PSYCHOSIS Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Честит празник на всички майки, баби, дъщери, сестри, приятелки, гаджета, любовници и въобще - на всички ЖЕНИ! Много ви обичаме! И ако пропускаме да го показваме ежедневно, нека този ден бъде посветен изцяло на вас! Кой каквото ще да казва, но мъж без жена до себе си...няма да го бъде! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
foggy Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Честит празник! Без вас на къде... Както казва Твен: "Понякога ви обичаме, понякога ви мразим, но и когато ви мразим, то е защото ви обичаме!" Не се сещам за нищо специално, но без претенции за оригиналност ще взема на заем няколко думи от Буковски: "Жените... ах, жените са магия!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Честит Празник мила Галя Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Честито и от МЕН Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Честито и от мен!Обещавам да слушам повече! А аз да неслушам Честит празник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Честит празник на всички жени.Нека всеки ден да бъде за вас като този Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Честит празник на всички жени.Нека всеки ден да бъде за вас като този <{POST_SNAPBACK}> bapalno saglasen neka vsi4ko da vi se sbadne [rez novata godinai majete vi da vi se radvat se edno ste angel4eta Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Честит празник на всички дами и от мен. Бъдете живи и здрави и винаги засмени! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Присъудинявам се към поздравите на преждеписалите форумци !!!! Да ударим по едно за здравето на нашите дами !!!! Че без тях светът нямаше да е особено добро място за живеене! А ние нямаше да сме пълноценни същества Наздраве!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Честит празник на всички български жени!!!И все така да продължават да са наи-хубавите и умните! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Честит празник на всички жени ! Здраве ! Щастие ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 4estit 8 mart i ot mene dami Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Благодаря за хубавите пожелания!!! Трогната съм. И аз желая на всички дами да се чувстват специални във всеки ден от годината,а не само на празниците. А на мъжката част да са щастливи и обичани от половинките си. И не забравяйте,че този празник е идеалният ,за да покажете обич и уважение към Майката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Честито и от мене Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Честито на всички дами Дано си прекарате празника супер и с любимите хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Честито и от мен! На всички дами, и не забравяйте, че ви обичаме, и не мислим само за едно нещо, което е разпространено схващане... Дайте ни възможност, и ще ви накараме да се чувствате обичани! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 4estito i priatno napivane dove4era! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Chestit 8-mi mart:) <---- ЕДИТ:Незнам кой от модераторите ми е едит-нал поста,но моля ви се като го правите,поне го правете на кирилица,защото на латиница в този форум не пиша! И ако обичате,бадете така добри да ме информирате когато едитвате пост.Това си е чисто нарушение на личните права.Можете да напишете какво ли не,и после да излезе че аз съм го писал...това в този конкретен случай е просто абсолютна некоректност!Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Да ви е честит празника скъпи жени! Пожелавам ви всичката обич на света, подарена от мъжете до вас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 И аз много благодаря и пожелавам на всички жени здраве и любов! Специални поздрави за майка ми и сестра ми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Честит празник. Да сте живи, здрави и винаги усмихнати! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 4estit praznik, mili dami, pojelavam vi vseki den da se 4uvstvate taka obichani i jelani kakto dnes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandro Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 4estiti 8 mart na vsi4ki dami- respect za maikite (obi4ame vi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Присъединявам се към поздравленията отправени от всички. С тях (жените) - зле.....без тях обаче....още по-зле... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.