melo_girl Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Някой ще качва лио новите серии във филмовия сайт (вие-знаете-кой)? Много ви моля 'штото от DC++ е много досадно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 http://www.arenabg.com/details.php?id=7666 - 22-ри епизод Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Аз сега дърпам 21-ви и 22-ри от арената,като приключа ще ги кача на локалния торент.Стига да има желаещи да ги свалят оттам де. А пък ако някой с по-бърза връзка(аз съм на 18лв на Евроком)също е решил да ги ъплоудне на локалния тракер,да казва,да не се повтаряме,а и всички да дърпаме от един,по-бързо ще става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 6, 2005 Author Share Posted May 6, 2005 Качвай ги на торента че да ги свалям Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Веднага щом ги сваля,ще ги кача на торента Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 7, 2005 Author Share Posted May 7, 2005 Видях че единия го има.А 22.Ама скоростта дето го свалям ми е 6кб за какво толкова бавно.Аз ако го свалях от арената щеше да е по бързо Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Видях че единия го има.А 22.Ама скоростта дето го свалям ми е 6кб за какво толкова бавно.Аз ако го свалях от арената щеше да е по бързо <{POST_SNAPBACK}> Имам и 22-ри,но наистина скороста е бавна,няколко човека лиийчват от мен в момента и се досещаш какво става със скоростта.Дърпай от арената,поне в момента има много пииъри,и ще дърпаш доволно бързо Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 7, 2005 Author Share Posted May 7, 2005 Ами никой не лийчва при условие че няма сиийдър.И когато аз бях пуснал да сиийдвам нямаше друг освен мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Ами никой не лийчва при условие че няма сиийдър.И когато аз бях пуснал да сиийдвам нямаше друг освен мен. <{POST_SNAPBACK}> Аз сега го спрях,иначе лийчват други неща от мен,но ако ще го сваляш от нашия тракер ще го пусна пак. PS-вече го пуснах,ако някой иска да дърпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 7, 2005 Author Share Posted May 7, 2005 Дано да е с малко по висока скорост иначе се отказвам ще чакам на DCC++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Вече имам свален The O.C. 2x21 .Share-нал съм го в dc++ hub: dc.evrocom.net:1111 nick: [GGBIT]UncleFester Който иска може да го дръпне. ~edit~ Вече и 22 епизод имам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Дано да е с малко по висока скорост иначе се отказвам ще чакам на DCC++ <{POST_SNAPBACK}> Ами пробвай,ако те удовлетворява скоростта дърпай,ако не,ще го махам торента Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 7, 2005 Author Share Posted May 7, 2005 Вече имам свален The O.C. 2x21 .Share-нал съм го в dc++hub: dc.evrocom.net:1111 nick: [GGBIT]UncleFester Който иска може да го дръпне. ~edit~ Вече и 22 епизод имам! <{POST_SNAPBACK}> Хайде пак да влезеш че не съм свалил 22епизод Link to comment Share on other sites More sharing options...
splt-rmx Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 а някакви субтитри за последните ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 а някакви субтитри за последните ? <{POST_SNAPBACK}> Субтитри можеш да намериш тук. PS-а някой знае ли кога ще излезне 23-ти епизод ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 На някой да са му попадали субс за 21 епизод , потърсил сам предварително но не намерих Ето за 22-и епизод - ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Ето за 22-и епизод - ТУК <{POST_SNAPBACK}> Еми там има и за 21-ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Малко след моя пост са го ка4или :allien Виж , 4е го има още в топ10 нови Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 13, 2005 Author Share Posted May 13, 2005 А 23 епизод някой на dc++ защото свалям с кб от торент и още не съм на половината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Оки ,след 1 час е свален и който иска да го тегли от kolioeng w в DC++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 13, 2005 Author Share Posted May 13, 2005 Много бавно го свалях и се отказах-16кб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 А 23 епизод някой на dc++ защото свалям с кб от торент и още не съм на половината. <{POST_SNAPBACK}> Аз го имам.Във дц++ съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Качеството не е голям проблем, проблема е в това че филма почна много да затъпява, от весело тиин филмче с комедиини елементи се превърна във все по тъпа семейна драма <{POST_SNAPBACK}> Прав си брат,сериала затъпя сериозно Просто почна да става много драматично Развалиха филма Сега ако и бабта се намеси по-сериозно ще се откажа вече да го гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Ами няма за кога да се отказваш, защото сезона почти свърши. Остава да се надяваме, че на есен, когато започва сезон 3, нещата ще се оправят. Иначе, мога да ви препоръчам сериала "One Tree Hill", защото прилича на The O.C. и в същото време е достатъчно различен и с не по малка интрига. Лошото за тези които не зацепват english е, че няма субтитри на български, но предполагам че ще се намери някой да го преведе скоро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 15, 2005 Author Share Posted May 15, 2005 Наистина че филма вече не е комедия ами прилича повече на драма ама не е тъп бива го има смешно на някои места обаче е различен от сезон 1.И сигурно за това вече не ме привлича да го гледам както преди но няма се отказвам ще си го гледам докрай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.