ToKKo Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Така, клиента е ето тук. Докато го теглите се регнете на страницата. Аа, да има бая пачинг, но не се отчайвайте за около 30 минс с 15к/с се ядва. Аз съм на 1-вия сървър - Сънфлауър ли, кво беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Шшшшшшш,тва изглежда якооо!!! Фор Фрее ли е и има ли многго хора в сървъра? Изобщо дай малко повече инфо,че нещо почнах да се зарибявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted March 8, 2005 Author Share Posted March 8, 2005 Бетата е оупън за следващите 2-3 месеца, докато се появи официално и тогаз ще искат кинти.. не мисля обаче че заслужава чак да се ръсим за глупости Зарибявам докат дават фрий и така.. снощи в началния град където ме пусна Пайратс Вилидж чак компа ми лагваше от народ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Хм, изглежда зарибено, сега го свалям, ще видим след час-два за какво става въпрос... ТоККо съдейки по screenshots от сайта, тва да не прилича на Lineage II ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted March 8, 2005 Author Share Posted March 8, 2005 Ми на по-стабилна машина иглежда горе-долу като Лин2, но при мен е доста по-грозничко но пък не лагва много и за момента е доста зарибително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Значи ще пусна вечерта да се тегли по осезаеми причини (тегля с 15К ) . Рег-нах се , значи PC-то е 512РАМ , 2.8 Гигахерца , 128 видео карта , а съм на най-бавната тарифа на евроком ... ще има ли проблеми с връзката , компютъра , лага ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
E-Rection Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Играта е супер луда. Даваите да се почваме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Хм, играх го това снощи... Мисля, че е малко по-зле от Lineage II Fighting-ът е добре, предметите са добре, но графиката ми изглежда някакси недодялана, знам ли... Кажете тази вечер тези които я играете някакъв час да се видим и да играем заедно ако искате Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted March 9, 2005 Author Share Posted March 9, 2005 Значи ще пусна вечерта да се тегли по осезаеми причини (тегля с 15К ) . Рег-нах се , значи PC-то е 512РАМ , 2.8 Гигахерца , 128 видео карта , а съм на най-бавната тарифа на евроком ... ще има ли проблеми с връзката , компютъра , лага ... <{POST_SNAPBACK}> Не, абсолютно никакъв. Хм, играх го това снощи... Мисля, че е малко по-зле от Lineage II Fighting-ът е добре, предметите са добре, но графиката ми изглежда някакси недодялана, знам ли... Кажете тази вечер тези които я играете някакъв час да се видим и да играем заедно ако искате <{POST_SNAPBACK}> Ми таз вечер след 21:00 съм @ Пайратс Вилидж, 14 лвл рун (н)ак'кан героинята ми се казва Elpharan, който иска да пише че и без туй сам бавно се дига ЕксПъ. Обаждайте са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Aide koito q irgae taq igra da kaje kade se namira toq Fighter Trainer shtoto stanah lvl. 10 i iskam da si smenq Class-a 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted March 9, 2005 Author Share Posted March 9, 2005 Ми баш в Пайрътс Вилидж. Тама дет са многото народ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Current End Date:3/17/2005 май има проблем тука. каква е тая енд дейт? и имам бутон "Buy Game Time" май не е толкова безплатна колкото се предполага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 май има проблем тука. каква е тая енд дейт? и имам бутон "Buy Game Time" май не е толкова безплатна колкото се предполага. <{POST_SNAPBACK}> Да. И на мен ми го показва това. Трейнъра го намерих , ама сега имам друг проблем Като играя около половин час и играта забива и ми показва някакъв ерор от драйвърите на Видео Картата . Някакви идеи какво да направя за да се оправи тоя проблем Някакви други драъвъри ли да сложа ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted March 9, 2005 Author Share Posted March 9, 2005 Всъщност тва с драйверите до сега само веднъж ми се е случвало, 100 % е бъг в клиента и като гледах форумите са репортнали за проблема, предполагам с някой пач ще се оправи. Играта не е фрий, както и никъде не съм написал.. фрий е бетата, при мен енд тайма е 6/4/2к5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 е това бета ли е или не? нали уж е бета. трябва да е фрий. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 е това бета ли е или не? нали уж е бета. трябва да е фрий. <{POST_SNAPBACK}> тя си е фрии.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamoth Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Ne zvuchi losho igrata makarche ne mislia che e neshto novo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 тя си е фрии.. e като е фрий, защо имам енд дата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted March 9, 2005 Author Share Posted March 9, 2005 Нали бетата все нявга тряя свърши толкоз ли е сложно. След тва ако искаш плащаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 не се разбираме явно. аз си мисля че тия 8 дена дето са ми ги дали са нещо като трайъл. да пробвам.. и да си купя да играя ако искам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted March 9, 2005 Author Share Posted March 9, 2005 Човече нямам идея както вече казах при мен е 6/4 а се регнах точно преди 2 дена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 тва е дискреминация който се регне по-рано печели бонус.. не става така П.С. сега ще я инсталирам... някой в играта ли е в момента да ме светне как стават нещата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 не се разбираме явно. аз си мисля че тия 8 дена дето са ми ги дали са нещо като трайъл. да пробвам.. и да си купя да играя ако искам. <{POST_SNAPBACK}> кат не ти са дават пари за глупости идвай при нас бат` годзи никой няма да ти иска пари (освен към 100000 зулу че да си направим клан ) П.П.: то май от как излезе WoW голяма стана конкуренцията при тоя тип игри Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 тамън и аз гледах темата за R.O.S.E. ... тая Risk Your Life и без това ми е нещо трудна. аз излиам от града и нито един не мога да убия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 тамън и аз гледах темата за R.O.S.E. ... тая Risk Your Life и без това ми е нещо трудна. аз излиам от града и нито един не мога да убия. <{POST_SNAPBACK}> И аз бях така. Пусни си картата с "L" и натисни има едно монстърс там доло ти се появяват едни кръгчета и гледаш кои можеш да биеш и кои не. Гледай каде са зелените от начало Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.