HBK Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 X-Men и особено Spiderman 2 са най-добрите засега Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 18, 2005 Author Share Posted March 18, 2005 X-Men и особено Spiderman 2 са най-добрите засега <{POST_SNAPBACK}> dobavqj "spored men", shtoto obshto vzeto vseki ima sobstveno mnenie a taka nalagash svoeto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 dobavqj "spored men", shtoto obshto vzeto vseki ima sobstveno mnenie a taka nalagash svoeto.. <{POST_SNAPBACK}> Още по-смислено изказване...явно като стоиш до късно ти идва музата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 18, 2005 Author Share Posted March 18, 2005 Още по-смислено изказване...явно като стоиш до късно ти идва музата... <{POST_SNAPBACK}> merci ... btw pichove zamislqli li ste se che i garfield, the mask, son of the mask syshto sa po komiksi? kvo she kajete po vaprosa? izlagat li se s teq filmi ili ne(izkliuchvam The mask shtoto za men lichno e gotin) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 merci ...btw pichove zamislqli li ste se che i garfield, the mask, son of the mask syshto sa po komiksi? kvo she kajete po vaprosa? izlagat li se s teq filmi ili ne(izkliuchvam The mask shtoto za men lichno e gotin) <{POST_SNAPBACK}> Garfield специално (за мен де) не беше лош филм , свежи майтапчета , Гарфилд беше направен много добре (външен вид , а и поведение ) ... на моменти трябва да се признае , че избиваше на детски филм , но като цяло -> хареса ми ! А за The Mask хмм като цяло не харесвам такива филми , гледал съм само части от него (и то като по-малък) , но лично на мен не ми допада . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 AEON FLUX - gledaite tova. Psihariika si e. O4akvam igralniq film s Charlize Teron!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 20, 2005 Author Share Posted March 20, 2005 AEON FLUX - gledaite tova. Psihariika si e. O4akvam igralniq film s Charlize Teron!!! <{POST_SNAPBACK}> da prav si mnogo dobra animaciq, a i siujetite sa mnogo dobri... daj info za filma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 За вас незнам ама на мене лично като бях малък мнооооого ми хареса едно комиксче.За името не се сещам ама си спомням, че имаше три патенца и чичо им Скруч.Много зарибен комикс а и детското не беше лошо(върха). YO Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Oпределено - Съдията Дред, Батман (1, 2 и до някъде 3 - последната още не съм я гледал), Блейд и Х-мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Блаа гледах преди няколко седмици трейлъри на фантастичната четворка, актьорите са мооого кофти подбрани, дано филма да е добър (нещо като паячето, кофти актьори, добър филм). Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Два въпроса: 1. DJ CyberGod защо си мислиш, че всяко мнение в темата е насочено към теб. Просто не мисля, че някой иска да чете 1/2 от темата с твои коментари на всяко мнение. 2. Може ли някой да изброи наистина всички Марвелски филмчета и изобщо филми по комикси, защото мен лично ме кефят доста и макар и да не смятам че са много добри, за доста увлекателни за мен. Дори включвам и най-тъпичките в това число, макар че има и такива дето просто не изтърпявам да ги догледам. 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 всичките сакс с изключение на Син сити и Батман,дето даже на съм сигурен дали е по комикс. @dakela1,ти не си добре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Сигурно нищо му няма, освен че е на 8, или на 10 От всички филми по комикси най ми хареса Sin City - просто беше върха.Останалите по комикси също ми харесват, всички, не са нещо страхотно, но са забавни. А по игри - до тук всичко излизало е боза и не ми се вярва скоро да направят нещо хубаво. Най-малкото режисьора, който се е захванал с "начинанието" е доста некадърен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Гледайте Super Mario Bros пък тогава ще си говорим за филмчета по игри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Sin City-просто върха.Не само май-добрият филм по комикс но и най-добрият за тази година.Чудя се какви хора има само.Кой нормален човек над 14 би харесал филм като Spiderman-на тоя филм ти идва да си прережеш вените от простотия.Иначе за други добри филми по комикс.Незнам защо никой не се сети за един доста стар филм-Spawn.Тоя филм според мен е по-добър от другият фаворит-Blade.Третата част беше покъртително тъпа обаче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Обикновено така става с третите части Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Според мен Х-мен и Спайдър-мен са много добре направени , но Х-мен ме кефи повече , и откъм ефекти и откъм история на самия комикс... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 The Fantastic Four не е зле, ей сегичка го гледах. Бая по-смислен и интересен ми се видя от Spider-man, макар че не може да се сравнява с X-men, който до момента е най-добиря за мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalchev Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 AEON FLUX - gledaite tova. Psihariika si e. O4akvam igralniq film s Charlize Teron!!! <{POST_SNAPBACK}> това за мен е най-добрият анимационен филм. игралният филм мисля че вече е излязал. видях го в емулето Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen_333 Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 spored men nqkude 90% ot filmite po komiksi(osobenno na marvel) sa otvratitelni bozi i samo edinici sa izkliu4eniqta koito blagodarenie na populqrnostta na komiksa postigat nqkakuv migav uspeh naprimer: X men Fantastic 4 Spiderman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Aeon Flux Гледах трейлъра и анимациите, определено филмът ще е доста свежа и интересна фантастика, която ще ми помогне да се съвзема след бруталната тъпня на "Блейд тринити" и "Фантастичната четворка". Някой да каже кога ще е премиерата, че отдавна несъм ходил на кино, а тези ефекти определено заслужават нещо повече от 17 инча. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Освен X-Men 3 какви други филми по комикси се готвят? След Ultraviolet и Aeon Flux съвсем се отчаях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Superman Returns (2006) ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 ЗА мен само blade,x-men и batman са добри.Другите са боза Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Според мен Х-мен и Спайдър-мен са много добре направени , но Х-мен ме кефи повече , и откъм ефекти и откъм история на самия комикс... Х-мен е за мен най якия филм правен по комикс...оле как чакам третата част само по игра-мисля silent hill.още не съм го гледал но го чакам да излезе dvd rip щото тряа да е много як Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.