Jump to content
BulForum.com

Продавам Радеон 9100

Recommended Posts

с каква памет е и как се клоква,кога е купена ? :)

Момент сега ще питам , но няма гаранция ...може да я пробваш и ако решиш да я вземеш .но картата е безупре4на и до колкото знам не е клоквана ,сега ще ми кажат то4но !

Предполагам се досещаш 4е картата не е моя , но аз отговарям за ка4еството ....аве ако имаш интерес ше си я видиш пробваш и т.н. !

.. оби4айните Акселски 4ерната платка !

ок 250 /200 е дифолт предполагам знаеш , сега му казах да я тества до колко се клоква стабилно ,каза ми 4е картата не е клоквана ...скоро ще ти кажа резултата !

За паметта каза 4е не се сеща и не ще да маха синковете ,но аз мисля 4е тези аксели бяха с 5нс. самсунги и пове4е от 220 едва ли ще се клокне паметта .....скоро ще узнаем :)

280/215 Стабилни и каза 4е не иска по- високо да клоква !

За тези данни 45лева от мен,естествено ако има работещ ТВ Оут.

Предполагам не е 8х.

ами не е , естествено , как ше е 8Х ,Радеон 9100 няма с 8х,но ако искаш ше го направя 8х а за 45лв иди и си вземи МХ440 тъкмо ще е с гаранция :)

Guest Stalan

TV-out има ли си? А производителя на картата знаеш ли го или e noname?

TV-out  има ли си? А производителя на картата знаеш ли го или e noname?

Ами има ТВ-аут ,сори 4е съм пропуснал , но мисля 4е знаете ,4е вси4ки карти на АТИ от серията Радеон имат ТВ-аут...и то доста добър ...всъщност какво добър той или ба4ка или не ,просто е доста по- функционален при старите модели от аналоги4ните им стари модели Нвидии !

За производителя съм писал в на4алото -Аксел !

Ако те интересуват аналогии с сега продавани карти , тази е доста по -бърза от Радеон 9200 и 9250 -128/128 ...от ФХ5200 128/128 и от ФХ5500 128/128 !

Картата е 4Х,но това не и пре4и да е доста по-бърза от по-горните модели ,както знаете да се акцентира на 8Х при този клас карти си е проява на некомпетентност (ако е от страна на "компетентни" юзъри на нашия форум ) или 4ист рекламен трик (ако е от страна на пройзводителя ) !

Ето ICQ-то на собственика : 163-815-071 ......и ако имате някакви въпроси може към него !

Kakvo stana? Prodadena li e ve4e? Vse o6te se interesuvam...

Да ,............ малко късно си се поинтересувал ......... аз ти отговорих веднага на въпросите ...........както и да е картата е ве4е у @FORCEBYTE !

OK ,........... моля затворете поста !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...