danio Posted May 1, 2006 Author Share Posted May 1, 2006 Ми в www.subs.unacs.bg ги има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Абе няма ли да цъфнат от някъде титри за 23 епизод...?Има го от 1 седмица в локалния...а субс няма :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Абе няма ли да цъфнат от някъде титри за 23 епизод...?Има го от 1 седмица в локалния...а субс няма :ph34r: По принцип се бавят около 1-2 седмици..нека да ги изпипат..да няма много правописни грешки Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Да бе те и на миналия епизод се бавиха 1 седмица ама бяха отврат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 23 epizod subs Gledax 23 epizod zariben e mn v kraq Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 Да ве и аз го гледах,че и 24 гледах ама нещо....не че съм разочарован ама някак си имах по-големи очаквания за развитието на действието към края на сериалчето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 Да ве и аз го гледах,че и 24 гледах ама нещо....не че съм разочарован ама някак си имах по-големи очаквания за развитието на действието към края на сериалчето... Q kaji kvo stava v 24 seriq plzz 4e mi e mn interesno a vidqx te dnes sa q ka4ili movies.hu Link to comment Share on other sites More sharing options...
koce Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 според мен сериала си е един вид сапунка по американски Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Да ве и аз го гледах,че и 24 гледах ама нещо....не че съм разочарован ама някак си имах по-големи очаквания за развитието на действието към края на сериалчето... Свали си трейлъра на последния епизод ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Свали си трейлъра на последния епизод ... Ако ми дадеш линк..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Ако ми дадеш линк..... Eто Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Ммммда доста интригуващо звучи така....!Сега ни остава само да чакаме да излезе и последния епизод и да разберем кой ще затрият накрая за да може сериалът да остави трайна лепкава следа в мозъците ни(поне моят де)..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Гледах 24-ти епизод ?! Е така ли майна ще завърши филма ?!?? edit: Аа разбрах че ще има и 25 епизод 25.The Flame that burns Смъртта на един от главните характери прибуждава Сет да се затвори в себе си.Раян прави ДНК тест за да докаже че бебето на Тереса не е негово.Резултата ще определи дали Мариса и той ще се съберат отново или не.Накрая един от нашите любими гепой е заклещен в пожар,който обхваща The Bait shop.Финалът ще постави четвърти сезон в съвсем друга посока. С нетърпение го очаквам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 24 epizod kurti mivki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazel Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Абе аз нещо друго четох за последния епизод. Взето е от сайта www.theocshow.com 3.25 - "The Graduates" - May 18, 2006 Julie and Marissa have a huge disagreement. After having a heart attack, Sandy is rushed to the hospital. Kirsten and Seth are devastated. Taylor and Summer spy on Dr. Roberts. Ryan drops by Theresa's apartment to talk but she is not alone, Eddie and another man are there. Last Episode of Season 3... А ето какво се очаква за 4-тия сезон на OC The OC will be back for Season 4. According to Josh Schwartz he is planning a major reinvention of the show next season. Season 4 will include Kaitlin moving back to town and the show somewhat centering around her along with Taylor becoming a season regular. I will post more news as I get it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Баси вземете си изтрийте spoiler-ите от постовете .... особено Hazel -> що не вземеш да го разкажеш в подробности а ? За к'во да чакам две седмици за последния .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Току що гледах последния епизод и честно казано вече съм наистина разочарован - някак си ми се видя много плоско и глупаво измислен и направен....В интерес на истината няма нищо общо с тези неща които сте писали в по-горните постове....Ама и вие ще го видите и ще си кажете мнението... Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Току що гледах последния епизод и честно казано вече съм наистина разочарован - някак си ми се видя много плоско и глупаво измислен и направен....В интерес на истината няма нищо общо с тези неща които сте писали в по-горните постове....Ама и вие ще го видите и ще си кажете мнението... Абсолютно .... личи си, че са стигнали до там не по собствено желание .Незнам как ще задържат интереса следващия сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Можете ли да ми кажете кой епизод от кой сезон даваха в четвъртък по БТВ? Важно е... Благодаряяяяяяя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Можете ли да ми кажете кой епизод от кой сезон даваха в четвъртък по БТВ? Важно е... Втори сезон, 22-и епизод. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Е тва беше ГАДНО не е истина супер гадно завърши този сезон. Дано 4-я за който се говори да е по-як и оптимистичен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazel Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Хора, това бе най-депресиращият епизод след онази поредица серии с Оливър. Супер се сдухах. Дано наистина нещата станат по-оптимистични следващия сезон. А сега ще ходя да роня сълзи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Баси депресията...откъде ти дойде Мен по принцип ми действат така неща,които са направени като хората и наистина имат някакво въздействие - а тоя край просто беше плосък и някак си дори отегчителен - имам чувството че и аз бих могъл да напиша по-добър край за Мариса...като се сетя чак се ядосвам така че спирам Отиде ми вече и желанието да чакам новия сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 а някъде да има субс за 25 еп.. немога да намеря никъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 мда кофти край... но в новия сезон ще гледаме изпълненията на Кейтлин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.