Atanask0 Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 На сериала ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Грешка, delete Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStyle Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Като се разгледах малко в сайта на Миша Батън и видях че е почнала да снима нови филми : Malice in Sunderland (2007) (pre-production) Don't Fade Away (2007) (post-production) .... Kat Virgin Territory (2007) (completed) .... Pampinea Closing the Ring (2007) (completed) .... Young Ethel Ann http://us.imdb.com/name/nm0059215/ Може би това е една от основните причини да напусне сериала по този начин...но със сигоност има и други причини за този факт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Edinstveniqt serial na koito sam gledal golqma 4ast ot seriite po 2 pati...jalko 4e sfarshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Edinstveniqt serial na koito sam gledal golqma 4ast ot seriite po 2 pati...jalko 4e sfarshi Майтап няма - потапя те в една такава атмосфера, дето забравяш поне за малко за проблемите си! Ами имаш два изхода! Гледай си ги пак или се насочи към нещо ново - How I Met Your Mother, The War At Home, има добри заместители (особено първото предложение - направо кърти) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 adibas подобен сериал в който се потапяш е One Tree Hill, може и да си го гледал, ако не - не губи време и си го пускай.Сериала е подобен на The O.C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Свършии...днес гледах на спокойствие последната серия..е все пак края беше поне малко оптимистичен...а не както завършваха 97% от сериите. Еми тва е.. О.Ц форевър Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenboy12 Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 adibas подобен сериал в който се потапяш е One Tree Hill, може и да си го гледал, ако не - не губи време и си го пускай.Сериала е подобен на The O.C. Gledah nqkolko serii ot hoq film oba4e si mislq 4e nqma drug takyv serial kato The O.C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolev83 Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Mnogo me kefe6e serial4eto, no pretupaha ne6tata v posledniq epizod.Vapreki tova poslednite 5 minuti mi haresaha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Ццц мн ме е яд, че свърши Тва беше единствения сериал, който гледах и беше нормален, а не като Family Guy и South Park Претупан, или не, беше си зарибявка.А последния 2-3 серии определено дълго ще си ги представям в съзнанието Сарказмът на Сет и ... ок сичко свързано със Самър, ще ми липсват Споменавам тях щото са ми любими BANG!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristiano Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Някой ще ми обясни ли защо не мога да влезна в download на сериала и да си изтегля последните серий!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStyle Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Някой ще ми обясни ли защо не мога да влезна в download на сериала и да си изтегля последните серий!? crisriano ами всичко е преместено във ето този торент: bt.wrzru.com съмняваме да са го качили там толкова рано не виж и провери .. :П късмет Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 http://arenabg.com/details.php?id=68859&hit=1 Ако някой още търси де. http://arenabg.com/browse.php?search=the+o...&incldead=0 По-скоро това щото горе е само последния епизод Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 имам въпрос някой знае ли как се казва песента която почва точно когато Мариса застрелва Трей ? това е последния епизод на 2-ри сезон благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
moffo Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 имам въпрос някой знае ли как се казва песента която почва точно когато Мариса застрелва Трей ?това е последния епизод на 2-ри сезон благодаря предварително Imogen Heep- Hide And Seek Link to comment Share on other sites More sharing options...
az kazax Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Velik serial, prosto nqma drug takuv!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dahter4eto Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 ЛЕЛЕ ОБОЖАВАМ ГО, ГЛЕДАЛА СЪМ МУ ПО ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕТО СЕРИИ....ЗА СЪЖАЛЕНИЕ 3 СЕЗОН НЕ УСПЯХ И МНОГО МЕ Е ЯД...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
c7aMa7Ch0o Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Любимият ми сериал!!! Много жалко, че решиха да не правят повече серии ;/ Гледал съм секи сезон сигурно по 3-4 пъти. И ще продължа да го гледам !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icinkyyy Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Moже ли да ми помогнете откаде да си дръпна всичките сезони че искам да гледам този сериал.Не можах да го открия в нашите торенти..ПЛС ХЕЛП Link to comment Share on other sites More sharing options...
elfcheto Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Филмчето ми харесваше в началото но след втори сезон вече стана леко банален.А и след като го дадоха по БТВ и го повториха по FOX life вече ми дойде малко в повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Тоя сеиял не съм го гледал Я кажете ще излизат ли още серии, че като гледам май е срян вече ! и ако е спрян, поне има ли някакъв край или свършва в очакване на оше серии ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Серила си свърши както си трябва с последния си четвърти сезон и не е бил спрян всичко си е точно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.