Jump to content
BulForum.com

Продавам PC-Athlon XP1700+

Recommended Posts

MB:ECS K7S5A -Audio,USB

Дъното поддържа DDR и SDR RAM

CPU:Athlon XP1700+, (Thoroughbred B, 266MHz)

Степинг:AXDA1700DUT3C

JIUHB0313SPBW

FAN:TITAN

RAM:512 SDRAM PC133,PQI(двустранна)

HDD:20 GB ,5400rpm,МAXTOR -ПРОДАДЕН

VC:GF4 64MB/128b,TV Out-ПРОДАДЕНА

CASE:ATX 400W - НОВА

ЦЕНА:360лева

Възможно е и с:

256MB DDR400,PQI(гаранция 24месеца)-инфо на ЛС.

Цена на ЦПУ-то 85лева.

За гарнация никъде не съм писал,освен на определени компоненти.

ВКартата GF4 е продадена.

ЦЕНА без нея -320лева.

Конфигурацията може да бъде и следната:

MB:ECS K7S5A -Audio,USB

Дъното поддържа DDR и SDR RAM

CPU:Athlon XP1700+, (Thoroughbred B, 266MHz)

Степинг:AXDA1700DUT3C

JIUHB0313SPBW

FAN:TITAN

256MB DDR400 , PQI- 24месеца ГАРАНЦИЯ

HDD:80 GB ,7200rpm, 2MB Cache,Excelstor-29месеца ГАРАНЦИЯ

VC:ATI 9550 128MB/128b,8x TV Out,DVI -НОВА, 12месеца ГАРАНЦИЯ

CD-ROM

CASE:ATX 400W - НОВА, 12месеца ГАРАНЦИЯ

ЦЕНА:420лева

Цена на ЦПУ-то 85лева.

За гарнация никъде не съм писал,освен на определени компоненти.

Ми не ,щот кат ти гледам цените са кат за 4исто нов комп , та си рекох 4е може да е с гаранция и за тва попитах !

Foxy,

Дай го го КУПЯ веднага тоя чисто нов за тази цена.Защото ако си запознат случайно само паметта НОВА е горе-долу наполовина.

Иначе почваш да досаждаш.

Хората боравят с ФАКТИ!

Но има и такива "разбирачи".

Докато такива като теб коментират,аз си продавам.И не един или два.

Но сигурно не ползваш накои функции,като например"ТЪРСЕНЕ".

Но както и да е.

Има друго място за развиване на ТЕМИ и правене на ПОСТ-ове.

kumca,

Здравей!

ВКартата е ASL.

Foxy,

Дай го го КУПЯ веднага тоя чисто нов за тази цена.Защото ако си запознат случайно само паметта НОВА е горе-долу наполовина.

Иначе почваш да досаждаш.

Хората боравят с ФАКТИ!

Но има и такива "разбирачи".

Докато такива като теб коментират,аз си продавам.И не един или два.

Но сигурно не ползваш накои функции,като например"ТЪРСЕНЕ".

Но както и да е.

Има друго място за развиване на ТЕМИ и правене на ПОСТ-ове.

kumca,

Здравей!

ВКартата е ASL.

Продавай си , да си жив и здрав и ти и тези дето се навиват да ти купуват боклуците( не вси4ко ,но в пове4ето слу4ай ) на тези цени !

А търсене не използвам ,щото не ме интересуват офертите ти изобщо , въпроса ми по горе с гаранцията и ЦПУ-то беше ирони4ен ,но ти явно не го усети в еуфорията си 4е е клъвнала поредната рибка :)

Продавай си , да си жив и здрав и ти и тези дето се навиват да ти купуват боклуците( не вси4ко ,но в пове4ето слу4ай ) на тези цени !

А търсене не използвам ,щото не ме интересуват офертите ти изобщо , въпроса ми по горе с гаранцията и ЦПУ-то беше ирони4ен ,но ти явно не го усети в еуфорията си 4е е клъвнала поредната рибка

Това и правя!ПРОДАВАМ си!

И добре е че достатъчно ясно се изрази каква ти е била целта.

За да могат всички просто да видят,че си си жив СПАМЕР.

Предполагам и модераторите ще го забележат.

П.С.

А за да не ти отговорям в твоята тема(за ВКартата),защото не ми се ще да използувам думата ОФФ,ще ти го кажа тук.

Коментарът ти за търговеца е нелогичен и смешен.

Всички могат да проверят,че е постнат след твоите два и в двете ми теми.Така,че каквото повикало такова се обадило.

Но все пак аз предлагам цена независимо каква е за "така наречените от теб боклуци".

Но просто няма смисъл.Почнах да се смея на такива "изпълнители "(вече не ми идва друга дума,за да не те обидя).

И то доста се смея!

Това и правя!ПРОДАВАМ си!

И добре е че достатъчно ясно се изрази каква ти е била целта.

За да могат всички просто да видят,че си си жив СПАМЕР.

Предполагам и модераторите ще го забележат.

П.С.

А за да не ти отговорям в твоята тема(за ВКартата),защото не ми се ще да използувам думата ОФФ,ще ти го кажа тук.

Коментарът ти за търговеца е нелогичен и смешен.

Всички могат да проверят,че е постнат  след твоите два и в двете ми теми.Така,че каквото повикало такова се обадило.

Но все пак аз предлагам  цена независимо каква е за "така наречените от теб боклуци".

