ludoto_mimi Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Към тези които са гледали новите серии....какво мислите за новата приятелка на Сет? <{POST_SNAPBACK}> Онази дето си пада хем обратна,хем не?Ми готина е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Сериалът е супер.Голям фен съм му. Исказвам благодарности на danio за ъплоуда на филма в вареза Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 какво мислите за новата приятелка на Сет Страхотна е! Но на мен любимата ми е Ана. Появяваше се в няколко епизода от първи сезон. Много сладко девойче Link to comment Share on other sites More sharing options...
EM1N3M Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Към тези които са гледали новите серии....какво мислите за новата приятелка на Сет? <{POST_SNAPBACK}> Ми тя сега ходи с Мариса така чееее... Не че имам нещо против тях двете де А в data.bg ги има до 14-ти епизод а на subs.unacs.bg има супер субтитри Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 8, 2005 Author Share Posted March 8, 2005 В вареза вече има 11 епизода от сезон 2, 11-тия е без субтитри <{POST_SNAPBACK}> Всички са с субтитри, но понеже ги преместиха продължих да ги качвам тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 men lichno mnogo me kefi starata priqtelka na set - briunetkata, ma sym zabravil kak se kazvashe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 men lichno mnogo me kefi starata priqtelka na set - briunetkata, ma sym zabravil kak se kazvashe... <{POST_SNAPBACK}> Казва се Самър (Summer) и като гледах последната серия от 2 сезон,май май пак станаха гаджета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeglos Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Не че нещо, ама недейте да издавате какво ще стане дее.. Има хора, които не са гледали новия сезон и ще им развалите кефа от изненадите в него, така че тихо! А иначе тук са качени до 14 епизод. На първата страница дадох линк към всичко качено тук. Погледнете ги Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 xaxaxxa hubavo, sha si malchim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Казва се Самър (Summer) и като гледах последната серия от 2 сезон,май май пак станаха гаджета <{POST_SNAPBACK}> da be verno che summer beshe... neveroqtna macka mnogo me kefi po qka ot neq ne vidqh v seriala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Не че нещо, ама недейте да издавате какво ще стане дее.. Има хора, които не са гледали новия сезон и ще им развалите кефа от изненадите в него, така че тихо! А иначе тук са качени до 14 епизод. На първата страница дадох линк към всичко качено тук. Погледнете ги <{POST_SNAPBACK}> Ако имаш предвид моето изказване за Самър и Сет ,то това се случва в 14 епизод(последния които има на вареза) .Аз също ги гледам от тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
st_jt Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Аз съм поредния мноооооого голям фен на сериала. Почти всяка вечер проверявам дали не се е появил поредния епизод в Warez-а и с нетърпение тегля. Просто всеки пореден епизод на този сериал ми действа като поредната доза наркотик. В този ред от мисли danio благодаря ти, че ме зареждаш. Но имам едно питане - 14 епизод от втори сезон не ви изглеждаше като последен за сезона? Дали има още серии от този сезон? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 9, 2005 Author Share Posted March 9, 2005 Аз съм поредния мноооооого голям фен на сериала. Почти всяка вечер проверявам дали не се е появил поредния епизод в Warez-а и с нетърпение тегля. Просто всеки пореден епизод на този сериал ми действа като поредната доза наркотик. В този ред от мисли danio благодаря ти, че ме зареждаш. Но имам едно питане - 14 епизод от втори сезон не ви изглеждаше като последен за сезона? Дали има още серии от този сезон? <{POST_SNAPBACK}> И той не е и последния.Те са към 24 епизода просто още не са излезли.Ето го листа с епизодите които са готови и датите на които излизат Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Страхотен сериал,може би един от най-добрите правени някога.Целият актьорски състав много ми харесва. С нетърпение очаквам всяка нова серия!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sportboy Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Ами кво да кажа за сериала?Заедно с Приятели се нарежда на едно от челните места на сериали правени някога.Всички актьори ми кефят ама Самър,Алекс и Мариса просто Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Хайде и аз да се пиша към феновете. Въпреки, че нищо не може да замени мястото, което заема Ал Бънди в сърцето ми, не съм пропускал нито серийка от този сериал. Не всеки сериал може да ме накара да го гледам с такъв интерес, захлас и внимание. Не знам дали дори е имало друг сериал, който съм гледал по този начин. И на края на всеки епизод - Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon4o Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Nqkoi znae li kade ima subtitri za pyrviq sezon na The O.C. 10x Predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 9, 2005 Author Share Posted March 9, 2005 Nqkoi znae li kade ima subtitri za pyrviq sezon na The O.C.10x Predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 А сезон две кога ще започне по ТВ-то ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 15 епизод от втори сезон според расписанието ще излезе днес, а кога ще бъде качен някаде ? За субтитри не питам, може и без тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 10, 2005 Author Share Posted March 10, 2005 15 eпизод го дават по FOX тази вечер.Утре сутринта ще го има в БГ торентите.А аз ще го кача най късно в събота ако има място в FTP Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Аз искам да питам нещо за първия сезон. Преди го бях виждал с БГ Аудио от БТВ, а сега в папката на THE O.C. Season 1 тва с бг аудиото ли е или трябват събс. И ако са със събс някой може ли даде линк с бг аудиото, щото не мога да ги намеря нещо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 10, 2005 Author Share Posted March 10, 2005 Вече няма с БГ аудио.Само с суб Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 danio искам да те помоля като качиш нова серия на О.С. да пишеш тук...просто не ми се занимава секи ден да търся... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 danio искам да те помоля като качиш нова серия на О.С. да пишеш тук...просто не ми се занимава секи ден да търся... <{POST_SNAPBACK}> Малеее, то щото е баси сложното нещо...ц,ц,ц. Ще ти се скърши мишката, ако направиш няколко кликвания повече. Сакън! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.