tankis Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Дайте линк и аз да гледам за Мариса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 наистина е жалко за сериала аз още откакто видях първия сериал по бтв и намерих сериала в интернет гледам веднага щом има нов епизод с огромен интерес......сега след смърта на мариса наистина ще е доста глупавичко и аз който на филми въобще не се впечатлявам ми стана кофти и цял ден ми беше така защото го гледах сутринта си е наистина рекорд...така ми е ставало само когато лукас се отказа да играе баскетбол в един друг сериал ... наистина е кофти дано направят нещо интересно следващия сезон а по тоя въпрос някой знае ли кога ще излезе той ?! на мене един приятел ми каза че бил чел някви изявления че на мариса и било писнало в тоя сериал и тя самата искала вече да не се появява във филма но незнам .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazel Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Хора, това със смъртта на Мариса много хитро са го измислили. Тя нали заплашва да не си поднови договора, та това е само презастраховка, в случай че Миша Бартън не подпише. Ако го направи нищо чудно да стане това, което Runner писа - с интубиранеот и цялата-"спешно-отделение"-работа около това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Мен пък Кейтлин ме кефи повече. Много по-готино излъчване а и нейния персонаж може да се развива в различна посока от този на Мариса щот сериала позътапява. Трябва му съживяване. И много ясно, че Мариса не е умряла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 И как като издъхна в ръцете на Раян???? И нямат превозно средство? Или извънземните са дошли? Или по случайност минава линейка от там? О, не... някой шаман я превърнал в зомби! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Може Раян пак да е сънувал кошмар... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Не бе...Кевин изведнъж ще реши да став добър...ще се върне...ще извади дефибрилатора от бусчето и .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Не бе...Кевин изведнъж ще реши да став добър...ще се върне...ще извади дефибрилатора от бусчето и .... Хаха .Ми то Раян е бати шматката.Такова чудо като GSM няма ли при тях.Малко тъпо е измислена смъртта и.Иначе и аз гласувах в петицията Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted September 2, 2006 Author Share Posted September 2, 2006 Май няма да има 4ти сезон за този сериал.Няма дата за излизане на нова серия.Апък и той малко се поомаза вече в трети сезон така и не го догледах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Първата серия от новия сезон излиза на 2ри ноември. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Хора Миша Бартън (демек Мариса) не ще да играе вече в тоя сериал и за това я утрепват...продуцентите супер много я убеждавали да промени решението си, но тя била категорична (поне това е последното дето четох от светските хроники) така че не си мислете че ще се появи във ІV сезон освен ако не си промени решението де Между другото аз мисля, че тя доста смело постъпва като излиза от тоя сериал, щото така доста я ограничава като възможности да пробие в "Голямото Кино" ама наред с това мацката губи много фенове особено на сериала ОС, щтото като се отказва така и като напуска сериала и то всичко си губи смисъла, тъй че....а бе ще видим само едно да не направят да не вземат да я съживят, а ролята да се изпълнява от друга актриса, че тогава е втасахме ей !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 а някои знае ли кога ще излиза четвърти сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Ми в официалния сайт пише, че на 2 ноември ще е премиерата на новия сезон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 A razbrahte li,4e i Samar 6a sa maha ot seriala.Iskala da prodalji da razviva karierata si i se otkazvala?!Ako i tq sa mahne nz prodycentite kak 6a go prodaljat toq serial.Osven i na neq da i namerat nqkoq sestra/brat Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 A razbrahte li,4e i Samar 6a sa maha ot seriala.Iskala da prodalji da razviva karierata si i se otkazvala?!Ako i tq sa mahne nz prodycentite kak 6a go prodaljat toq serial.Osven i na neq da i namerat nqkoq sestra/brat Тая пък ква кариера ще развива бе бати и шматката тая ако играе в повече от 1-2 филма аз главата ще си отрежа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 еми да ги правят тея филми по 2-3 сезона ... те кво искат цял живот да ги държат тея актьори в един филм Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 то ако и summer се махне ще стане бахти куция и скучен сериал (аз основно го гледах заради нея ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolev83 Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Men mi se struva 4e 3 sezona bqha dostata4ni.Sega i Marisa kato q nqma v 4 sezon,za kvo da go gledam,pak i summer 6te se mahne.Mislq 4e po4ti nqmat kakvo da izmislqt pove4e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Вече гледах първият епизод от 4-ти сезон и искам да питам ако още някой го е гледал дали знае коя е песента с която почва филма .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Placebo - Running Up That Hill Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Къде го гледахте? Мариса умира ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted October 29, 2006 Author Share Posted October 29, 2006 Къде го гледахте? Мариса умира ли? Умира.Епизода го има със гадно качество в арената.Със по хубаво на 2ри като излиза релийза на LOL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Е щом умира, тогава няма смисъл да го гледам повече тоя сериал. Почвам Бягство от затвора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Е щом умира, тогава няма смисъл да го гледам повече тоя сериал. Почвам Бягство от затвора. туко що изгледах първата серия и мога да кажа,че беше доста интересна изглежда тоя сезон ще бъде добър(не че може да се каже от първата серия но...) http://torrents.linkos.bg/details.php?id=62861 има и субтитри вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Определено ме заинтригува началната серия! Мариса умира и така и трябваше да стане....сериалът придобива нов вид и изобщо нови насоки оооооо определено ако продължават така ще стане итересно за гледане!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.