PSYCHOSIS Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Колкото и да е "трагичен" последния епизод, не може да се сравнява с този на One Tree Hill. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Абе аз не знам колко трагично е завършил 3 сезон,но снощи 2 сезон завърши супер тъжно и нещо ми стана мн сдухано .Аз обикновенно не се лигавя на филми ама снощи нямаше как,а и с тая тъжна песен . П.П.Някой да знае как се казва песента от края на 2 сезон,точно след убийството на Трей? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazel Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 "Hide and Seek" by Imogen Heap Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 "Hide and Seek" by Imogen Heap Мерси много Edit:Между другото кога ще почва 4 сезон? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Някой има ли хубави субтитри за 3те сезона? Под хубави имам предвид редактирани, защото повечето от тия в локала са гола вода... Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Тука има титри. В search-a пишеш the o.c. - 03 и ти излизат всички за 3 сезон (редактирани, нередактирани и т.н.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Аз искам за трите сезона, не само за последния. Иначе в тоя сайт са същите субтитри като в локалния, или поне тези, които ги сравнявах бяха еднакви. За това питам, дали някой не си е играл да ги редактира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Като се има предвид, че това е БГ сайта за субтитри и всеки взима от там невярвам да намериш по-добре. Иначе там ги има и за трите сезона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 А някой да знае кога почва четвърти сезон.Още не съм изгледал трети,но все пак предполагам,че и четвърти ще има Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 А някой да знае кога почва четвърти сезон.Още не съм изгледал трети,но все пак предполагам,че и четвърти ще има Очаква се някъде през есента,предполагам септември...както повечето сериали след лятната почивка Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Очаква се някъде през есента,предполагам септември...както повечето сериали след лятната почивка Бати кефа.Как ми са нареждат само-свърши LOST и излезна целия 3 сезон на OC.Ся ша почне LOST и докато свърши 4 сезон на OC ша е излезнал Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 A стига бе.Бахти гадното-Мариса умря и то кфо става с тоя сериал.Ся сички ша тъгуват за нея то няма смисъл бахти.Аз са надявах в посления за серияла епизод сички да са саберат и да са щастливи като в Секса И градът .Ама не се знае може да оживее както стана с Трей.ЕЕЕ гадост голяма Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 A стига бе.Бахти гадното-Мариса умря и то кфо става с тоя сериал.Ся сички ша тъгуват за нея то няма смисъл бахти.Аз са надявах в посления за серияла епизод сички да са саберат и да са щастливи като в Секса И градът .Ама не се знае може да оживее както стана с Трей.ЕЕЕ гадост голяма Eми то си лежи в основата на сериала всеки сезон да свършва трагично...ама нещата тука си издишаха, поне според мен.А колкото до Мариса - надали ще възкръсне, тъй като доколкото разбрах Миша Бартън искала да напусне сериала и да се насочи към "големия екран"....и все пак да видим какво ще сътворят за 4ти сезон - току виж било нещо интересно - ама имам предчуствие, че тепърва сериалът ще става все по блудкав... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Eми то си лежи в основата на сериала всеки сезон да свършва трагично...ама нещата тука си издишаха, поне според мен.А колкото до Мариса - надали ще възкръсне, тъй като доколкото разбрах Миша Бартън искала да напусне сериала и да се насочи към "големия екран"....и все пак да видим какво ще сътворят за 4ти сезон - току виж било нещо интересно - ама имам предчуствие, че тепърва сериалът ще става все по блудкав... Ами де да знам.Ама виж,че пък трагичното в миналия сезон всъщност не беше толкова трагично.Ама ако наистина Мариса умре серияла ще се бъгне Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Tи защо мислиш че докарахе сестра и обратно - едната ще замести другата...идея която и на мен не мо допада особено - ама кво да направим - хората искат да си търсят късмета в голямото кино...пък и погледнато от друга страна май доста време ни въртяха една и съща история пред очите - има нужда от освежаване..ама..надали ще е такова каквото ни се иска... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Tи защо мислиш че докарахе сестра и обратно - едната ще замести другата...идея която и на мен не мо допада особено - ама кво да направим - хората искат да си търсят късмета в голямото кино...пък и погледнато от друга страна май доста време ни въртяха една и съща история пред очите - има нужда от освежаване..ама..надали ще е такова каквото ни се иска... Ми усещам как ша са бъгне сериала Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Еееееееееееееееее Разревах се при смъртта на Мариса Жалко Сега трябва да гледаме Кейтлин Сериалът стана излишно тежък обаче!Кевин Волчек вече официално се превърна в един от най-неприятните ми ТВ персонажи,и спокойно се конкурира с д-р Гайъс Болтар от Battlestar Galactica за приза Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Еееееееееееееееее Разревах се при смъртта на Мариса Жалко Сега трябва да гледаме Кейтлин Сериалът стана излишно тежък обаче!Кевин Волчек вече официално се превърна в един от най-неприятните ми ТВ персонажи,и спокойно се конкурира с д-р Гайъс Болтар от Battlestar Galactica за приза Ами аз за шръв път се разревавам на какъвто и да е филм/сериал.Макар че знаех че мариса умира пак ми стана тъжно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Ако не "съживят" Мариса, аз спирам да го гледам тоя сериал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Ако не "съживят" Мариса, аз спирам да го гледам тоя сериал... Как ли ще стане това.. Иначе филма доста се обезмисля без нея.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Ами аз вече имам идея - действието почва напаво в реанимацията. Докторите се борят да я спасят - изкуствено дишане, интрубиране, електрошок...и накрая сърцето и затуптява... Не, майтап няма, без нея тоя сериал няма да е същия. Това е пълна простотия да убият един от главните герои. Разбирам да я пускаха в 1-2 епизода на сезон, ама да я убият... Много ми е интересно да прочета мнения в някой официален форум на сериала. Надявам се, че сценаристите малко или много се съобразяват с желанието на феновете. Трябва да се поразровя за такъв форум, ако пък някой знае такъв, да го дава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Ами аз вече имам идея - действието почва напаво в реанимацията. Докторите се борят да я спасят - изкуствено дишане, интрубиране, електрошок...и накрая сърцето и затуптява... Не, майтап няма, без нея тоя сериал няма да е същия. Това е пълна простотия да убият един от главните герои. Разбирам да я пускаха в 1-2 епизода на сезон, ама да я убият...Много ми е интересно да прочета мнения в някой официален форум на сериала. Надявам се, че сценаристите малко или много се съобразяват с желанието на феновете. Трябва да се поразровя за такъв форум, ако пък някой знае такъв, да го дава. Ами според мен ша стане същото като с Трей.Щото наистина сериала няма да е същия без Мариса Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 http://www.petitionspot.com/petitions/savemarissacooper SAVE Marissa Cooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Подкрепих я! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 вероятноста тази подписка да спаси Мариса си е страшно малка, ама пък нека се подкрепи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.