JIS Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 така .. панела както споменах е леко изцяло моднат батерията кара 4-5-6 дни в замисимост от говоренето аз правя по минута-две на ден (колкото гаджето да ме спипа де съм , или майка ) сигурно ще трябва да си земете нов панел, но по главната са по 5 кинта JAVA порт-а му е отключен и може спокойно да се качват картинки мелодии и игри чрез кабел цената на тва чудо е: 70 кинта ПС: естествено пак коментар на цената само от приятели Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 q dai snim4ica da vidim kav e mod-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted March 8, 2005 Author Share Posted March 8, 2005 CLIK ME! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 На колко време е телефонът??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 На колко време е телефонът??? на година и малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted March 14, 2005 Author Share Posted March 14, 2005 айде 65 лв. но без коментар за панела (който мен си ме кефи ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.