Jump to content
BulForum.com

Хижа "КОПРИВКИТЕ".Ходили ли сте там?

efesbe

Recommended Posts

Интерисуваме дали сте ходили на "Копривките"?.Как е там,струва ли си да се отиде. И ако някои ми каже някакъв телефон за резервации много ще съм му благодарен.

Щяхме да ходим там на 4-5 ама заради снега се отказахме. Казаха ни че е много добра базата там, но не мога да съм 100% сигурен. Ще потърся телефон и ще пиша пак. Излизаше 12 лв на нощувка

Има два които са Копривките. Единият е ГУСВ, а другият - ТСВ. Едното наистина е хижа, а другото е готино доста. Само дето не знам точно кое кое е... Едното се намира до хотел Диана(не отивайте там моля ви...) или бившото Гочо Грозев, а другото е доста по-нататък, но си заслужава ходенето(това ако сте пеша де). Бил съм няколко пъти. Единия път сипнах по левче повече за стая с двойно легло тип спалня...беше бая голяма стаята, парното си го пускаш и контролираш сам като винаги работи поне на някакъв минимум да се подържа, имаше телевизор, телефон, много чисто и всичко. Другите пъти като съм ходил единствената разлика беше в простора на стаята. Другите екстри са default-ски. А цените са като на всички околни - 12-13-14 лева на легло за вечер. Разликата е брутална като качество.

БАзата е доста добра и почти винаги е пълен....

По мои сметки е по-близо. Гълъбово е на 9км, а според мен е след средата на пътя. И на средата да е стават 20км, но 35 идва далечко. И все пак не съм сигурен.

имам телефона на по-луксозната, която описа Gorgar. на мен там единственото нещо, което не ми хареса е че ми се паднаха скърцащи легла :)

03109/223, 03109/233 или 03109/241. и трите телефона се намират там въпроса е на кой ще ти вдигнат. наистина миналата зима като бях там беше доста чисто и топло. приятно прекарване.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...