Sempliok Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 The O.C. е един от най-яките сериали! Всичко ме кефи в него най вече яките женки. А най лудия пич там е Сед Коен ! Разбива ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Кои са яките женки? На мен ми харесват само Алекс и малко Кирстен. И Ана, ама нея я отрязаха отдавна. Мариса, Самър, Джули - не са ми по вкуса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 на мен любимка ми е Самър. голяма сладурана. Алекс и тя ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Mариса на мен най-много си ми харесва А иначе сцената когато се натискаха с Алекс в кухнята, пред(зад) Джули, беше направо.. Иначе и Алекс ме кефи, но най-добре двете заедно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 На мен най-много ми харесва Самър, но и Мариса е готина . Едит: Да, аз го гледам . Ми то беше ясно, че ще е сезон 1, все пак това е БТВ . Сега ще го влачат до към октомври, ноември и чак тогава сезон 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 20, 2005 Author Share Posted March 20, 2005 В момента го дават по БТВ .Някой гледа ли го .Видяхте ли че е първия сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Да,много тъпо,ще има да чакаме още дълго докато пуснат 2 сезон по BTV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VALING Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Някой тръгнал ли е да превежда 16-ти епизод?Като станат готови нека някой да съобщи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 20, 2005 Author Share Posted March 20, 2005 Аз втория сезон съм го гледал до последния епизод който е излязъл и да го пуснат няма да го гледам защото няма да ми е интересно.А така като гледам всяка седмица по един епизод, eми то 1сезон няма да свърши до половин година Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 20, 2005 Author Share Posted March 20, 2005 Някой тръгнал ли е да превежда 16-ти епизод?Като станат готови нека някой да съобщи. <{POST_SNAPBACK}> За 16 епизод суб още няма но са излезнали суб за един от спейшълите които вече съм качил в warez-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Мен наи много ме кефат Самър и тази новата приятелка на Сед дето и забравих името ахахах и Мариса преди много ме кефеше но сега по необясними причини започна да ме дразни А и Ана също беше "6" Абе всички са яки Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Моят любимец е Санди Коен.Много ме кефи!!! От момичетата харесвах Ана,красиво лице и много готина прическа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
solenka Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Готино сериалче!Преди хич не ми харесваше,но сега много му се кефя.А и има готини актьори,като Раян например. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Готино сериалче!Преди хич не ми харесваше,но сега много му се кефя.А и има готини актьори,като Раян например. <{POST_SNAPBACK}> Ryan??? stiga we toq pich izglejda mnogo mazen... men lichno mi e protiven.. Set po go biva.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Всеки си харесва различни актиори, различни персонажи, на мен всички са ми симпатични А специално персонажа на Райан ми е много симпатичен, но признавам, че Сет е по интересен и забавен.. важното е шоу да става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Replay Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 a koga 6a izliza 17 epizot Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 24, 2005 Author Share Posted March 24, 2005 17 излиза в петък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Replay Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 a ti ot kade go svalq6 sega Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 24, 2005 Author Share Posted March 24, 2005 Сега не го свалям от никъде защото още не е излязъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
martveca Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 awe ai kato kachite 17 epizod sas sub da mi kajete da si go svalia da go gledam che kato gledah 16 epizod i sia nem ko da pravia.az po cial den gledam O.C. i tova mi e lubimiat serial.i kato chetoh kakvo ste pisali vsichki i razbrah che tozi serial go obichat mnogo hora i to ima za kakvo.are pishete kato go kachite Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 awe ai kato kachite 17 epizod sas sub da mi kajete da si go svalia da go gledam che kato gledah 16 epizod i sia nem ko da pravia.az po cial den gledam O.C. i tova mi e lubimiat serial.i kato chetoh kakvo ste pisali vsichki i razbrah che tozi serial go obichat mnogo hora i to ima za kakvo.are pishete kato go kachite <{POST_SNAPBACK}> Имаго по торентите, свалих го но немога да го кача във warez.ru, затова го ръгнах тук: ftp://mox.tv:221/E:/FTP/Movies/The%20O.C.%20(2005)/ Малко сложно се влиза в тва фтп, трябва да изклютите пасив моде-то.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 25, 2005 Author Share Posted March 25, 2005 Няма нужда да го качваш аз ще го кача след малко но още не съм готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Някой може ли да ми каже от къде да си сваля субтитри за 16-ти епизод....ако изобщо са излезнали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 няма спор , че това е едно нечовешко сериалче!!! мене лично всички си ма кефат само искам да попитам ( ако някой знае де ) колко са епизодите от 2-рия сезон ?? O.C. RuLEz Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 няма спор , че това е едно нечовешко сериалче!!! мене лично всички си ма кефат само искам да попитам ( ако някой знае де ) колко са епизодите от 2-рия сезон ?? O.C. RuLEz <{POST_SNAPBACK}> Виж тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.