Jump to content
BulForum.com

От къде си купя качествени CD-RW дискове

Recommended Posts

Искам да си закупя няколко броя CD-RW обаче навсякаде продават само

CD-R дискове .Ходих до Технополис два пъти преди няколко месеца и от там си набавих няколко PRINCO (cd-rw) обаче след 3,4 записа им падна цялото покритие :angry: а други дискове RW освен тези там няма :( .За Метро може би има но нямам карта.Ще сам ви благодарен да ми кажете някой магазин (по възможност да е по-близо до тракия ) където продават добри RW дискове .Предварително Благодаря ! :)

Искам да си закупя няколко броя CD-RW обаче навсякаде продават само 

CD-R дискове .Ходих до Технополис два пъти преди няколко месеца и от там си набавих няколко PRINCO (cd-rw) обаче след 3,4 записа им падна цялото покритие  :angry: а други дискове RW освен тези там няма  :( .За Метро може би има но нямам карта.Ще сам ви благодарен да ми кажете някой магазин (по възможност да е по-близо до тракия ) където продават добри RW дискове .Предварително Благодаря !  :)

ами аз пазарувам от ДИНОЕЛ ! там има много ДИСКОВЕ и други чаркове !

ама съм много ДОВОЛЕН от тях :)

ако искаш отиди там :)

На центъра срещу спирката преди тунела като идваш от Тракия има много добри Verbatim-и. Лично бих ти препоръчал едно магазинче на Гладстон точно до офиса на Jar Computers, мисля че се казва Хели. Имат чудесни Verbatim-и 24x и 32x ако си правиш сметка за цената там продават и много добри еProformance 12x. Вербатима е с доживотна гаранция. Аз съм записвал повече от десет пъти на еProformance 12x и не ми е създавал проблем. Иначе би трябвало да има CD-RW дискове във всеки магазин на фирма занимаваща се с хардуер.

На центъра срещу спирката преди тунела като идваш от Тракия има много добри Verbatim-и.

Име има ли си този магазин за да знам кой точно да търся .Иначе благодаря за мнението :)

Каде се намира този магазин точно че нещо ми е мътно или можв би за пръв път чувам за него :confused .Иначе и на тебе благодаря

И аз пазарувам от ДИНОЕЛ защото продава дискове които са с 10 ст по евтини отколкото ако ги вземеш от някъде другаде

Магазинчето на "Гладстон" се казва "НЕВИ" заредени са прилично! А иначе

ВЕРБАТИМ си е ВЕРБАТИМ !!

:moon:

И аз пазарувам от ДИНОЕЛ защото продава дискове които са с 10 ст по евтини отколкото ако ги вземеш от някъде другаде

Брао, за 10ст направо си счупил световния рекорт по пестеливост, ще преуспееш с тях.. Аз пазарувам от метро, там поне има доста разнообразие от марки, включително и вербатим!

Метро , можеш да пробваш и в Office 1 , а в техномаркет (този до Английската гимназия има доста видове дискове - на касите ги продават) би трябвало да има :confused не е мнго близко до тракия де ... :( а не можеш ли да помолиш някой да ти вземе от Метро :blink:

И аз съм пазарувал от ДИНОЕЛ, но там продават и фалшиви. Купи си RICOH ! Имам дискове от тях с над 30 презаписа и нямам нито един повреден за период от година и половина. Купувал съм ги от МЕТРО. Внасят ги по принцип CANTEC. По-евтини са от Вербатим и според мен по-удачна покупка.

И аз като много други тука купувам от тоя Леонид (ДИНОЕЛ). BTW още карам( година и половина) с две презаписваеми принкота от него и даже и уредбата ми ги чете. ;)

Я споделете цените на Вербатим-а защото скоро май ще копувам в големи количества (по 100 бр.) и търся къде са по-тънки

И аз си пазарувам от НЕВИ. Ако взимаш Verbatim в кутийка, почти сигурно е че са оригинални и качествени. Скоро купувах от този магазин до тунела от южната страна, едни насипни Verbatim CD-RW, пълни ментета! :pirate Да не говорим, че по краищата половината бяха надраскани и ако запиша на тази половина повече от 500 МБ и дават грешки (разбира се).

Така че за cd-rw вече само в кутийка си купувам - установил съм, че е малко по-безопасно.

И аз доста съм чувал за това магазинче до тунела, но колкото и пъти да взема оттам, все дисковете са нещо изподраскани, повечето са ОК, но само като им погледнеш покритието колко нескопосано е направено, наръбени букви и надписи, чисто менте. То и цената им е такава де.

Та затова оттам аз вече не купувам, особено насипно.

Благодаря ви на всички утре ще отида до главната да си купя няколко :)

btw: Verbatim и Ricon ли са най-качествените CD-та :confused Ако имате добри впечатления кам други модели споделете ги също ще са добре дошли :)

TNT ако взимаш Вербатим взимай от магазина на Неви на гладстон до Жар. 24x скоростните са 2 и нещо, а 32x над 3 лева но за доживотна гаранция си струват парите.

Тия вербатимки от 50-60 стотинки са толкова вербатим, колкото аз съм дядо коледа :) Качествени дискове са плекстор , фуджи, меморекс. А Диноел ми намирисва, че имат машина за щампи :)

ЕДИТ

става дума за цд-р дискове

TNT ако взимаш Вербатим взимай от магазина на Неви на гладстон до Жар. 24x скоростните са 2 и нещо, а 32x над 3 лева но за доживотна гаранция си струват парите.

АБСОЛЮТНО!!! :moon:

Ще го имам навпредвид ;) Благодаря ти

Защо никой не спомена "RESET" на главната(до банка ДСК), един много добър магазин за hardware. Иначе и аз съм за Verbatim :D

Защо никой не спомена "RESET" на главната(до банка ДСК), един много добър магазин за hardware. Иначе и аз съм за Verbatim  :D

Така и никой не каза "Аджиба" колко струват дисковете !?

Така и никой не каза "Аджиба" колко струват дисковете !?

Според мене няма значения все пак стига да е хубав дискът бих дал и тройно повече ;)

Защо никой не спомена "RESET" на главната(до банка ДСК), един много добър магазин за hardware. Иначе и аз съм за Verbatim  :D

Защото не си заслужава да бъде казано....по-добре малко по-надолу от същата страна 100 метра в посока към "Руски" има едно магазинче само за дискове с разнообразие и цени малко по-добри от Метро....може да си избереш от там.

Тия вербатимки от 50-60 стотинки са толкова вербатим, колкото аз съм дядо коледа :) Качествени дискове са плекстор , фуджи, меморекс. А Диноел ми намирисва, че имат машина за щампи :)

ЕДИТ

става дума за цд-р дискове

Прав си имат машна и собствена марка EVRO SILVER

а дискове от тази марка се маркират като Princo Verbatim Sony TDK и т. н.

Но също така си внасят и евтини и донякъде качествени колкото могат да

бъдат за тази цена, ако взимаш на едро има дискове за по 18-19 ст/бр

da ti kaja TNT

az sam s 2va ProFormance

i karam ve4e blizo 3 godini bez da im ima ni6to da ne govorq kolko pati sa prezapisvani vzeh si gi ot firmata deto si vzeh kompa i bqha mislq 4e 2lv ili 2.50 ne sam siguren amam tova sa ka4estvenite diskove koito ti tarsi6

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...