Jump to content
BulForum.com

Risk Your Life

ToKKo

Recommended Posts

Така, клиента е ето тук.

Докато го теглите се регнете на страницата.

Аа, да има бая пачинг, но не се отчайвайте за около 30 минс с 15к/с се ядва.

Аз съм на 1-вия сървър - Сънфлауър ли, кво беше :)

Шшшшшшш,тва изглежда якооо!!! Фор Фрее ли е и има ли многго хора в сървъра? Изобщо дай малко повече инфо,че нещо почнах да се зарибявам.

Бетата е оупън за следващите 2-3 месеца, докато се появи официално и тогаз ще искат кинти.. не мисля обаче че заслужава чак да се ръсим за глупости :)

Зарибявам докат дават фрий и така.. снощи в началния град където ме пусна Пайратс Вилидж чак компа ми лагваше от народ...

Хм, изглежда зарибено, сега го свалям, ще видим след час-два за какво става въпрос... ТоККо съдейки по screenshots от сайта, тва да не прилича на Lineage II ?

Ми на по-стабилна машина иглежда горе-долу като Лин2, но при мен е доста по-грозничко :) но пък не лагва много и за момента е доста зарибително.

Значи ще пусна вечерта да се тегли по осезаеми причини (тегля с 15К ) :tongue . Рег-нах се , значи PC-то е 512РАМ , 2.8 Гигахерца , 128 видео карта , а съм на най-бавната тарифа на евроком ... ще има ли проблеми с връзката , компютъра , лага ... :lol:

Хм, играх го това снощи... Мисля, че е малко по-зле от Lineage II :P Fighting-ът е добре, предметите са добре, но графиката ми изглежда някакси недодялана, знам ли... Кажете тази вечер тези които я играете някакъв час да се видим и да играем заедно ако искате :)

Значи ще пусна вечерта да се тегли по осезаеми причини (тегля с 15К )  :tongue . Рег-нах се , значи PC-то е 512РАМ , 2.8 Гигахерца , 128 видео карта , а съм на най-бавната тарифа на евроком ... ще има ли проблеми с връзката , компютъра , лага ...  :lol:

Не, абсолютно никакъв.

Хм, играх го това снощи... Мисля, че е малко по-зле от Lineage II :P Fighting-ът е добре, предметите са добре, но графиката ми изглежда някакси недодялана, знам ли... Кажете тази вечер тези които я играете някакъв час да се видим и да играем заедно ако искате :)

Ми таз вечер след 21:00 съм @ Пайратс Вилидж, 14 лвл рун (н)ак'кан :) героинята ми се казва Elpharan, който иска да пише че и без туй сам бавно се дига ЕксПъ. Обаждайте са.

Current End Date:

3/17/2005

май има проблем тука. каква е тая енд дейт? и имам бутон "Buy Game Time" май не е толкова безплатна колкото се предполага.

май има проблем тука. каква е тая енд дейт? и имам бутон "Buy Game Time" май не е толкова безплатна колкото се предполага.

Да. И на мен ми го показва това. Трейнъра го намерих , ама сега имам друг проблем :P Като играя около половин час и играта забива и ми показва някакъв ерор от драйвърите на Видео Картата . Някакви идеи какво да направя за да се оправи тоя проблем :confused Някакви други драъвъри ли да сложа ?

Всъщност тва с драйверите до сега само веднъж ми се е случвало, 100 % е бъг в клиента и като гледах форумите са репортнали за проблема, предполагам с някой пач ще се оправи.

Играта не е фрий, както и никъде не съм написал.. фрий е бетата, при мен енд тайма е 6/4/2к5

не се разбираме явно. аз си мисля че тия 8 дена дето са ми ги дали са нещо като трайъл. да пробвам.. и да си купя да играя ако искам.

тва е дискреминация :) който се регне по-рано печели бонус.. не става така :)

П.С. сега ще я инсталирам... някой в играта ли е в момента да ме светне как стават нещата?

не се разбираме явно. аз си мисля че тия 8 дена дето са ми ги дали са нещо като трайъл. да пробвам.. и да си купя да играя ако искам.

кат не ти са дават пари за глупости идвай при нас бат` годзи ;) никой няма да ти иска пари :) (освен към 100000 зулу че да си направим клан :D )

П.П.: то май от как излезе WoW голяма стана конкуренцията при тоя тип игри :woot

тамън и аз гледах темата за R.O.S.E. ... тая Risk Your Life и без това ми е нещо трудна. аз излиам от града и нито един не мога да убия.

тамън и аз гледах темата за R.O.S.E. ... тая Risk Your Life и без това ми е нещо трудна. аз излиам от града и нито един не мога да убия.

И аз бях така. Пусни си картата с "L" и натисни има едно монстърс там доло ти се появяват едни кръгчета и гледаш кои можеш да биеш и кои не. Гледай каде са зелените от начало :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...