day Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Гледай го...И аз преди 3 дни гледах последната серия от 3ти сезон и сега за 3 дни изгледах 4ти досега..Интересно е..доста неща се променят..Мисля,че си заслужава и ти да наваксаш мерси за препорака ти мисля да си пусна да изгледам 1 епизод Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugariaBrigadiR Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 някой знае ли как се казва финалната песен на последния епизод на 3 ти сезон, когато катастрофираха? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 някой знае ли как се казва финалната песен на последния епизод на 3 ти сезон, когато катастрофираха? Imogen Heap - Hallelujah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akimoto Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Обаче тоя трети сезон много тъпо свърши тея сценаристи напрао са изложиха. Тея са преобърнаха на Райн страната на колата беше по смачкана па на него нищо му няма па оная с една джонга на главата и вече премира неам сили и са гътна. И тея хора толкоз нямат един GSM са обадат на некой. Сигурно са решили в последния момент че е тъпо да я разкарат от филма кат иде при баща й и за тва решиха да я утрепат бати изродите направо ми са скъса сърцето за тва момиче неам думи просто. Иначе филмчето е много зарибено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Обаче тоя трети сезон много тъпо свърши тея сценаристи напрао са изложиха. Тея са преобърнаха на Райн страната на колата беше по смачкана па на него нищо му няма па оная с една джонга на главата и вече премира неам сили и са гътна. И тея хора толкоз нямат един GSM са обадат на некой. Сигурно са решили в последния момент че е тъпо да я разкарат от филма кат иде при баща й и за тва решиха да я утрепат бати изродите направо ми са скъса сърцето за тва момиче неам думи просто. Иначе филмчето е много зарибено. Еми може Миша Бартън да е решила,че повече не иска да участва в филма и да са намерили начин да я отстранят..иначе все щяха да немерят начин да я възкресят..все пак беше любомка на мъжката част от зрителите Беше ми гадно като гледах последната серия на 3ти сезон,но все пак мисля,че това направи сериала доста по-интересен.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Има ли събс за 12 еп на 4 сезон, че един приятел търси ама аз не намирам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Мен не ми хареса началото на 4 сезон, но бива вече към средата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Има ли събс за 12 еп на 4 сезон, че един приятел търси ама аз не намирам? Ето линк за субтитрите на 12 епизод Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugariaBrigadiR Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 мислех, че вече се е поизтъркал малко сериала, но 4 сезон като че ли ще потвърди обратното, лично на мен 4.я сезон ми харесва, има пак интрига както в 1 сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Еми може Миша Бартън да е решила,че повече не иска да участва в филма и да са намерили начин да я отстранят..иначе все щяха да немерят начин да я възкресят..все пак беше любомка на мъжката част от зрителите Беше ми гадно като гледах последната серия на 3ти сезон,но все пак мисля,че това направи сериала доста по-интересен.. Е точно така е де! Миша Бартън се отказва от сериала в края на 3ти сезон! Вие май не четете често този топик! Link to comment Share on other sites More sharing options...
staytuned Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Мен пък майка ми ми каза друго Чела е някъде, че Миша Бартън(май така се казва) въобще не е искала да "я убият".Просто така са решили сценаристите, дори сега тя ги съди за това . Пък и защо да не иска вече да се снима ?? с тоя сериал, стана известна + това със сигурност парите са били добри.Просто явно са решили да вкарат малко драма и да променят нещата , ся се чудя дали да подхващам 4ти сезон, струва ли си или е разочароващо продължение ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Мен пък майка ми ми каза друго Чела е някъде, че Миша Бартън(май така се казва) въобще не е искала да "я убият".Просто така са решили сценаристите, дори сега тя ги съди за това . Пък и защо да не иска вече да се снима ?? с тоя сериал, стана известна + това със сигурност парите са били добри.Просто явно са решили да вкарат малко драма и да променят нещата , ся се чудя дали да подхващам 4ти сезон, струва ли си или е разочароващо продължение ? AAAaaaa Виж майка ти може и правилно да ти е казала относно убийството ама това че искаше да напусне сериала е 100% щото гледах едно интервю с нея и каза че е ограничавал да се снима в други продукции и така нататака! Пък и браво на момичето показва че парите не са всичко за нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 AAAaaaa Виж майка ти може и правилно да ти е казала относно убийството ама това че искаше да напусне сериала е 100% щото гледах едно интервю с нея и каза че е ограничавал да се снима в други продукции и така нататака! Пък и браво на момичето показва че парите не са всичко за нея Друга продукция - повече пари? Къде го показва А честно казано на мене ми харесва много повече Самър от колко Мариса Link to comment Share on other sites More sharing options...
day Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 [quote name='Exploit' date='Feb 3 2007, 15:16' post='1494995593' А честно казано на мене ми харесва много повече Самър от колко Мариса i na men taka Sumer e po qka Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenboy12 Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Iskam da gledam purviq sezon na O.C. oba4e ne6ty gledam 4e nqma sub. Ako nqkoi znae kvo da naprava da mi kaje. Mersi predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 daite link za 12 epizon na 4 sezon che nazad v drgite stranici nemoga da namerq lnk Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 12, 2007 Author Share Posted February 12, 2007 Iskam da gledam purviq sezon na O.C. oba4e ne6ty gledam 4e nqma sub. Ako nqkoi znae kvo da naprava da mi kaje. Mersi predvaritelno www.subs.unacs.bg daite link za 12 epizon na 4 sezon che nazad v drgite stranici nemoga da namerq lnk http://movies.co.jp:8085/Serials/The.O.C.(2003)/Season.4/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Колко серии остават до края ? Сега изгледах 15 и като гледам май май има място за още една Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Колко серии остават до края ? Сега изгледах 15 и като гледам май май има място за още една Ми следващата е последната.. Казва се: The End is not near,It's here! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 шшш майна свикнах да го гледам тоя филм и ся ми e някво гадно като знам че няма да го дават повече btw-> 14 и 15 епизод са страхотни майна изпълнихаме от всякаде кога ще излиза последният ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 шшш майна свикнах да го гледам тоя филм и ся ми e някво гадно като знам че няма да го дават повече btw-> 14 и 15 епизод са страхотни майна изпълнихаме от всякаде кога ще излиза последният ? Вече е качен е свърши това яко филмче! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Точно сега изгледах серията! Адски съм разочарован! Не знам защо така са претупали всичко на края! Просто е толкова блудкаво и банално, че тоя як сериал наистина не трябваше така да свършва!!! Мнооого ме разочароваха е гати адски адски typical Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Съгласна съм на 100%! Още на първата минута ! Края си ме разчувства, но цялата серия беше доста cheesy! Жалко - беше много яко сериалче! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Съгласна съм на 100%! Още на първата минута ! Края си ме разчувства, но цялата серия беше доста cheesy! Жалко - беше много яко сериалче! Има само едни заслужаващи си 20 секунди от серията, за да се гледа! Това е момента със Сет и Самър в автобуса - нищо друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessar_ Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Това е последната серия на сезона или на сериала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.