efesbe Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Интерисуваме дали сте ходили на "Копривките"?.Как е там,струва ли си да се отиде. И ако някои ми каже някакъв телефон за резервации много ще съм му благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Щяхме да ходим там на 4-5 ама заради снега се отказахме. Казаха ни че е много добра базата там, но не мога да съм 100% сигурен. Ще потърся телефон и ще пиша пак. Излизаше 12 лв на нощувка Link to comment Share on other sites More sharing options...
efesbe Posted March 7, 2005 Author Share Posted March 7, 2005 mnogo 6te sam ti blagodaren ako mi dade6 telefon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 хижата си е направо хотел много е готина , няма да съжаляваш!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Има два които са Копривките. Единият е ГУСВ, а другият - ТСВ. Едното наистина е хижа, а другото е готино доста. Само дето не знам точно кое кое е... Едното се намира до хотел Диана(не отивайте там моля ви...) или бившото Гочо Грозев, а другото е доста по-нататък, но си заслужава ходенето(това ако сте пеша де). Бил съм няколко пъти. Единия път сипнах по левче повече за стая с двойно легло тип спалня...беше бая голяма стаята, парното си го пускаш и контролираш сам като винаги работи поне на някакъв минимум да се подържа, имаше телевизор, телефон, много чисто и всичко. Другите пъти като съм ходил единствената разлика беше в простора на стаята. Другите екстри са default-ски. А цените са като на всички околни - 12-13-14 лева на легло за вечер. Разликата е брутална като качество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 БАзата е доста добра и почти винаги е пълен.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskinin Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 А тва каде се намира по-точно ? Далечко ли е от ПД ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
efesbe Posted March 7, 2005 Author Share Posted March 7, 2005 Ако знаеш хижа"Здравец" каде е. Е там е .На 35-км от Пд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 По мои сметки е по-близо. Гълъбово е на 9км, а според мен е след средата на пътя. И на средата да е стават 20км, но 35 идва далечко. И все пак не съм сигурен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
efesbe Posted March 8, 2005 Author Share Posted March 8, 2005 да,наистина е по близо от 35 км.Малко преувеличих със сметките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 имам телефона на по-луксозната, която описа Gorgar. на мен там единственото нещо, което не ми хареса е че ми се паднаха скърцащи легла 03109/223, 03109/233 или 03109/241. и трите телефона се намират там въпроса е на кой ще ти вдигнат. наистина миналата зима като бях там беше доста чисто и топло. приятно прекарване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
efesbe Posted March 8, 2005 Author Share Posted March 8, 2005 Приятелю,златен си.Много ти благодаря за телефоните Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.