danio Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Участват Benjamin McKenzie в ролята на Раян Атууд Mischa Barton в ролята на Мариса Купър Peter Gallagher в ролята на Санди Коен Kelly Rowan в ролята на Кирстън Коен Adam Brody в ролята на Сет Коен Rachel Bilson в ролята на Самър Melinda Clarke в ролята на Джули Купър и други “Ориндж каунти" е истински рай: богат, прелестно красив крайбрежен квартал, където всичко и всички са образ на самото съвършенство. Но под бляскавата мантия на охолство се крие един съвсем различен свят – свят на изневери и скрита самоличност, където идеалните членове на семейства живеят своя прикрит, таен живот. Раян Атууд е 16-годишно момче, притежаващо завиден ум и изключителен коефициент на интелигентност. Той обаче е арестуван за участие в кражба на автомобили. За негов защитник е назначен справедливият Санди Коен (в ролята – Питър Галахър). Нито единият от тях не предполага последиците от тази среща. След като майката на Райън го гони от дома си, Санди решава временно да приюти бурния младеж. Съпругата му – Кирстен е образец на жена, съпруга, майка и бизнес дама. С тях живее и синът им Сет, който със спокойния си нрав и мечтателски порив съвсем не се вписва в общата картина на богаташките деца. Двамата тийнейджъри очевидно са съвсем различни, но това не им пречи отлично да си паснат. Историята на сериала ни пренася в дома на заможното семейство Коен. Прекрасната им къща, изискано обкръжение и безоблачно ежедневие се преплитат с чисто човешките им страхове, грешки и пороци. Действието умело ни пренася от уюта на дома в динамиката на бизнеса, тийнейджърските грешки и полемиката за цената на истинската любов и човешките достойнства. Всичко останало за сериала от от тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeglos Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Тъкмо си мислех да пусна такава тема! Филма е страхотен.. ама не се ли пишеше Orange County? Както и да е.. ако някой намери някакви фен сайтове на филма да ги постне тук.. ще съм благодарна Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Да има, зарибени Да пише се The Orange County, съкратено The O.C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeglos Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Да има, зарибени за съжеление от сезон 2 намерих локално само първите 3 епизода, но работя по въпроса да си намеря и останалите..Иначе сериалчето е много хубаво Да пише се The Orange County, съкратено The O.C. <{POST_SNAPBACK}> Епизоди от 1 до 11 тук и от 11 до 14 тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Епизоди от 1 до 11 тук и от 11 до 14 тук. <{POST_SNAPBACK}> Да, видях по-горе линковете, благодаря отново Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian_a Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 FILMA E NOMER 1!Az sum fen nomer 1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Seriala e nomer 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Браво на всички за пост номер едно. Някой да е чул кога пак ще го пуснат по телевизията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 8, 2005 Author Share Posted March 8, 2005 Браво на всички за пост номер едно. Някой да е чул кога пак ще го пуснат по телевизията? <{POST_SNAPBACK}> Май няма да е скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Interesen serial Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeglos Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Някой да е чул кога пак ще го пуснат по телевизията? <{POST_SNAPBACK}> Втория сезон трябваше да тръгне някъде към средата на януари, но като гледам наистина няма да е скоро. Може би изчакват да се излъчат повече серии и да купят всичко наведнъж.. знам ли?.. Да се надяваме, че ще го пуснат скоро!!! Да, видях по-горе линковете, благодаря отново Моооля Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Този сериал ми е може би най-любимия. Много е готин и много ме радва . И аз искам да знам кога ще го пускат по БТВ, щото много ми се гледа!!! Ето и 1 фенсайт, ако не го знаете още www.theoconline.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Има ли зарибени по този сериал.Не знам за вас, но на мен ми е любим. <{POST_SNAPBACK}> И на мен ми е любим , по телевизията като го даваха , беше много яко , а сега си тегля сериики от warez.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Любимият ми сериал Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 ne e losho serialcheto, i az gledah nqkolko serii i intrigite ne sa loshi, ama aktrisite sa mnogo zdravi brantii maina! Ako ne za drugo samo zaradi tqh shte go gledam pak seriala... ama ne i da go svalqm... ako go pusnat po tv-to moje, ma inache ne mi se zanimava aide Peace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Любимият ми сериал <{POST_SNAPBACK}> Станахме двама Link to comment Share on other sites More sharing options...
popimoni Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 филма наистина е супер и на мен ми е любимия сериал Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiter Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Tova e nai-qkia serial koito sam gledal prez jivota si. Samnqvam se 4e ima hora na koito da ne im haresva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolev83 Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Seriala si e super.Lubimiq mi.Az sam edin ot nai-golemite mu fenove.Ne sam propusnal i sekunda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Naistina seriala si e mnogo iak.Predi mesec 4etoh vuv vestnika ,4e 6te puskat vtoriia sezon v USA,ama neznam koga 6te doide pri nas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Naistina seriala si e mnogo iak.Predi mesec 4etoh vuv vestnika ,4e 6te puskat vtoriia sezon v USA,ama neznam koga 6te doide pri nas? <{POST_SNAPBACK}> bydi siguren che pone v warez.ru shte se poqvi shtom go pusnat v Shtatsko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 В вареза вече има 11 епизода от сезон 2, 11-тия е без субтитри Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 eto vidqhte li? ima gi daje veche tuk, taj che svalqjte i gledajte Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 ama aktrisite sa mnogo zdravi brantii maina! <{POST_SNAPBACK}> Ти ако знаеш какви ги вършат тия брантии в новият сезон Може да погледнеш няколко снимчици на http://theOC.hit.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Към тези които са гледали новите серии....какво мислите за новата приятелка на Сет? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.