nqkoj shte e .... Ami az li4no za posledno glasuvah 1997g na izborite za prezident ( togava znaete koi spe4eli) i opredeleno nqmam namerenie da glasuvam i tozi pyt,prosto ne si struva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Дано бълраския народ да не се залъже и да гласува за сини или червени,или по добре да цитирам Г-н Кошлуков(един от малкото кадърни политици) "Вече 10 години играят ЦСКА и Левски(за БСП И ОДС) и се караха кои е по -по най,а сега играе националния отбор(НДСВ)" Това е много добра съпоставка тъй като вече доста време до като сини и червени бяха на власт,единствено говореха не колко до добри са от другите,а колко по-лоши са другите от тях... ПОМИСЛЕТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Се ще ни е*** .... тея нещастници. Ама мисля да гласувам или за СДС или за НДСВ, ама май ще е първото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivoanna Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Vsichki misliat samo i edinstveno za sebe si kak da glasyvam ?!/ Nikoi ne zaslyjava Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Все ми тая. Всички се представят за добри и като дойдат на власт Само приказките са им големи. Според мен нищо неможе да се очаква от никой. Няма да гласувам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMP Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 diabolik Posted Today, 11:58 AM Все ми тая. Всички се представят за добри и като дойдат на власт Само приказките са им големи. Според мен нищо неможе да се очаква от никой. Няма да гласувам. connect Posted Today, 10:12 AM Wse nqkoj shte e .... Ami az li4no za posledno glasuvah 1997g na izborite za prezident ( togava znaete koi spe4eli) i opredeleno nqmam namerenie da glasuvam i tozi pyt,prosto ne si struva. OK Hora!Naistina moje da e golqma prostotiq i naistina moje vsi4ki da sa "maskari" kakto kazva Bai Ganio,oba4e ne zabravqite 4e vie ste mladi hora i zatova trqbva da izrazite pravoto si na glas za6toto ako ne go napravite znaite 4e PENSIONERITE 6a go napravqt vmesto vas i te 6te re6avat va6eto bude6te,a utre 6a si umrat i nie 6a go qdem golemiq,taka 4e izberete edna dori i malko dostoina partiq i glasuvaite za neq.Nqkoi 6te kaje 4e nqma takava-e az togava 6te kaja IZBERETE TEQ DETO VI SE STRUVAT NAI MALKO LUJLIVI I KRADLIVI PUK KAKVOTO 6TE DA STAVA! RESPECT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aJ|eKc Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Kato pensioneri ste. Zashto si zatvarqte o4ite we hora ? Kato ste mnogo open upravlqvaite vie durjavata. Kak shte nqma smisal ... nqkvi babi4ki shte izbirat koi da reshava za vas .. i posle shte se oplakvate .. taka li ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Няма да гласувам!!! Защо ли , ами виждате ли някаква разлика в избраните досега ? Аз не ! А най-важно е на хората да им е добре, на другото майната му!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sportboy Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 За мене няма значение кой ще спечели изборите.Важното е да управлява страната добре!Само съм против ДПС,защото не ми се ще България да се превърне в провинция на Турция,което ще умаловажи саможертвата на хора като Левски,Ботев и много други. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Малко offtopic, ама айде ... Момчета и момичета, ако щете гласувайте за Азис, но гласувайте все пак! Щото ако не гласувате, наливате вода в мелницата на тия, дето ще ни вкарат обратно в батака. Сещайте се кои. И не забравяйте за едни, дето идват с автобуси от Бурса, Измир и прочее китни градове на юг от България , гласуват и си хващат пътя обратно. В Добрич точно тези напраскаха 36 000 гласа! Точно по този начин утре могат да ударят Пловдив, че и София. Колкото повече от нас са в категорията "сърдити негласуващи", толкова повече фесове ще има в парламента и по министерствата. Ако ви харесва идеята - моля, не гласувайте ! Просто мислете с главите си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aJ|eKc Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Tuk nqkoi kaza 4e nqmalo razlika ... Mejdu NDSV i BSP ili DPS nqma razlika ! Taka li ? ps. Takiva temi trqbva da sa za hora na godini 20+. Taka riska ot neobmisleni izkazvaniq shte se namali pone s 50% Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 БСП те са на ход .Не мисля че НДСВ е направила нещо полезно до сега.Стига са парадирали че са ни вкарали в ЕС.То просто си е неизбежно .С едни или с други пак щяхме да сме вътре .Това правителство направи огромни грешки Ако му простим ще бъде национална катастрофа Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Дано бълраския народ да не се залъже и да гласува за сини или червени,или по добре да цитирам Г-н Кошлуков(един от малкото кадърни политици) "Вече 10 години играят ЦСКА и Левски(за БСП И ОДС) и се караха кои е по -по най,а сега играе националния отбор(НДСВ)"Това е много добра съпоставка тъй като вече доста време до като сини и червени бяха на власт,единствено говореха не колко до добри са от другите,а колко по-лоши са другите от тях... ПОМИСЛЕТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ <{POST_SNAPBACK}> Пич, ти не си наред. НДСВ били националният отбор . Турският, руският или испанският? Щото не е българският. