alex_2004 Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Dano da mahnat skoro vreme tazi kazarma i da napravqt platena 4e hi4 ne mi se vliza Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted April 5, 2005 Author Share Posted April 5, 2005 Dano da mahnat skoro vreme tazi kazarma i da napravqt platena 4e hi4 ne mi se vliza <{POST_SNAPBACK}> Тва кво общо има с темата !?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamenR Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Странно първоначално не ях съгласен с поста ти но като го прочетох и горе долу се съгласих.Ние и да имаме и да нямаме мнение на политиците пука ли им? Не те си гледат техните интереси уж в полза на държавата. Трябва да гледаме днешната реалност с оптиката и на бивш член на "Варшавския Договор" все пак е полезно да се учим от историята и да не повтаряме грешки. Наистина жертвите там са "малко" 6 човека, но и батальона не е голям на фона но големите армии. Според мен всеки човешки живот е ценен още повече на блгарин на фона на демографската ни криза. KamenR какво разбираш под това човечеството да еволюира? В какво? ясно е че политиците си гледат техните интереси ясно е че доста хора са против тяхната политика, но не разбирам какво точно имаш в предвид. Може да се еволюира в много работи и в много насоки, но някои врати вече са затворени. <{POST_SNAPBACK}> Да наистина може да се еволюира към какво ли не. Това което аз разбирам под еволюция е да развиваме нещото което ни отличава от животните- култура, интелект, ценностна система. Живеем във време в което парите определят политиката ,определят и живота на хората,ценостната им система. Животните се бият за храна за територия и за женски. Не виждаш ли сходство. Мисля си че нашата цивилизация можеше да достигне до ниво в което храната и подслона няма да са даже предмет на обсъждане и хората ще се водят от други мотиви, няма да има войни в които хора да убиват хора.........Днешното общество се покланя на богатия, независимо дали е крал (а няма честен богаташ) и независимо от способностите му. И за да не звуча отвяно ще ти кажа как виждам на първо време да се развият нещата. Трябва силна държава която да пази мозъците си и да ги стимулира и подпомага. Трябват и хора които да се наемат да вкарат доста крадци в затвора, барабар с половината парламент. Но както казваш, някои неща вече са загубени, и самия аз разбирам че на този етап това са утопии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.