Jump to content
BulForum.com

The Orange County

Recommended Posts

• Replies 646
  • Created
  • Last Reply

Като се разгледах малко в сайта на Миша Батън и видях че е почнала да снима нови филми :

Malice in Sunderland (2007) (pre-production)

Don't Fade Away (2007) (post-production) .... Kat

Virgin Territory (2007) (completed) .... Pampinea

Closing the Ring (2007) (completed) .... Young Ethel Ann

http://us.imdb.com/name/nm0059215/

Може би това е една от основните причини да напусне сериала по този начин...но със сигоност има и други причини за този факт

Edinstveniqt serial na koito sam gledal golqma 4ast ot seriite po 2 pati...jalko 4e sfarshi :(

Майтап няма - потапя те в една такава атмосфера, дето забравяш поне за малко за проблемите си! Ами имаш два изхода! Гледай си ги пак или се насочи към нещо ново - How I Met Your Mother, The War At Home, има добри заместители ;) (особено първото предложение - направо кърти) :punk

adibas подобен сериал в който се потапяш е One Tree Hill, може и да си го гледал, ако не - не губи време и си го пускай.Сериала е подобен на The O.C.

:cry :cry Свършии...днес гледах на спокойствие последната серия..е все пак края беше поне малко оптимистичен...а не както завършваха 97% от сериите. Еми тва е.. О.Ц форевър :punk

adibas подобен сериал в който се потапяш е One Tree Hill, може и да си го гледал, ако не - не губи време и си го пускай.Сериала е подобен на The O.C.

Gledah nqkolko serii ot hoq film oba4e si mislq 4e nqma drug takyv serial kato The O.C

Ццц мн ме е яд, че свърши :cry Тва беше единствения сериал, който гледах и беше нормален, а не като Family Guy и South Park :lol: Претупан, или не, беше си зарибявка.А последния 2-3 серии определено дълго ще си ги представям в съзнанието :) Сарказмът на Сет и ... ок сичко свързано със Самър, ще ми липсват :lol: Споменавам тях щото са ми любими :punk

BANG!!!

Някой ще ми обясни ли защо не мога да влезна в download на сериала и да си

изтегля последните серий!?

crisriano ами всичко е преместено във ето този торент: bt.wrzru.com съмняваме да са го качили там толкова рано не виж и провери .. :П късмет :punk

• 1 month later...

имам въпрос някой знае ли как се казва песента която почва точно когато Мариса застрелва Трей ?

това е последния епизод на 2-ри сезон :)

благодаря предварително :)

имам въпрос някой знае ли как се казва песента която почва точно когато Мариса застрелва Трей ?

това е последния епизод на 2-ри сезон :)

благодаря предварително :)

Imogen Heep- Hide And Seek

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Любимият ми сериал!!! Много жалко, че решиха да не правят повече серии ;/ Гледал съм секи сезон сигурно по 3-4 пъти. И ще продължа да го гледам !!

• 2 weeks later...

Moже ли да ми помогнете откаде да си дръпна всичките сезони че искам да гледам този сериал.Не можах да го открия в нашите торенти..ПЛС ХЕЛП

• 2 months later...

Филмчето ми харесваше в началото но след втори сезон вече стана леко банален.А и след като го дадоха по БТВ и го повториха по FOX life вече ми дойде малко в повече.

• 1 year later...

Тоя сеиял не съм го гледал :P

Я кажете ще излизат ли още серии, че като гледам май е срян вече !

и ако е спрян, поне има ли някакъв край или свършва в очакване на оше серии ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...