Jump to content
BulForum.com

Айде на Оскарите..

Recommended Posts

.. дайте/кажете/избройте кои са били филмите - спечелили и съответно номинирани, за да ги видим! к'во да и гледаме на церемонията :confused

С всяка изминала година "Оскар"-ите стават все по-скучни и по-еднообразни

С всяка изминала година "Оскар"-ите стават все по-скучни и по-еднообразни

Вярно е ,абсолютно!!!

И доста странни филми участват. Не мога да си обясна кои би отличил "Авиаторът" - един от наи-слабите филми, които съм гледал :angry:

Povecheto filmi koito sa nominirani za oskar sa super skuchni i ednoobrazni...Iztrapniashka rabota.Na men po interesno mi e da vidia zvezdite koito presastvat ot kolkoto samite nagradi...I kvo kato izleze pechelivshia X moga da vi kaja replikite oshte ot sia-Blagodaria na ekipa,na semeistvoto mi i na vsichki moi fenove...Yeah! :wacko: :sayjin

И доста странни филми участват. Не мога да си обясна кои би отличил "Авиаторът" - един от наи-слабите филми, които съм гледал :angry:

Ееее...ти пък сега нищо не каза! Не, че аз бях очарована от филма, ама определено не е един от най-слабите, които съм гледала. Неможеш да отречеш, че Кейт Бланшет например се справи чудесно в ролята на Катрин Хепбърн...на моменти даже имах чувството, че гледам самата Катрин. И Леонардо не беше лош, никак даже.

А за останалите филми...аз съм с двете ръце "за" Million Dollar Baby. Всеки филм, който успее да ме накара да плача с глас и да се задушавам от мъка заслужава награда. Чуждестранния филм "Mar Adentro" също ми хареса, макар, че го гледах след Million Dollar Baby и темата за евтаназията вече я бях оревала достатъчно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...