Jump to content
BulForum.com

aze search toolbar деинсталиране

steff

Recommended Posts

prosto e ili trqqq da rovi6 za programa ili preinstall na windowsa

ako iska6 si skanirai s ad-aware 6 da nqma6 nqkoi gaden ad-aware

ne stava s ad-aware

рових навсякъде трих всичко, но има един dll, който не може да се изтрие и когато рестартирам Internet Explorer тъпия тулбар се появява отново заедно с всичките му простотии :sayjin

• 3 weeks later...

И аз имах досадни туулбарове...

Пробвах с Ad-Aware, F-Prot, Spybot... Не ставаше!

Накрая се спрях на доста по-тежичкото решение Norton Antivirus 2005, който помогна!

{edit}

DLL-а se.dll ли се казва ;)

не докосвай нортона!!Ще ти скапе виндоуса за седмици.

Пробвай Advance Uninstaller pro,(www.data.bg го имаха май) :blink:

и моля,остави ИЕ-то настрана и пробвай по-съвременен браузър

www.opera.com

www.mozilla.org

Пробвай Advance Uninstaller pro,(www.data.bg  го имаха май) :blink:

www.opera.com

www.mozilla.org

извинявам се ,че не е по темата,но се чудя какви са тези браузъри-opera i mozilla?какво представляват?аз сега тегля опера,но знам точнно какво е.моля обяснете ми,все пак съм само момиче на 13 :D

edit:вижте качих си опера,сега качвам да видя и mozilla и не знам коя да избера.аз задължително оставям с ИЕ,заради изостаналите ми родители,но искам да пробвам и някой друг,препоръчайте-опера не ми харесва много,но едва ли мога да имам 3 браузъра ;)

извинявам се ,че не е по темата,но се чудя какви са тези браузъри-opera i  mozilla?какво представляват?аз сега тегля опера,но знам точнно какво е.моля обяснете ми,все пак съм само момиче на 13 :D

Това са просто други програми-браузъри, които можеш да си инсталираш.

Този пост най-вероятно си го написала с помощта на Internet Explorer - виж какво пише в заглавието на прозореца, с който гледаш форума.

Та Internet Explorer е просто браузър, който 'върви' заедно с Уиндоус, и се инсталира като част от него при инсталирането на Уиндоус.

Както и много от съфорумниците тук, и аз ти препоръчвам да НЕ го използваш, а си инсталирай алтернативен такъв браузър, като Opera, Firefox. Тези двата са най-известни напоследък, който и от двата да ползваш, няма да сгрешиш, да продължа със съветите, инсталирай и разучи Firefox, няма да съжаляваш. Понеже Internet Explorer ти се инсталира с опер. система, и няма почти никакви възможности сам по себе си, затова го ползваш 'наготово'. С Firefox може да ти се наложи да отделиш малко време докато го настроиш според вкуса си (имаме си специална тема във форума в Win_Appz), но гаранция, че така ще свикнеш с него, че ще се чудиш как си ровила в нета с Internet Explorer :)

И двата браузъра,които ти предложих са много по-напреднали от този,който си върви с уиндоус.При4ината да имащ тулбарове и спайуер и адуеар ,е понеже ИЕ е с МНОГО слаба зашита и не е бил обновяван от 2 години.

Вярвам 4е и двата ще ти харесат много-пове4е от ИЕ,щом си поиграеш малко с тях.Нещото което ги прави наистина много по добри е удобството на използване...Т.Нар. "Tabbed Browsing",което ИЕ няма.

за операта ше ти трябва сериен номер,за да махнеш рекламите в горния край.

help>register opera

oi,и не мисля 4е моми4етата отстъпват на мом4етата по схватливост и разбиране от комп.

браъзъра е направен прост и удобен,по-удобен от ИЕ. :)

С Norton съм от около 2 месеца вече и не ми се е скапал Windows-а...

Като browser и аз ти препоръчвам Firefox,просто защото от всички изброени по-горе е най-лесен и най-user friendly(не че другите не са)

Пробвай Advance Uninstaller pro,(www.data.bg  го имаха май) :blink:

www.opera.com

www.mozilla.org

Ти си бил голям "разбирач" и сигурно много си чел0004.GIF Прочетох и вторият ти пост и от там разбрах,че се изказваш неподготвенblabla.gif А сега по темата-влизаш под "Save Mode" в комютъра,пускаш си "Ad-Aware",изчистваш си машината и си готова,ако незнаеш как се старира под "Safe Mode" питай0104.GIF

az pek edin toolbar go mahnah kat po4nah da izklu4vam vsi4ki procesi i taka se opravi. Ina4e mu davah deinstall ot controlpanel i go maha6e no sled restart idva6e pak.

Ти си бил голям "разбирач" и сигурно много си чел0004.GIF Прочетох и вторият ти пост и от там разбрах,че се изказваш неподготвенblabla.gif А сега по темата-влизаш под "Save Mode" в комютъра,пускаш си "Ad-Aware",изчистваш си машината и си готова,ако незнаеш как се старира под "Safe Mode" питай0104.GIF

Мис Емотикон,

haha,izpolzvam Linux(ubuntu),a ne windows.Otdavna go zaryazah wina.

ne izpolzvam nikakvi spyware ili av programi otdavna,i dam-moje i da znaya pove4e ot teb :rolleyes:

и устроиство се пише с Й! :lol:

i advance uninstaller ima takava funktsiya-da maha ie toolbarove.

Баси кича!?!? Тука да не сме 1А група от някоя детска градина?

По въпроса, има се Google за тая работа. Та кво каза бай Гугъл:

Go to Control Panel>Tools>Folder Options>View tab,and enable 'Show hidden files and Folders',uncheck 'Hide Protected operating system Files(recommended)' now hit Apply>OK.

Then boot into Safe Mode by tapping the F8 button at startup and delete the following:

C:\WINDOWS\System32\azesearch.ocx<-file

C:\WINDOWS\System32\gah95on6.exe<-file

C:\Program Files\AutoUpdate<-folder

C:\WINDOWS\System32\inidle.exe<-file

C:\WINDOWS\System32\iex32.exe<-file

Now reboot normally and post a fresh log please.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...