Но просто няма смисъл.Почнах да се смея на такива  "изпълнители "(вече не ми идва друга дума,за да не те обидя).

И то доста се смея!

Ами и аз се 4удя ,как админите търпят ,тарикат на дребно като теб тук да си върти невероятните далавери и да набутва юзърите , без да си плаща

за това !

Сега разбирам защо са те изритали от други форуми !

И Спамовете ми са само по изклю4ително набутващи оферти като твойте , защото такива оферти (особенно ако се реализират )ще говорят много лошо за форума ,ако някой се похвали 4е е взел еди -какво си от тук !

Нека Админите ако преценят да трият , но мисля 4е пове4е от вси4ко трябва да се санкционират някой косми4ески оферти тук !

Нямам намерение да те обиждам , но мога да те характеризирам единствено като т.нар. " селски татарикат" или по друг на4ин казано (защото "селски" може да се обидиш нали си от град ) - далавераджия на дребно

Не искам да те обидя с това ,просто ти казвам с какво впе4атление съм останал от теб , дано за в бъдеще да се промени впе4атлението ми към по- добро !

Всеки иска да изкара нещо отгоре ,но твоето е супер наглост понякога ...!

Едит : @nerazur - Първо не съм казал за никой 4е е боклук и второ цената ти е пове4е от нормална , да да бяха си4ки оферти кат твоите, тука народа щеше да се избие да купува , съжалявам ,но просто не ми трябва такъв комп ина4е с удоволетвие бих го взел !

Пиша тук за да не прайме излишни Ъп-ове !

foxy kvo she kaesh za taq oferta i az li sam bokluk?

Acorp SDx3 sound pci multimedia 4ch i drugo ne mu znam

AMD duron 800mhz

VC Gf2 64mb TV

HD Maxtror 20gb

Modem Motorolla 56k

Lan Realtek 10/100

ram 384SD pqi 133

sound card PCI 4ch

floppy + CDRW LG 52x32x52

Kutiq s qk dizain

garanciq za ednata 256 Ram 6meseca

Cenata mu e 225 lv navit li si ili i az sam bokluk

Ами и аз се 4удя ,как админите търпят ,тарикат на дребно като теб тук да си върти невероятните далавери и да набутва юзърите , без да си плаща

за това !

Сега разбирам защо  са те изритали от  други форуми !

И Спамовете ми са само по изклю4ително набутващи оферти като твойте , защото такива оферти (особенно ако се реализират )ще  говорят много лошо за форума ,ако някой се похвали 4е е взел еди -какво си от тук !

Нека Админите ако преценят да трият , но мисля 4е пове4е от вси4ко трябва да се санкционират някой косми4ески оферти тук !

Нямам намерение да те обиждам , но мога да те характеризирам единствено като т.нар. " селски татарикат" или по друг на4ин казано (защото "селски" може да се обидиш нали си от град ) - далавераджия на дребно

Не искам да те обидя с това ,просто ти казвам с какво впе4атление съм останал от теб , дано  за в бъдеще да се промени впе4атлението ми към по- добро  !

Всеки иска да изкара нещо отгоре  ,но твоето е супер наглост понякога ...!

Foxy, не се обиждай, ама

1. Абслютно се забранява коментара на цените, които са определени от продавача, но не се забранява пазарлъка при интерес от страна на купувача. Постове от сорта на "Това го има за 2лв. на руския пазар" ще бъдат много строго наказвани. Всеки има правото да реши сам каква е цената на стоката която продава. Това е свободен пазар. При неспазване се прилага наказание с 20% уорн

.....

.....

10. Абсолютно забранено е да се коментира продаваната стока от хора незаинтересувани от покупката и. Наказание 20% уорн !

Значи, тези правила са въведени от собствениците на форума, и на който не му харесват, си намира друг форум с други правила. Вече и аз спрях да се дразня на коментари "това е скъпо", изсмукани от пръстите. Ако искаш мнението ти да има тежест, то трябва да звучи така: "Ей това, дето го продаваш за ХХХ лв., лицето УУУУУ го продава с 3, 5 или 50 лв. по-евтино.". Или пък "За това аз предлагам ZZZ лв., защото ...." и обосноваваш предложението си. Факти, цифри - това звучи сериозно, другото е въздух под налягане и избиване на комплекси (за този форум, де :) ). Някой си решил, че нещо е скъпо (ама няма нужда да обяснява защо, щом ТОЙ го е решил, значи е ВЕРНО!!! АНАТЕМА на невярващите :) ) и залива форума със спамове, за да просветли непросветените.

Ми ок. не виждаш ли Уорна , сега ве4е трябва да сте по- доволни далавераджиите тук , онтосно Скъпото и евтиното ...ами дати кажа има фрапширащи оферти кйто не се нуждаят от аргументации , но щом такива коментари са позволени ,ве4е ще се аргументирам :)

А относно комплексите ..ами аз нямам такива за скъпо и евтино ...май друг комплекс се избива тук с такива оферти ...а именно комплекса за "тариката "

Но , ще се поправя и ще давам аргументирани критики ,по тази тема не ми се пише пове4е ,ако имате нещо да ми казвате има ICQ i PM ...моля пишете на тях !

@nerazur- писал съм ти по горе !

Foxy, приключвай със спамването в темата и не продължавай да коментираш неща, които не те интересуват. Ако не те урежда една оферта - гледай си твоята работа.

p.s. don't reply...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...