Jump to content
BulForum.com

Честит 8-ми март, уважаеми дами!

PSYCHOSIS

Recommended Posts

4estit 8-mi mart na vsi4ki jeni!Neka vseki podari na lubimata jena do sebe si podaruk ili cvete,za6toto tozi jest kara jenata da se 4uvstva jelana i obi4ana!

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Честит 8 март и от мен на всички жени. Този ден е за вас, пожелавам ви да му се насладите, както подобава :)

Честит Празник на по-добрата половина от човечеството!!!!0053.gif Какво представлява един мъж,без добрата си половинка?Да сте живи и здрави и да внасяте повече доброта и красота на този Свят0138.GIF

Аз за съжаление познавам лично само великолепната BlackWinterDay,но съм получил истинско удоволствие от общуването в този форум и с други представителки на много по-прекрасната половина от човечеството.

Желая на всички дами само прекрасни мигове,много здраве ,късмет и да намерят своята единствена половинка,човекът който е роден само за тях.

Благодаряааа :P

Честито и от мене на останалата женска част във форума!

Мерси и от мене :) Приятно празнуване довечера на всички :)))

Честито на всички дами от нашия форум и в цяла България :D Пожелавам ви много щастливи моменти и най-вече ЛЮБОФФ :P

4estit praznik dami :love

Vupreki 4e tozi den ne trqbva da e vednuj v godinata,a pone 31 puti v meseca, vi pojelavam dnes da se po4uvstvate istinski jelani i obi4ani,kakvito naistina ste! :wub:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...