danio Posted June 4, 2005 Author Share Posted June 4, 2005 В subs.unacs.bg ги има всички.Аз досега не съм имал проблеми с нито едни субтитри.Проблема си е в теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Защо не мога да подкарам епизод 17 . Като се опитам да го пусна с Windows Media player или BS player дава грешка . Най-интересното е , че с Virtual Dub го отваря ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Има ли ги качени някъде епизодите от 2ри сезон ( от 20 до 24 , че в "японския пич" май ги има само до 19 :( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 И аз съм търсила, но ги няма! Най-добре е с torrent-ите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 11, 2005 Author Share Posted June 11, 2005 Еми няма ги в movies.co.jp.Сигурно няма и да ги има защото Dreamer не ми дава достъп да FTP.Ако някой който има достъп до него се сети да ги качи ще ги има.Иначе за GGBIT ги има в movies.hu.Незнам може и вие да можете да влизате в него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Те могат но как да ги гледат ... като се пускат онлайн, а те са на евроком .. а за свалянето - знаеш кога става Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 11, 2005 Author Share Posted June 11, 2005 Еми не можете ли да си ги свалите от DC++.Ако искате може да ги свалите от мен.Аз последните серии ги имам от 17 до 24.Другите ги изтрих.Кажете ако трябва да влеза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 тва ми стана любимият сериал... досега не бях гледал филм толкова дълго време колкото тоя сериал кофти че го изгледах за 1 седнуца и сега трябва да чакам до новия сезон... има един сериал One Tree Hill който казват че приличал на The O.C. и сега си го свалям да го гледам и него Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 тва ми стана любимият сериал... досега не бях гледал филм толкова дълго време колкото тоя сериал кофти че го изгледах за 1 седнуца и сега трябва да чакам до новия сезон... има един сериал One Tree Hill който казват че приличал на The O.C. и сега си го свалям да го гледам и него <{POST_SNAPBACK}> Първоначално не харесвах One Tree Hill но после ми хареса повече от O.C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Първоначално не харесвах One Tree Hill но после ми хареса повече от O.C <{POST_SNAPBACK}> е аз засега гледах само първата серия и не е кой знае кво но ще видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Като изгледаш първите 2 сезона = 45 серии ще разбереш, че е доста добър, но не е чак толкова подобен на The O.C. доста по заплетен е, по динамичен и е повече драма, но пък е по реалистичен. Изобщо втори подобен на The O.C. няма Иначе всички серии на OTH от сезон 1 и 2 са тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 18, 2005 Author Share Posted June 18, 2005 Някой ако иска някой от последните епизоди да каже да ги кача на нашия торент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Za men OTH e po-dobar ot OC,a tova zna4i 4e e mnogo dobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 19, 2005 Author Share Posted June 19, 2005 Аве за какво всеки сравнява "ония филм е по хубав от тоя".Като не ви харесва не го гледайте.За какво сравнявате два резлични филма.Всеки филм за себе си е хубав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerji Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Някой ако иска някой от последните епизоди да каже да ги кача на нашия торент. <{POST_SNAPBACK}> Az iskam da gi ka4i6!No ako moje6 da mi kaje6 kade e tozi torrent!Blagodarq Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 30, 2005 Author Share Posted June 30, 2005 Грешка.Изтрийте ми поста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted July 28, 2005 Author Share Posted July 28, 2005 Знаете ли че датата на премиерата на 3ти сезон е променена от ноември месец на 8 септември http://epguides.com/oc/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
somthingthat Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 serial4eto e mnogo gotino,dano ne go otlojat poveche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 super 4e datata e promenena ! i bez tva ne moga da 4akam pove4e xaaaxaxaxaaxxaax Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted September 7, 2005 Author Share Posted September 7, 2005 Ами 1 епизод вече е излезнал но с гадно качество.Сега го свалям който иска мога да го шерна в DC++.В петък ще го има с по хубаво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 най-накрая пак започна първата серия е супер яка.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Някой ако иска някой от последните епизоди да каже да ги кача на нашия торент. <{POST_SNAPBACK}> Аз искам от 20-ти епизод до края ама не в торента а някъде другаде ако може . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 най-накрая пак започна първата серия е супер яка.... <{POST_SNAPBACK}> Айй от арената ли го намери Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 torrents-bg.com ima go ot v4era Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted September 8, 2005 Author Share Posted September 8, 2005 Аз искам от 20-ти епизод до края ама не в торента а някъде другаде ако може . <{POST_SNAPBACK}> Къв ГГБИТ ли си ако не аз мога да ги сваля и да ги изтеглиш от мен в DC++.Нали за втори сезон говориш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.