borbo Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Imam Play Station 2 nqkoi moje li da mi kaje kakvo da napravq zada chete piratski diskove s igri ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Imam Play Station 2 nqkoi moje li da mi kaje kakvo da napravq zada chete piratski diskove s igri ? <{POST_SNAPBACK}> Да. Може да ти се обясно но за в бъдеще използвай бутона "SEARCH" . Относно ПС2 засега в София само "модват" тези конзоли. Неказвам разкодират защото това си е модинг на платката Link to comment Share on other sites More sharing options...
borbo Posted March 11, 2005 Author Share Posted March 11, 2005 Nqma li koi da mi kaje , nikoi li ne znae kak da mi pomogne ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOESKI Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 ne e vqrno 4e samo v sofiq gi modvat..idi v serviza no sony v pld..i tam 6te ti kajat...dokolkoto znam cenata e okolo 100-150 kinta...predi nqkaf pi4 mi be6e predlagal za nqkvi 30lv(sigurno e bil nqkav mo6ennik)...kato si sloji6 4ip gledai da e ot po novite..da ti 4ete DivX...i drugi takiva formati ako te interesuva ne6to drugo prati mi pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 kupi si 4ip i 6te ti gi 4ete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.