loty_toty Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Hi ,all.kakto ve4e razbrahte tarsq programa - sound recorder (bez zna4enie kakav da e ) no mi trqa da ne e nqkoq urqzana TRIAL versiq .smisal trqbvami programka sas koqto da moga da si zapi6a zvuk s prodaljeniq 7-8 min i ako moje da ne se pla6ta. koito moje ili znae neka da dade link kam nqkoq dobra spored nego. 10x IN ADVANCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiriuS Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Мисля, че Advanced MP3 Sound Recorder ще ти свърши работа. Наскоро го ползвах и съм доволен. Можеш да си го свалиш от тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Опитай и това: Audio Playback Recorder v3.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 probvaj sys sound forge, mojesh da zapisvash kolkoto si iskash dylgi samples, ima i dobri efekti za obrabotka i izchistvane na zvuka... svali si q ot tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilko_Rock Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Cool Edit ТУК Е ИСТИНАТА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.