Jump to content
BulForum.com

Gumemnite mecheta...

Recommended Posts

Onq den se setih za gumenite mechoci i kolko mnogo im se kefeh kato malyk... Vikam si tva detsko trqa da se pripomni na dneshnata mladezh, a pyk ako se namerqt serii shte e qko da gi gledame pak... :P

Отделно си има тема за любими детски филмчета, отделно тема за рекуести...

Сега като каза мечоци се сетих за мечето Ръкспин. Ще взема да пусна тема, за да го припомня на днешната младеж ;)

(Мазньо рулира :punk )

Сега като каза мечоци се сетих за мечето Ръкспин. Ще взема да пусна тема, за да го припомня на днешната младеж ;)

(Мазньо рулира  :punk )

мечето Ръкспин ми беше едно от най-любимите филмчета като малък :punk :lol: направо издивявах, че го дават само по милион и едно желания :excl: пътуваха с някъв измислен дирижабъл и имаше няква смешна гъсеница като кон :confused :blink: :wacko: много ме кеФеше и музиката !

РЪКСПИН РУЛИРА :excl: :bgrin: ХААХАХАА

Уникално яки са и двете филмчета! И Гумените и Ръкспин!

С Ръкспин и насекомото пътуваше и един професор-този беше много зарибен.....Иначе гумините мечета бяха едни от любимите ми детски в неделя вечер заедно с Чип и Дейл-"Спасителен отряд"

pichove mnogo se radvam che ima fenove maina, shtoto hubavite detski spomeni sa edno ot naj-hubavite neshta za chovek. Mechocite gi gledah s ohota, i oshte si spomnqm kak vav vsqka seriq sritvaha zadnika na oniq gadnqr, s maznite mu ciklopi - TRUN!!!:)

inache rykspin ne go pomnq, ne se seshtam za kvo tochno beshe... inache mnogo se kefeh i na mi6ki rokeri ot mars:)))

Като малка умирах за тях :D

Анимация,направена с много въображение.Мечоците са такаива сладурчета :wub: !!!

И на мен много ми харесваха.Всяка събота или неделя (нз кой ден беше) привечер ги гледах!!!Ама и Мазньо не беше зле >>>Хайде аз отивам да си пийна малко от отварата за да съм силен и да мога да подскачам :P

(Мазньо рулира  :punk )

Те бяха двама малоумници които гонеха мечоците нали???

А иначе другия май беше Тръньо!!!

А иначе другия май беше Тръньо!!!

Да Мазньо и Херцог Трън бяха "лошите"

Мда ама бяха някви огромни,а Мазньо е оня дребния дето се влачеше навсякъде с Херцог Трън и му вършеше работата :) И аз го гледах много редовно преди :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...