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Малко offtopic, ама айде ... Момчета и момичета, ако щете гладувайте за Азис, но гласувайте все пак! Щото ако не гласувате, наливате вода в мелницата на тия, дето ще ни вкарат обратно в батака. Сещайте се кои. И не забравяйте за едни, дето идват с автобуси от Бурса, Измир и прочее китни градове на юг от България , гласуват и си хващат пътя обратно. В Добрич точно тези напраскаха 36 000 гласа! Точно по този начин утре могат да ударят Пловдив, че и София. Колкото повече от нас са в категорията "сърдити негласуващи", толкова повече фесове ще има в парламента и по министерствата. Ако ви харесва идеята - моля, не гласувайте ! Просто мислете с главите си! <{POST_SNAPBACK}> Много си прав. А всеки, който има вземане-даване с турците е също така ясен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Ми така си е. Като сме на мнение, че ще ни управляват гадове, поне да са си нашенски гадове, а не финансирани и комадвани от чужбина. Една интересна подробност - според турските закони за ад придобиеш турско гражданство, трябва да се откажеш от другото си такова. Направено е само едно изключение. Познайте за кого и познайте защо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Кое не е българския отбор,това че е събрал най-кадърните българи от Англия,САЩ и т.н.. cheese,В българия живеят околко 1 мил. турци(като включим и циганите,макар че нямат нищо общо но се самоопределят като турци),в Германия живят над 4мил. турци,в Белгия и Холадния общия им брой е около 1-1.5,това е нормално,а и се замислите има ли българин който няма поне малко турско,и на мен ми се иска да не е така но е така,просто е невъзможно от гледана точка на историята ни,ДПС винаги е бил фактор и ще бъде,както и в германия има такав партия,коята също фактор,така и на всякде,самата глобализация налага тенденцията за премхване не национализма,и донякаде съм сългасен(не бъркайте патриотизма с национализма) Просто милите рационално.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Ми така си е. Като сме на мнение, че ще ни управляват гадове, поне да са си нашенски гадове, а не финансирани и комадвани от чужбина. Една интересна подробност - според турските закони за ад придобиеш турско гражданство, трябва да се откажеш от другото си такова. Направено е само едно изключение. Познайте за кого и познайте защо! <{POST_SNAPBACK}> в много държави е така,макар че и според мен е глупаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Не мога да гласувам, но определно бих дал вота си за някои които нямат нищто общо с ДПС...присъединявам се към cheese и приканвам който може да гласува да го направи....защото наистина ми се повдига като гледам турци на ръководни постове в нашата даржава....толкова години сме се борили против тях, а сега да ги оставим да ни управляват...не съм съгласен ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Моля само да не ме разбирате погрешно - аз смятам за правилно в управлението да има турци в процентно съотношение , което да е равно на съотношението българи-турци в държавата. Така е справедливо. Лошото е, че с тоя внос на избиратели и с парите , идващи от чужбина, съотношението бая се омота и нещата взеха да приличат на колонизация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 гласувах за коалицията на бзнс и ссд, знам че нямат шансове аз самия съм във змс- младежки земеделски съюз но ми се иска поне повече хора да гласуват,надявам се на изненада но още се водят и разговори за обединение така че немога да бъде конкретен поне засега само ще повторя думите си от последното гласуване... Трябва да спрем червените легиони... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Нямам право да гласувам,но ако можех пак нямаше да гласувам заради миналото и настоящето на някои партии Според мен ббичките и дядовците ще си дадат вота за БСП(повечето),за НДСВ почти няма да се гласува,за СДС-и на тях се няма доверие,ДСБ пък с тоя Костов-видяхме го какви ги вършеше преди 4 години...много ще са интересни изборите тая година...я има,я няма 30% гласували от народа Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Аз съм на мение че не трябва да има турци в управнелието ни...нима в турция има българи министри....като че ли там няма много българи.А пък и по принцип ще ме е срам да кажа на някой чужденец като ме пита кой ви е министър на земедилието "ами Мехмед Дикме" ( на новия не му знам името) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aJ|eKc Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Osven da imam neshto tursko v men, a ? NDSV sa napravili pove4e ot vsi4ki dosega. Osporete tova. Moje da ne e mnogo .. moje da ima greshki .. no e taka. Prosto guzolizaneto e drazneshto. Kajete neshto kofti za Milen Vel4ev.... ps. Turcite nqmat rabota v upravlenieto. Nie trqbva da si se upravlqvame shtoto tva si e nashta durjava ... ako ne gi kefi, da ne jiveqt tuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.